Închide meniul

Helmut Duckadam ştie cum poate fi făcut uitat Darius Olaru la FCSB: „El ar putea să îl înlocuiască!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 august 2024, 18:41

Reclamă
Helmut Duckadam ştie cum poate fi făcut uitat Darius Olaru la FCSB: „El ar putea să îl înlocuiască!

Helmut Duckadam a vorbit despre plecarea lui Darius Olaru de la FCSB. Cine crede că va fi înlocuitorul căpitanului campioanei României

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu / Antena Sport

Helmut Duckadam ştie cine îl poate face uitat pe Darius Olaru la FCSB. „Eroul de la Sevilla” a pronunţat numele jucătorului care este pregătit să facă pasul cel mare şi să preia banderola de căpitan la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam are încredere că Adrian Şut este capabil să strângă jucătorii din vestiar în jurul său. Mijlocaşul de 25 de ani ar putea să ocupe şi postul din teren al lui Olaru.

Helmut Duckadam ştie cine îl poate face uitat pe Darius Olaru la FCSB

După ce l-a vândut pe Florinel Coman cu 5 milioane de euro, Gigi Becali ar putea încasa o sumă similară şi pe Darius Olaru. În 2020 a fost adus cu 600.000 de euro de la Gaz Metan Mediaş.

(n.r. despre plecarea lui Olaru) Cum este şi pierderea lui Coman. S-a văzut. Coman, care era un lider, trăgea echipa după el. Şi Olaru va fi o pierdere. Sunt alte strategii la FCSB. Cu siguranţă pentru a câştiga campionatul va fi foarte greu.

Nu ştiu dacă poate mai mult. Vom vedea. De aici trebuia să plece la o echipă bună. Trebuia să joace titular la naţionala pentru că aşa putea să ajungă la un fotbal mare.

Reclamă
Reclamă 4

Cred că următorul jucător care ar putea să-l inlocuiască pe Olaru este Şut. Joaca de ani buni la FCSB. Este un jucător matur”, a declarat Helmuth Duckadam pentru orangesport.ro.

Singura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!”

Singura piedică în calea transferului lui Darius Olaru a fost dezvăluită de Giovanni Becali. Acesta a spus că vrea să rezolve transferul lui Darius Olaru până pe 31 august.

Giovanni Becali a spus că s-a pus de acord cu Gigi Becali pentru suma de transfer şi mai trebuie doar ca negocierile cu viitorul club pentru salariul jucătorului să se finalizeze. De asemenea, a negat faptul că PSV Eindhoven ar fi interesată de căpitanul celor de la FCSB.

Reclamă

Încercăm o ofertă pentru Olaru, dar deocamdată nu vă pot spune nimic. Nu a jucat bine până acum? A jucat bine un an de zile! Dacă era bun, pleca dinainte. Cine dorea să ia un jucător bun, îl lua din iunie sau iulie. Nu aştepta până în august. Şi eu zic că e bun. Dar dacă este bun aşa cum spuneţi dumneavoastră, era vândut.

Jucătorii buni se iau din iunie sau iulie. Aşteptăm şi sperăm să finalizăm până pe 31. Nu e adevărat cu campionatul Olandei. Încercâm să îl transferăm pe Olaru pe o sumă consistentă pe care clubul o vrea şi ne-am pus de acord cu asta. Problema e să ne punem de acord cu clubul viitor şi cu contractul jucătorului„, a spus Ioan Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:41

Dan Petrescu, avertisment pentru duelul cu Pafos: „Au mulţi brazilieni”! „Bursucul” i-a dat şi replica lui Mihai Stoica!

22:24

Mario Camora şi Kresic, încântaţi după calificarea CFR-ului în play-off-ul Conference League: „E foarte important pentru club!”

22:10

Câţi bani va încasa CFR Cluj pentru calificarea în play-off-ul Conference League! Lovitură importantă pentru echipa lui Petrescu

21:54

Denis Drăguş a fost eliminat din Europa League! Nota pe care a primit-o pentru prestaţia din returul cu Rapid Viena

21:50

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva 1-0. Jucătorii lui Dan Petrescu s-au calificat în play-off-ul Conference League

21:23

Gigi Becali l-a dat de gol pe Darius Olaru: „900.000 de euro pe an”. Decizia luată imediat de patronul FCSB: „El nu e idiot!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 4 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 5 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și