Închide meniul

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 august 2024, 15:05

Reclamă
„Până atunci noi nu jucăm Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi

Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo este ca echipele să nu mai joace până când salariile tuturor jucătorilor nu vor fi la zi. Gabriel Glăvan, fost director sportiv al "câinilor", susţine că există jucători care refuză Liga 1 pentru că aud de problemele financiare ale unor cluburi.

"Până atunci noi nu jucăm" Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: "Trebuie să ne respectăm între noi"

În România încă există cluburi care nu sunt cu salariile la zi. Iar când încerci să transferi jucători din afară, ei se interesează: «Vin și nu-mi iau banii?». Ar trebui ca echipele din România să fie într-o solidaritate. Adică: dacă o echipă nu poate plăti salariile la zi, toate celelalte echipe să boicoteze competiția. Toți trebuie să ne respectăm între noi, fiecare muncește pentru bani, fiecare semnează pe doi ani din viața lui, vine cu familia lui într-o altă țară, eventual. Dacă un jucător nu e plătit, toată lumea ar trebui să boicoteze competiția: «Până nu sunt banii la zi la toți jucătorii, noi nu jucăm»”, a declarat Gabriel Glăvan pentru gsp.ro. Dinamo a avut şi ea probleme financiare în trecut. Situaţia financiară a "câinilor" este acum stabilă. Totuşi, Dinamo nu a ieşit încă din insolvenţă. Administratorul special al "câinilor", Andrei Nicolescu, transmitea că ieşirea din insolvenţă s-ar putea produce în luna martie a anului 2025. Mircea Rednic şi Vasile Şiman au depus contestaţii împotriva ieşirii din insolvenţă a lui Dinamo. „Sunt niște proceduri în care fiecare încearcă să maximizeze ceva. Domnul Șiman doar încearcă cu procesul. Din punctul meu de vedere nu există nicio creanță.  Domnul Șiman a înregistrat o cesiune a unei creanțe, care era condiționată de anumite lucruri. (n.r. v-ați uitat pe contractul lui Ionuț Șerban?) Da. (n.r. Cine l-a semnat?) Domnul Anghelache. Au fost niște factori comerciali, dar de atunci și până acum s-au schimbat lucruri, clauze și altele. A cumpărat o creanță de la Sportul și sunt foarte multe discuții. Noi estimăm că din septembrie va mai dura 6 luni până să rezolvăm cu domnul Șiman ca să putem ieși din insolvență”, declara administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, pentru digisport.ro.

„Îşi înmormânta mama, iar în Giuleşti era înjurat” Gabriel Glăvan i-a luat apărarea lui Neil Lennon!

Gabriel Glăvan a comentat, recent, şi decizia fanilor Rapidului de a-i cere demisia lui Neil Lennon în condiţiile în care antrenorul nord-irlandez se învoise pentru a putea participa la înmormântarea mamei sale. „E o perioadă de adaptare a noului staff. Noi ne gândim așa: «Lennon nu se adaptează la fotbalul nostru». Acum, am eu o întrebare: nu cumva noi nu suntem adaptați la fotbal în general? Social, cultural și tehnico-tactic, noi nu suntem pe niciun trend al fotbalului european! Omul ăsta a fost plecat la înmormântarea mamei lui. În acel moment, pe Giulești i se striga demisia și era înjurat. Nu poți după 3 săptămâni să jignești un om și să-i ceri demisia. Ne uităm și la Hagi ce pățește, care a investit banii lui, a luat două campionate, e cel mai mare jucător din istoria României, unul dintre cei mai buni antrenori români, iar din spate i se spune când să-l schimbe pe Rivaldinho. După 3 săptămâni, lui Lennon i se cere demisia. Poate să zică asta unul și pe afară, se mai aude și în străinătate, dar e izolat. M-am uitat la Hermannstadt cu Slobozia și n-am auzit să încurajeze cineva echipa, auzeam doar țipete, critici. Lumea nu mai vine la stadion să susțină. Sunt echipele de tradiție, cu galerii, restul vin din curiozitate și să-i certe pe jucători”, a declarat Gabriel Glăvan pentru sursa citată mai sus. Gabriel Glăvan a fost director sportiv la Dinamo din luna iunie a anului 2023 până la sfârşitul anului trecut.

Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo este ca echipele să nu mai joace până când salariile tuturor jucătorilor nu vor fi la zi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Glăvan, fost director sportiv al „câinilor”, susţine că există jucători care refuză Liga 1 pentru că aud de problemele financiare ale unor cluburi.

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

În România încă există cluburi care nu sunt cu salariile la zi. Iar când încerci să transferi jucători din afară, ei se interesează: «Vin și nu-mi iau banii?».

Ar trebui ca echipele din România să fie într-o solidaritate. Adică: dacă o echipă nu poate plăti salariile la zi, toate celelalte echipe să boicoteze competiția. Toți trebuie să ne respectăm între noi, fiecare muncește pentru bani, fiecare semnează pe doi ani din viața lui, vine cu familia lui într-o altă țară, eventual.

Dacă un jucător nu e plătit, toată lumea ar trebui să boicoteze competiția: «Până nu sunt banii la zi la toți jucătorii, noi nu jucăm»”, a declarat Gabriel Glăvan pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo a avut şi ea probleme financiare în trecut. Situaţia financiară a „câinilor” este acum stabilă. Totuşi, Dinamo nu a ieşit încă din insolvenţă. Administratorul special al „câinilor”, Andrei Nicolescu, transmitea că ieşirea din insolvenţă s-ar putea produce în luna martie a anului 2025. Mircea Rednic şi Vasile Şiman au depus contestaţii împotriva ieşirii din insolvenţă a lui Dinamo.

Sunt niște proceduri în care fiecare încearcă să maximizeze ceva. Domnul Șiman doar încearcă cu procesul. Din punctul meu de vedere nu există nicio creanță. 

Domnul Șiman a înregistrat o cesiune a unei creanțe, care era condiționată de anumite lucruri. (n.r. v-ați uitat pe contractul lui Ionuț Șerban?) Da. (n.r. Cine l-a semnat?) Domnul Anghelache.

Reclamă

Au fost niște factori comerciali, dar de atunci și până acum s-au schimbat lucruri, clauze și altele. A cumpărat o creanță de la Sportul și sunt foarte multe discuții.

Noi estimăm că din septembrie va mai dura 6 luni până să rezolvăm cu domnul Șiman ca să putem ieși din insolvență”, declara administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, pentru digisport.ro.

„Îşi înmormânta mama, iar în Giuleşti era înjurat” Gabriel Glăvan i-a luat apărarea lui Neil Lennon!

Gabriel Glăvan a comentat, recent, şi decizia fanilor Rapidului de a-i cere demisia lui Neil Lennon în condiţiile în care antrenorul nord-irlandez se învoise pentru a putea participa la înmormântarea mamei sale.

E o perioadă de adaptare a noului staff. Noi ne gândim așa: «Lennon nu se adaptează la fotbalul nostru». Acum, am eu o întrebare: nu cumva noi nu suntem adaptați la fotbal în general? Social, cultural și tehnico-tactic, noi nu suntem pe niciun trend al fotbalului european!

Omul ăsta a fost plecat la înmormântarea mamei lui. În acel moment, pe Giulești i se striga demisia și era înjurat. Nu poți după 3 săptămâni să jignești un om și să-i ceri demisia. Ne uităm și la Hagi ce pățește, care a investit banii lui, a luat două campionate, e cel mai mare jucător din istoria României, unul dintre cei mai buni antrenori români, iar din spate i se spune când să-l schimbe pe Rivaldinho. După 3 săptămâni, lui Lennon i se cere demisia.

Poate să zică asta unul și pe afară, se mai aude și în străinătate, dar e izolat. M-am uitat la Hermannstadt cu Slobozia și n-am auzit să încurajeze cineva echipa, auzeam doar țipete, critici. Lumea nu mai vine la stadion să susțină. Sunt echipele de tradiție, cu galerii, restul vin din curiozitate și să-i certe pe jucători”, a declarat Gabriel Glăvan pentru sursa citată mai sus.

Gabriel Glăvan a fost director sportiv la Dinamo din luna iunie a anului 2023 până la sfârşitul anului trecut.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

„E presiune mare pe el!” Victor Becali, reacţie categorică după eliminarea lui Darius Olaru! Ce a spus despre transfer

19:34

VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril, la 20:00

19:19

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League! Borna uriaşă stabilită după golul marcat cu Chelsea

18:51

Cum poate ajunge România în urna a 2-a a preliminariilor pentru World Cup 2026! Criteriul care poate schimba calculele

18:51

Dan Şucu, gest uriaş pentru Albion Rrahmani! Ce a făcut acţionarul de la Rapid, după ce atacantul s-a înţeles cu Sparta Praga

18:30

LIVE SCOREChelsea – Manchester City 0-1. Gol Erling Haaland! Mallorca – Real Madrid, la 22:30

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și