Închide meniul

Liderul galeriei Rapidului a intervenit în „războiul” dintre Neil Lennon şi Marius Şumudică! Mesaj înaintea derby-ului cu Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 17:44

Reclamă
Liderul galeriei Rapidului a intervenit în „războiul dintre Neil Lennon şi Marius Şumudică! Mesaj înaintea derby-ului cu Dinamo

Liderul galeriei Rapidului a intervenit în "războiul" dintre Neil Lennon şi Marius Şumudică

Bocciu, la un meci al Rapidului / Hepta

Liderul galeriei Rapidului a intervenit în „războiul” dintre Neil Lennon şi Marius Şumudică. „Bocciu” a transmis un mesaj scurt, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid este singura echipă din Liga 1 fără victorie, după cinci etape disputate. Giuleştenii vor primi vizita rivalei Dinamo, în această rundă. Partida se va disputa azi, de la ora 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Liderul galeriei Rapidului a intervenit în „războiul” dintre Neil Lennon şi Marius Şumudică

Liviu Ungurean a fost întrebat despre tensiunile dintre Marius Şumudică şi Neil Lennon. „Bocciu” a transmis că nu este interesat de aceste discuţii, mărturisind că este concentrat doar asupra derby-ului cu rivalii din Ştefan cel Mare.

Totodată, liderul galeriei de la Rapid a fost întrebat şi dacă Neil Lennon va avea probleme cu fanii giuleşteni, în cazul unui nou pas greşit al echipei. Acesta a transmis clar faptul că nu se va pune problema şi giuleştenii vor câştiga derby-ul.

„Noi nu stăm să comentăm subiectele, pe noi ne interesează doar meciul de diseară (duminică, de la 21:30 – n.red). (Dacă Lennon va avea probleme cu fanii, în caz că Rapid pierde? – n.red) Noi diseară ne vom bucura de victorie”, a declarat Liviu Ungurean, „Bocciu”, conform iamsport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

După ce a fost criticat de Marius Şumudică, Neil Lennon a dat o replică acidă pentru acesta, în conferinţa premergătoare partidei cu Dinamo: „Cine e el? E cel care vorbeşte mereu?”, a spus antrenorul nord-irlandez. „Şumi” nu a vrut să ofere o reacţie cu privire la această declaraţie a tehnicianului de la Rapid.

Neil Lennon, „distrus” după ce l-a atacat pe Marius Şumudică

Neil Lennon a fost făcut praf, după ce l-a atacat pe Marius Şumudică. Basarab Panduru l-a criticat pe antrenorul de la Rapid, după declaraţiile acestuia la adresa lui „Şumi”.

Imediat după atacul lui Neil Lennon, Basarab Panduru a transmis un mesaj categoric şi l-a criticat pe Neil Lennon. Acesta l-a sfătuit pe nord-irlandez să nu mai ofere astfel de replici, dat fiind faptul că Rapid nu a înregistrat nicio victorie în Liga 1.

Reclamă

„El nu are ce să răspundă nimănui, n-are rezultate, trebuie să-şi vadă de treabă, trebuie să câştige meciurile şi asta e. Stai să-i răspunzi lui Şumudică, el care e expert, îşi face treaba acolo cum şi-o face. Nu ai ce să-i răspunzi.

Eşti în România, o să vezi mai multe de acum încolo. Şi o să vezi şi mai multe dacă nu câştigi meciurile. Şumudică ăsta e el, nu a fost acum altfel. Tribuna n-are treabă cu nimic, are treabă dacă o să câştigi, nu-ţi mai zice nimic”, a declarat Basarab Panduru, conform primasport.ro.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:14

Iga Swiatek, eliminată de Aryna Sabalenka în semifinalele de la Cincinnati! Meciul a durat o oră și 47 de minute

20:58

VideoFanii Rapidului au „luat foc”, chiar înaintea derby-ului cu Dinamo! Neil Lennon, vizat: „Bagă-l, bă!”

20:52

LIVE VIDEOBoavista – Braga, în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril se joacă ACUM

20:41

Mallorca – Real Madrid LIVE SCORE (22:30). Kylian Mbappe e gata de show! Chelsea – Manchester City 0-2

20:20

Novak Djokovic cere implementarea arbitrajului video în tenis. Apelul făcut de campionul olimpic: „Ridicol! Trăim în secolul 21!”

20:16

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid! Săpunaru şi Aioani, ţinuţi pe bancă la derby-ul cu Dinamo

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și