Închide meniul
Video

Tatăl lui Ştefan Bană l-a dus prima oară la fotbal pe starul în devenire al Craiovei cu bicicleta, pe ger! Au mers 20 de km!

Publicat: 16 august 2024, 23:44

Reclamă

Tatăl lui Ştefan Bană l-a dus prima oară la fotbal pe starul în devenire al Craiovei cu bicicleta, pe ger! Au mers 20 de km!

Ştefan Bană / Antena Sport

Ştefan Bană vrea să fie noul star al Craiovei. Când s-a apucat de fotbal nu i-a fost deloc uşor. Tatăl l-a dus 20 de kilometri cu bicicleta, pe un frig de crăpau pietrele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Băileşti a uimit puştiul prima oară, înainte să dea goluri pentru Craiova lui Gâlcă. Tatăl l-a dus pe Ştefan Bană 20 de kilometri cu bicicleta, ca să arate ce ştie.

Tatăl lui Ştefan Bană l-a dus prima oară la fotbal pe starul în devenire al Craiovei cu bicicleta, pe ger! Au mers 20 de km!

Când am ajuns acolo la Băileşti şi m-a văzut ăla, cu bicicleta, cu băiatul, cu mănuşi în mâini, cu fularul pus la gură, era brumă de două palme, mi-a zis: ‘Bă, tu eşti sănătos la cap?’”, a povestit tatăl lui Ştefan Bană.

Băiatul are vise mari – să ajungă la una din echipele lui preferate.

Prima cred că ar fi Barcelona, Inter Milano şi Manchester City”, a declarat Ştefan Bană pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4

După fiecare meci la Craiova, Bană e aşteptat de mama lui cu bunătăţi.

Sarmale, perişoare”, a dezvăluit mama jucătorului Universităţii Craiova. „Fără ciorbe, că nu mănâncă!”, a precizat tatăl fotbalistului.

Reclamă

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

14:25

Albion Rrahmani, mesaj emoţionant pentru fanii Rapidului, după transferul la Sparta Praga: „Până data viitoare”

13:49

Reacţia lui Gigi Becali după ce Darius Olaru a fost eliminat cu Poli Iaşi! Mesaj tranşant al patronului FCSB-ului

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și