Închide meniul

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid! Săpunaru şi Aioani, ţinuţi pe bancă la derby-ul cu Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 18 august 2024, 20:16

Reclamă
Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid! Săpunaru şi Aioani, ţinuţi pe bancă la derby-ul cu Dinamo

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid

Albion Rrahmani şi Cristi Săpunaru/ Profimedia

S-a aflat cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid, pentru derby-ul cu Dinamo. Atacantul kosovar s-a transferat la Sparta Praga, chiar înaintea confruntării „de foc”, din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid primeşte vizita rivalei Dinamo, în cel mai tare meci al etapei a şasea, din Liga 1. Duelul din Giuleşti se va disputa azi, de la 21:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cine l-a înlocuit pe Albion Rrahmani, în echipa de start de la Rapid, pentru derby-ul cu Dinamo

Neil Lennon l-a titularizat pe Timotej Jambor, în centrul atacului de la Rapid, după plecarea lui Albion Rrahmani. Antrenorul nord-irlandez a mizat pe vârful slovac de 21 de ani, în detrimentul lui Borisav Burmaz.

Jambor bifează a doua titularizare a sezonului la Rapid, după ce a mai prins echipa de start şi în meciul cu Petrolul, din urmă cu trei etape. Atacantul slovac a reuşit să-şi treacă în cont o pasă decisivă, în meciul cu CFR Cluj, din etapa a doua.

În remiza cu Gloria Buzău, din etapa trecută, Jambor a fost ţinut pe bancă de Neil Lennon. Titularizat a fost Borisav Burmaz, cel care era de aşteptat să fie titular şi în derby-ul cu Dinamo.

Reclamă
Reclamă 4

În continuare, Neil Lennon îi ţine pe banca de rezerve pe Cristi Săpunaru şi Marian Aioani. Nord-irlandezul a mizat pe Benjamin Siegrist, portarul fiind titular şi în meciul cu Gloria Buzău. De cealaltă parte, Săpunaru nu a bifat niciun meci ca titular la Rapid, în acest sezon.

Pe banca de rezerve la Rapid se află şi Cristi Manea, care nu a fost titularizat nici în meciul din etapa trecută.

De cealaltă parte, la Dinamo, Hakim Abdallah este titular. Atacantul a ieşit accidentat din meciul cu Poli Iaşi, însă s-a refăcut la timp pentru derby-ul din Giuleşti. Dennis Politic şi Petru Neagu nu sunt în lotul „câinilor”, fiind accidentaţi.

Reclamă

În locul căpitanului Politic, Zeljko Kopic l-a titularizat pe Ahmed Bani. Banderola de căpitan este purtată de Eddy Gnahore.

Echipele de start la Rapid – Dinamo:

Rapid: Siegrist – Braun, Pașcanu, Ignat, Borza – Kait, Mendes – Papeau, Gojkovic, Petrila – Jambor
Rezerve: Aioani, Săpunaru, Blazek, Manea, Oaidă, Burmaz, Hasani, Pop, Micovschi, El Sawy, Iacob
Antrenor: Neil Lennon

Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Bani, Selmani, Abdallah
Rezerve: Ailesei, Al. Stoian, Pașcalău, Licsandru, Bordușanu, Patriche, Caragea, D. Irimia, Rotund, An. Florescu, Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Rapid este singura echipă din Liga 1 fără victorie, după cinci etape disputate. Dinamo a obţinut două victorii, în schimb, şi nu a mai pierdut un meci de patru etape. În sezonul trecut, giuleştenii i-au învins pe „câini” în ambele dueluri directe, 4-0 în tur şi 2-1 în retur.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

LIVE VIDEOBoavista – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY Moreirense – Arouca 3-1. Guimaraes – Estoril 1-0

23:18

Cum a fost surprins Dan Şucu, după penalty-ul primit de Rapid în derby-ul cu Dinamo! Nu a mai rezistat presiunii

23:15

„Rapidistul Şumudică a murit!” Ultraşii Rapidului, atac direct la Marius Şumudică. Bannere incredibile în derby-ul cu Dinamo

23:02

FotoScandal în Rapid – Dinamo! Giuleștenii s-au încăierat cu Sivis, în zona băncii de rezerve! Jucătorul s-a ales cu tricoul rupt

22:56

Fază controversată în Rapid – Dinamo! Totul a fost decis după intervenţia arbitrajului video

22:44

LIVE TEXTRapid – Dinamo 1-1. Selmani a egalat pentru „câini”! Derby „de foc” în Giuleşti!

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoAndrei Ivan este în extaz! Anunţul făcut de fosta gimnastă Anda Ivan: „Ne vedem în ianuarie!” 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Foto„Măriuca mea!” Gică Popescu, mesaj plin de emoţie de ziua fiicei lui. Imaginea virală a Kirei Hagi alături de Maria Popescu
Citește și