Închide meniul

Horaţiu Moldovan, 9 oferte de transfer! Decizia lui Atletico Madrid în privinţa portarului naţionalei

Bogdan Stănescu Publicat: 17 august 2024, 15:45

Reclamă
Horaţiu Moldovan, 9 oferte de transfer! Decizia lui Atletico Madrid în privinţa portarului naţionalei

Horaţiu Moldovan, 9 oferte de transfer! Decizia lui Atletico Madrid în privinţa portarului naţionalei

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci amical la Atletico Madrid/ Profimedia Images

Horaţiu Moldovan a avut 9 oferte de transfer în această vară! Pe lângă Celtic, Hamburg, Ferencvaros, Al Raed, Damac (unde e antrenor Cosmin Contra), Rayo Vallecano, Valladolid și Getafe l-au mai dorit pe portarul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa spaniolă a anunţat că pe lângă aceste 8 echipe, a mai existat o ofertă, dar formaţia care şi-l mai dorea pe Moldovan nu a fost dezvăluită.

Horaţiu Moldovan, 9 oferte de transfer! Decizia lui Atletico Madrid în privinţa portarului naţionalei

Potrivit site-ului estoesatleti.es, care este unul de casă al lui Atletico Madrid, echipa antrenată de Diego Simeone ar fi de acord să îl cedeze pe Moldovan în schimbul sumei de 2.5 milioane de euro.

Aceasta este, de altfel, şi cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, potrivit site-ul de specialitate transfermarkt.com. Atletico Madrid i-a plătit 800.000 de euro Rapidului pentru a-l cumpăra pe Moldovan. Aceasta era clauza de reziliere a lui Moldovan la Rapid.

Horaţiu Moldovan şi-a pierdut postul de titular al naţionalei după ce nu a evoluat în niciun meci oficial al lui Atletico Madrid. La EURO 2024 locul lui Moldovan din poarta naţionalei a fost luat de Florin Niţă. Moldovan nu a bifat niciun minut la EURO.

Reclamă
Reclamă 4

Horaţiu Moldovan ar urma să debuteze la Atletico Madrid într-un meci oficial!

Chiar dacă Jan Oblak este în continuare portarul titular al lui Atletico Madrid, Diego Simeone ar urma să înceapă primul meci oficial al noului sezon cu Moldovan în poartă.

Ar fi debutul mult aşteptat al lui Moldovan la Atletico Madrid. Echipa spaniolă se gândeşte la soluţii în cazul în care Moldovan va fi vândut. El este considerat o variantă numărul 2 foarte bună de către cei de la Atletico. Moldovan nu este însă mulţumit cu acest statut şi a transmis că vrea să o părăsească pe Atletico Madrid.

”Această decizie reflectă importanța pe care Moldovan o are pentru Atletico, chiar și în rolul său de al doilea portar. Situația lui Moldovan este un subiect sensibil pentru Atletico. 

Reclamă

Deși el nu este portarul titular, plecarea sa ar lăsa un gol semnificativ în echipă. Jan Oblak rămâne portarul de necontestat, dar nevoia de a avea o rezervă de încredere este crucială pentru menținerea competitivității în toate competițiile”, notează sursa citată.

Ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0

Iată ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Portarul a profitat din plin de șansa primită de la tehnicianul Diego Simeone.

Dată fiind accidentarea lui Jan Oblak, Horațiu Moldovan a fost titularizat de Simeone pentru amicalul „de foc” cu Juventus. Românul a primit o notă excelentă de la specialiști, după prestația din cadrul acestei partide.

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația lui Horațiu Moldovan cu 7.2, peste media jucătorilor de la Atletico. Omul meciului a fost desemnat Cesar Azpilicueta, care a primit nota de 7,6.

De cealaltă parte, cea mai mare notă de la Juventus a fost primită de jucătorii Khephren Thuram și Kenan Yildiz, care au primit nota de 6,9.

A fost primul meci în care Horațiu Moldovan a fost integralist, de la transferul la Atletico Madrid. Românul a mai jucat câte 45 de minute în amicalele cu Numancia și Kitchee și 61 de minute în partida de pregătire cu Getafe.

Horațiu Moldovan a fost cumpărat de Atletico de la Rapid, în luna ianuarie a acestui an, în schimbul sumei de 800.000 de euro. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:14

Iga Swiatek, eliminată de Aryna Sabalenka în semifinalele de la Cincinnati! Meciul a durat o oră și 47 de minute

20:58

VideoFanii Rapidului au „luat foc”, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo! Neil Lennon, vizat: „Bagă-l, bă!”

20:52

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril se joacă ACUM

20:41

Mallorca – Real Madrid LIVE SCORE (22:30). Kylian Mbappe e gata de show! Chelsea – Manchester City 0-2

20:20

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. Apelul făcut de campionul olimpic: „Ridicol! Trăim în secolul 21!”

20:16

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid! Săpunaru şi Aioani, ţinuţi pe bancă la derby-ul cu Dinamo

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și