Închide meniul

Răsturnare de situaţie înainte de LASK Linz – FCSB! UEFA a confirmat

Alex Masgras Publicat: 17 august 2024, 12:44

Reclamă
Răsturnare de situaţie înainte de LASK Linz – FCSB! UEFA a confirmat

Răsturnare de situaţie înainte de LASK Linz - FCSB! UEFA a confirmat

Jucătorii de la FCSB / Profimedia

Răsturnare de situaţie înainte de LASK Linz – FCSB, manşa tur din play-off-ul Europa League. Campioana României a fost eliminată de Sparta Praga în turul 3 preliminar UEFA Champions League, dar îşi continuă parcursul european în play-off-ul Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a ajunge în faza ligii din Europa League, FCSB trebuie să treacă de austriecii de la LASK Linz. Primul meci va avea loc în Austria, returul urmând să se dispute o săptămână mai târziu la Bucureşti.

Răsturnare de situaţie înainte de LASK Linz – FCSB! UEFA a confirmat

După înfrângerea cu Sparta Praga, scor 2-3, Valentin Creţu a primit cartonaş galben pentru proteste. În primă fază, chiar şi oficialii celor de la FCSB au crezut că fundaşul dreapta este suspendat.

Potrivit golazo.ro, Valentin Creţu va fi eligibil pentru meciul cu LASK Linz, în ciuda cartonaşului galben primit. FCSB a primit şi confirmarea de la UEFA. Concret, s-a repetat situaţia în care s-a aflat şi Joyskim Dawa turul trecut.

O dată la două tururi preliminare din cupele europene, UEFA şterge un galben. Astfel, dacă Valentin Creţu va fi avertizat în duelul din Austria, el va fi suspendat pentru partida retur de pe teren propriu.

Reclamă
Reclamă 4

UEFA a anunţat arbitrul partidei LASK – FCSB! Cine a fost delegat după ce Gigi Becali s-a plâns în returul cu Sparta Praga

UEFA a anunţat arbitrul partidei LASK – FCSB. Campioana României a fost eliminată în turul 3 preliminar Champions League de Sparta Praga, după ce cehii s-au impus cu 3-2 în Ghencea. Acum, echipa lui Elias Charalambous îşi îndreaptă atenţia către play-off-ul Europa League.

Pentru a ajunge în faza ligii din Europa League, campioana României trebuie să treacă de LASK Linz, formaţie care a încheiat pe locul 3 sezonul trecut din Austria şi care îşi începe parcursul european din actuala stagiune chiar în dubla cu FCSB.

Pentru manşa tur, care va avea loc în Austria, UEFA a delegat o brigadă din Olanda. Allard Lindhout, un arbitru de 36 de ani, va conduce partida LASK Linz – FCSB. Olandezul va fi ajutat la cele două tuşe de conaţionalii Joost van Zulien și Rogier Honig, în timp ce rezervă va fi Marc Nagtegaal. Cei doi oficiali din camera VAR vor fi Clay Ruperti şi Alex Bos.

Reclamă

Aceasta este a doua partidă pe care Marc Nagtegaal o va arbitra în cupele europene în acest sezon. El a mai condus duelul dintre Slovan Bratislava şi Apoel, scor 2-0, din turul 3 preliminar Champions League.

Arbitrul olandez nu este la prima interacţiune cu fotbalul românesc. În preliminariile EURO 2024, Lindhout a condus partida România – Belarus, câştigată de „tricolori” cu 2-1.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și