Închide meniul

Dan Petrescu, verdict categoric înaintea dublei FCSB – LASK Linz: „Am jucat cu ei”. Ce probleme a identificat „Bursucul”

Alex Masgras Publicat: 16 august 2024, 8:14

Reclamă
Dan Petrescu, verdict categoric înaintea dublei FCSB – LASK Linz: „Am jucat cu ei. Ce probleme a identificat „Bursucul

Dan Petrescu, verdict categoric înaintea dublei FCSB - LASK Linz: "Am jucat cu ei". Ce probleme a identificat "Bursucul"

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu a dat un verdict categoric înaintea dublei FCSB – LASK Linz. Campioana României a fost eliminată în turul 3 preliminar Champions League de Sparta Praga, după ce a pierdut returul de la Bucureşti, scor 2-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, echipa lui Elias Charalambous va evolua în play-off-ul Europa League, acolo unde o va întâlni pe LASK Linz, formaţie care a încheiat pe locul 3 sezonul trecut din Austria şi care îşi începe aventura europeană chiar împotriva campioanei României.

Dan Petrescu, verdict categoric înaintea dublei FCSB – LASK Linz: „Am jucat cu ei”. Ce probleme a identificat „Bursucul”

LASK Linz s-a numărat printre adversarele celor de la CFR Cluj în acestă vară, în stagiul de pregătire. Partida amicală din luna iulie s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Dan Petrescu a dezvăluit că austriecii s-au confruntat cu probleme în ceea ce priveşte fazele fixe la acel moment şi că, în mod normal, LASK Linz nu este o echipă de speriat pentru FCSB:

„Am jucat cu ei în pregătire. Este o echipă agresivă. Mi s-a părut că au probleme la fazele fixe și la fundașii centrali. Sincer, nu vreau să zic, dar cred că FCSB, la ce jucători are acum, o să meargă în grupele Europa League.

Reclamă
Reclamă 4

Poate cei de la Linz nu erau cu toată echipa sau nu erau în formă, chiar nu știu. Însă nu părea o echipă de speriat, mai ales pentru FCSB”, a declarat Dan Petrescu, la digisport.ro.

FCSB s-a duelat şi ea cu LASK Linz în februarie 2024, în timpul cantonamentului din Antalya. Echipa patronată de Gigi Becali s-a impus cu 3-1. Luis Phelipe (min. 21), Florinel Coman (min. 64) și David Miculescu (min. 75) au marcat pentru roş-albaştri. Pentru LASK Linz a înscris, în minutul 70, croatul Marin Ljubicic.

Cât costă biletele la meciul LASK Linz – FCSB! Austriecii sunt montaţi înaintea duelului cu roş-albaştrii: „Şansă de răzbunare”

Austriecii au anunţat cât costă biletele la meciul LASK Linz – FCSB. Ei mizează pe un stadion plin la duelul cu echipa patronată de Gigi Becali. Stadionul Raiffeisen Arena din Linz, pe care se va disputa meciul LASK Linz – FCSB, are o capacitate de 19.080 de locuri.

Reclamă

Reprezentanţii clubului LASK Linz au anunţat pe site-ul oficial că biletele la meciul de acasă cu FCSB au preţuri cuprinse între 20 şi 110 euro.

Presa austriacă a amintit de duelul pe care l-au avut cu Steaua în 1999, în Cupa UEFA. Steaua i-a eliminat atunci în primul tur al Cupei UEFA, după ce a învins LASK Linz în ambele manşe. Scorul a fost 5-2 pentru roş-albaştri la general.

„Șansă de răzbunare. Cea care a câștigat de 27 de ori campionatul României va vizita Arena Linz Raiffeisen pe 22 august. Acest duel a mai avut loc în 1999. Va fi o reîntâlnire cu FCSB, campioana în exercițiu a României, cu care au pierdut în Cupa UEFA, în 1999.

Pe atunci sub numele de ”Steaua”, scorul general a fost 2-5 (0-2 acasă, 2-3 în deplasare). De data aceasta, răzbunarea ar trebuit să aibă succes în cele două dueluri de pe 22 și 29 august”, au scris austriecii de la nachrichten.at.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:25

Rapid – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Derby de foc în Giuleşti! Echipa lui Neil Lennon caută prima victorie a sezonului

10:22

Scene halucinante după FCSB – Poli Iaşi 0-1! Arbitrul meciului a fost stropit cu apă şi lovit în cap cu un pahar!

9:56

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

9:32

Antrenorul lui LASK Linz, plin de încredere înaintea dublei cu FCSB: „Nu va trebui să ne temem”. Avertismentul austriecilor

9:05

Antrenorul Parmei, categoric după remiza cu Fiorentina: „Este evident”. De ce i-a schimbat pe Dennis Man şi Valentin Mihăilă

8:34

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Darius Olaru: „O mare prostie, nu am văzut niciodată aşa ceva”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și