Închide meniul

Gigi Becali se luptă cu o echipă din Anglia pentru înlocuitorul lui Darius Olaru! Cu cine mai negociază jucătorul dorit de FCSB

Alex Ioniță Publicat: 15 august 2024, 12:39

Reclamă
Gigi Becali se luptă cu o echipă din Anglia pentru înlocuitorul lui Darius Olaru! Cu cine mai negociază jucătorul dorit de FCSB

Gigi Becali se luptă cu o echipă din Anglia pentru înlocuitorul lui Darius Olaru!

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali se luptă cu o echipă din Anglia pentru înlocuitorul lui Darius Olaru! Un alt club a intrat „pe fir” pentru transferul lui Daniel Mândroiu, românul cu cetățenie irlandeză care are 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit informațiilor apărute în presa din Marea Britanie, Blackpool dorește să îl transfere pe Mândroiu. Echipa din Liga a 3-a a Angliei l-a contactat deja pe acesta, după cum a recunoscut chiar tehnicianul formației.

Gigi Becali se luptă cu o echipă din Anglia pentru înlocuitorul lui Darius Olaru!

„Blackpool este în urmărirea unor alte transferuri în această vară, pentru a își întări lotul. Aceștia au pierdut cu 2-1 în deplasare la Crawley Town în runda inaugurală a sezonului de League One. Mândroiu, 25 ani, s-a despărțit de Lincoln City la sfârșitul sezonului trecut, iar acum își cântărește opțiunile din postura de jucător liber de contract. Neil Critchley (n.r. – antrenorul lui Blackpool), a declarat următoarele «Suntem în discuții cu mai mulți jucători.

Vorbim cu Danny (n.r. – Daniel Mândroiu), fiind un jucător liber de contract, însă purtăm discuții și cu alți jucători. Mai sunt câteva săptămâni din fereastra de transferuri, ne facem munca viguros în fiecare zi»”, a notat publicația the72.co.uk.

De asemenea, potrivit jurnaliștilor englezi, pe urmele lui Mândroiu sunt mai multe echipe din eșaloanele inferioare are fotbalului britanic, dar și St. Patrick´s Athletic.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru

Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB pentru a-l înlocui pe Darius Olaru.

Gigi Becali a anunţat că Olaru este aproape de pleca de la FCSB. Transferul se poate oficializa doar după dubla cu Lask Linz.

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Darius Olaru. Acesta este Daniel Mândroiu, un mijlocaş ofensiv de 25 de ani, scrie gsp.ro. Mândroiu este liber de contract după ce s-a despărţit de Lincoln City, echipă din Liga 3 din Anglia.

Reclamă

Mândroiu s-a născut la Dublin, din tată român şi mamă irlandeză. În sezonul, Mândroiu a marcat 8 goluri pentru Lincoln City şi a dat şi şase pase decisive. În cariera sa, Mândroiu a mai jucat la St. Kevins Boys (Irlanda), Brighton U18, Brighton U23 (Anglia), Bohemians (Irlanda) și Shamrock Rovers (Irlanda).

Darius Olaru pleacă de la FCSB, după cum a anunţat Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce oferte a primit pentru căpitanul echipei sale.

Darius Olaru a fost aproape să se transfere de la FCSB şi în sezonul trecut. Campioana e aproape să mai piardă un jucător extrem de important, după despărţirea de Florinel Coman.

„Am oferte pe Olaru, Europa, Rusia. Cu şase milioane îl dau, am cerut opt, dar îl dau cu şase. (N.r. După meciul cu LASK Linz) După! Eu am vrut să-l ţin, dar nu pot să-i fac rău băiatului. Cu Coman ne calificam, dar m-am gândit că ia 2 milioane salariu”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:26

„A terminat benzina” Adrian Mutu, verdict despre un jucător important al FCSB-ului: „Prea puţin”

15:46

Ce a făcut Lamine Yamal după ce a aflat că tatăl său a fost înjunghiat! Decizia luată de starul de la Barcelona

15:31

Raul Rusescu, semnal de alarmă pentru CFR Cluj înainte de returul cu Maccabi Petach Tikva: „Ar fi un dezastru!”

14:44

Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid! Spaniolii au făcut anunțul pe care românul nu dorea să îl audă

14:11

Ofertă de ultimă oră pentru Florin Niţă: „Va deveni clar în zilele următoare”

14:07

PAOK – Panserraikos LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul meciurilor transmise din Super Liga Greciei, în perioada 17-18 august

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și