Închide meniul

„I-am dat câteva mesaje” Ilie Dumitrescu i-a atras atenţia lui Darius Olaru: „Asta nu e ok”. Ce l-a sfătuit pe căpitanul FCSB

Alex Masgras Publicat: 16 august 2024, 10:30

Reclamă
„I-am dat câteva mesaje Ilie Dumitrescu i-a atras atenţia lui Darius Olaru: „Asta nu e ok. Ce l-a sfătuit pe căpitanul FCSB

Ilie Dumitrescu i-a atras atenţia lui Darius Olaru: "Asta nu e ok". Ce l-a sfătuit pe căpitanul FCSB

Darius Olaru, în FCSB - Sparta Praga / Profimedia

Ilie Dumitrescu i-a atras atenţia lui Darius Olaru, după ultimele zvonuri legate de viitorul căpitanului de la FCSB. Internaţinalul român are şanse mari de a pleca de la FCSB vara aceasta, dar Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare internaţional român i-a atras atenţia asupra lucrurilor pe care Olaru nu le face cum trebuie pe teren şi îl avertizează că, în cazul unui transfer în străinătate, va avea de suferit dacă nu schimbă mai multe lucruri.

„I-am dat câteva mesaje” Ilie Dumitrescu i-a atras atenţia lui Darius Olaru: „Asta nu e ok”. Ce l-a sfătuit pe căpitanul FCSB

Ilie Dumitrescu i-a oferit mai multe sfaturi lui Darius Olaru legate de modul în care acesta evoluează în momentul în care mingea nu se află în posesia sa.

Fostul mare internaţional i-a atras atenţia că în străinătate va ajunge repede pe banca de rezerve dacă va pierde mingi şi nu are reacţie deoarece, spre deosebire de FCSB, acolo nu va mai fi lider:

„I-am dat câteva mesaje, când el era la cel mai bun nivel al său, în care îi explicam ‘vezi că în poziția aia, când se pierde mingea, trebuie să ai reacție’. Nu știu dacă a fost receptiv sau dacă se uită la emisiuni.

Reclamă
Reclamă

Eu dacă aș fi scouter aș pune și o bilă neagră acolo. El când intră în posesie este ok. Este un jucător foarte bun care te ajută. Când se pierde mingea, nu prea are reacție. Nu poți să faci pasul așa în Olanda. Trebuie să se schimbe puțin. Acolo, rigorile sunt altele.

Vezi ce face concurența ta pe post și va trebui să joci la fel. Acolo nu o să mai fie un lider. Nu o să mai fie titular dacă pierde mingiile. Va fi ca oricare alt jucător de pe bancă.

El juca în fața apărării în trecut. A fost transferat din poziția asta de box-to-box, în ultimii 2 ani, în al doilea atacant, unde a a avut mai multe sarcini ofensive.

Reclamă

Eu l-am văzut în multe momente când nu reacționa la jocul fără minge. Asta nu e ok. Spun asta pentru că îi doresc binele”, a declarat Ilie Dumitrescu, la digisport.ro.

Singura piedică în calea transferului lui Darius Olaru: „Problema e asta!”

Singura piedică în calea transferului lui Darius Olaru a fost dezvăluită de Giovanni Becali. Acesta a spus că vrea să rezolve transferul lui Darius Olaru până pe 31 august.

Giovanni Becali a spus că s-a pus de acord cu Gigi Becali pentru suma de transfer şi mai trebuie doar ca negocierile cu viitorul club pentru salariul jucătorului să se finalizeze. De asemenea, Giovanni Becali a negat faptul că PSV Eindhoven ar fi interesată de căpitanul celor de la FCSB.

„Încercăm o ofertă pentru Olaru, dar deocamdată nu vă pot spune nimic. Nu a jucat bine până acum? A jucat bine un an de zile! Dacă era bun, pleca dinainte. Cine dorea să ia un jucător bun, îl lua din iunie sau iulie. Nu aştepta până în august. Şi eu zic că e bun. Dar dacă este bun aşa cum spuneţi dumneavoastră, era vândut.

Jucătorii buni se iau din iunie sau iulie. Aşteptăm şi sperăm să finalizăm până pe 31. Nu e adevărat cu campionatul Olandei. Încercâm să îl transferăm pe Olaru pe o sumă consistentă pe care clubul o vrea şi ne-am pus de acord cu asta. Problema e să ne punem de acord cu clubul viitor şi cu contractul jucătorului”, a spus Ioan Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-2. Arădenii, din nou în avantaj! Omondi a marcat superb

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și