Închide meniul

„E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!”

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2024, 12:12

Reclamă
E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: Cum vine asta?!”

Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică

Colaj: AS.ro și Hepta

Dănuț Lupu a lansat o serie de acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică. Fostul internațional este de părere că Dan Șucu a ordonat bannerele apărute în galerie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu nu pot antrena Rapidul în Liga 2… Pentru că am o carieră în spate” și ”Rapidistul Marius Șumudică a murit!”, au fost mesajele afișate de fanii din Giulești, la derby-ul cu Dinamo.

Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică

După meci, Dănuț Lupu a transmis că nu înțelege cum fanii din Giulești i-au scandat numele lui Șumudică, în urmă cu câteva partide, iar acum nu și-l mai doresc la echipă.

Fostul internațional este convins că Dan Șucu s-a implicat și că a ordonat ca mesajele „anti-șumudică” să fie afișate în peluză.

„Cu două etape în urmă toate tribuna îl scanda pe Șumudică și acum au spus că nu mai are ce să caute la Rapid. Cum vine asta? 100% Dan Șucu s-a băgat. A vrut să demonstreze și când au avut problema cu Daniel Niculae că el e șeful și el face ce vrea.

Reclamă
Reclamă

Pentru liniștea lui și pentru a închide subiectul cu Șumudică a zis: ‘stai că îți dau eu una să te liniștesc. Galerie, hai!’. Marius Șumudică trebuie să înțeleagă un lucru. Dacă nu te vrea cineva… Eu ce trebuia să fac?”, a spus Dănuț Lupu, la fanatik.ro.

Care este poziția fanilor din Giulești

Iată explicația fanilor rapidiști, după mesajele prin care l-au ironizat pe Marius Șumudică. Suporterii echipei antrenate de Neil Lennon au făcut „lumină”, după ce au afișat o serie de bannere la derby-ul cu Dinamo.

Partida dintre Rapid și Dinamo s-a încheiat cu scorul de 1-1. Derby-ul care a contat pentru etapa cu numărul 6 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

După meci, suporterii giuleșteni au dezvăluit că doar au adus aminte de aceste declarații și că în opinia lor, Marius Șumudică îi face mai mult rău decât bine rapidului.

”Nu vă impacientați și noi tot cu Rapid ținem! În această seară nu am facut decât să aducem aminte tuturor despre niște declarații făcute de un Idol al Giuleștiului pentru că “Fotbalistul Șumudică” este o legendă și nimeni nu îi poate lua asta.

Noi suntem de parere că, în momentul de față, prin acțiunile lui, el face mai mult rău decât bine echipei. Știm că nu toata lumea a fost solidară cu aceasta acțiune, dar mai știm că avem dreptul la libera expirmare, un drept inviolabil. Nu condiționăm pe nimeni să gândească ca noi, dar nici nu vrem sa fim condiționați să gândim ca alții. Într-un final iubim aceeași echipă.”, au postat suporterii giuleșteni, pe Facebook.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 5 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi 6 Jannik Sinner – Frances Tiafoe, finala Mastersului 1000 de la Cincinnati
Citește și