Închide meniul

Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid! Spaniolii au făcut anunțul pe care românul nu dorea să îl audă

Alex Ioniță Publicat: 15 august 2024, 14:44

Reclamă
Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid! Spaniolii au făcut anunțul pe care românul nu dorea să îl audă

Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid!

Horaţiu Moldovan, în timpul unui antrenament/ Profimedia Images

Horațiu Moldovan a primit o lovitură la Atletico Madrid! Portarul român a aflat că ar putea deveni, din nou, rezervă, chiar dacă a fost utilizat în meciurile amicale de către Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan a jucat în toate partidele amicale ale spaniolilor, din această perioadă de pregătire. Românul a fost integralist în partida „de foc” cu Juventus și nu a primit niciun gol de la echipa din Italia.

Lovitură primită de Horațiu Moldovan, la Atletico Madrid!

Totuși, acesta a fost utilizat pentru că Jan Oblak era accidentat și se antrena singur. Acum însă, potrivit informațiilor oferite de as.com, slovenul a revenit la antrenamente și ar putea fi titular în primul meci al sezonului, cu Villarreal.

”Portarul a avut un plan de lucru individualizat pentru a putea ajunge în condiții optime la meciul cu Villarreal. Se pare că va reuși, deși toată lumea este precaută în acest sens”, a notat sursa citată anterior.

Totuși, rămâne de văzut dacă Diego Simeone va lua decizia de a-l titulariza pe Oblak. Chiar și așa, șansele lui Horațiu Moldovan, de a începe noul sezon din postura de titular, au scăzut dramatic.

Reclamă
Reclamă 4

Ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0

Iată ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Portarul a profitat din plin de șansa primită de la tehnicianul Diego Simeone.

Dată fiind accidentarea lui Jan Oblak, Horațiu Moldovan a fost titularizat de Simeone pentru amicalul „de foc” cu Juventus. Românul a primit o notă excelentă de la specialiști, după prestația din cadrul acestei partide.

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația lui Horațiu Moldovan cu 7.2, peste media jucătorilor de la Atletico. Omul meciului a fost desemnat Cesar Azpilicueta, care a primit nota de 7,6.

Reclamă

De cealaltă parte, cea mai mare notă de la Juventus a fost primită de jucătorii Khephren Thuram și Kenan Yildiz, care au primit nota de 6,9.

A fost primul meci în care Horațiu Moldovan a fost integralist, de la transferul la Atletico Madrid. Românul a mai jucat câte 45 de minute în amicalele cu Numancia și Kitchee și 61 de minute în partida de pregătire cu Getafe.

Horațiu Moldovan a fost cumpărat de Atletico de la Rapid, în luna ianuarie a acestui an, în schimbul sumei de 800.000 de euro. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:44

Neluţu Varga, deranjat de declaraţiile lui Dan Petrescu: „Să nu se mai plângă”! I-a transmis unde se duc banii din transferuri!

18:41

Helmut Duckadam ştie cum poate fi făcut uitat Darius Olaru la FCSB: „El ar putea să îl înlocuiască!”

18:12

Mircea Rednic face „revoluţie” la UTA! Un jucător a fost dat afară, alţi doi au fost anunţaţi să îşi găsească echipe!

18:07

Mircea Lucescu s-a hotărât în privinţa lui Ianis Hagi, după ce „Prinţul” a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers

17:50

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 august

17:39

Tony da Silva e gata să o încurce pe FCSB: „Trei puncte sau măcar un punct”! Ce a spus de Omrani, fost atacant al roş-albaştrilor

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și