Închide meniul

WTT Champions Macao 2024 (9-15 septembrie). Bernadette Szocs revine în circuit după Jocurile Olimpice

Dan Roșu Publicat: 23 august 2024, 14:41

Reclamă
WTT Champions Macao 2024 (9-15 septembrie). Bernadette Szocs revine în circuit după Jocurile Olimpice

Bernadette Szocs revine în circuit

Bernadette Szocs revine în circuit - Profimedia Images

WTT Champions Macao 2024 se va desfăşura în perioada 9 – 15 septembrie. Bernadette Szocs şi Eliza Samara şi-au anunţat deja prezenţa la competiţia dotată cu premii totale de 800.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La startul turneului de la Macao vor fi 9 dintre cele mai bune 10 jucătoare din clasamentul mondial, Sun Yingsha, Chen Meng, Wang Manyu, Wang Yidi, Hina Hayata, Shin Yubin, Miwa Harimoto, Mima Ito şi Cheng I-Ching.

WTT Champions Macao 2024 (9-15 septembrie)

Pentru Bernadette Szocs, acesta este primul turneu la care participă după dezamăgirea suferită la Jocurile Olimpice 2024, acolo unde nu şi-a putut împlini visul de a câştiga o medalie.

Nume uriaşe se află şi pe tabloul masculin, unde îi găsim pe Wang Chuqin, Fan Zhendong, Hugo Calderano, Liang Jingkun, Felix Lebrun, Ma Long, Lin Yun-Ju, Tomokazu Harimoto sau tânărul suedez Truls Moregard.

Premiile de la WTT Champions Macao 2024 sunt de asemenea impresionante: campionii vor fi răsplătiţi cu 35.000 de dolari, finalişti, cu 27.000 de dolari, semifinaliştii vor încasa 18.000 dolari, iar sfertfinaliştii vor primi 14.500 de dolari.

Reclamă
Reclamă

Punctele pentru campionatul mondial vor fi de asemenea un element important: câştigătorii vor primi 1.000 de puncte, finalişti, 700 de puncte, semifinaliştii, 350 de puncte, iar sfertfinaliştii vor fi recompensaţi cu 175 de puncte.

Celălalt turneu la care va participa Bernadette Szocs în luna septembrie, China Smash 2024, va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 26 septembrie – 6 octombrie.

Reclamă
Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:05

LIVE VIDEOEtapa de Formula 1 Academy a Marelui Premiu al Ţărilor de Jos e LIVE VIDEO în AntenaPLAY. A doua sesiune de antrenamente e ACUM

18:38

Jannik Sinner face „curăţenie” după scandalul lui de dopaj! A încheiat colaborarea cu doi membri ai staff-ului său!

18:07

„S-a greşit managerial” Un fost jucător al lui Gigi Becali a criticat conducerea FCSB-ului după egalul cu LASK Linz!

18:03

„Au o babă de 80 de ani acolo!” Gigi Becali a dezvăluit cum s-a încercat să fie escrocat în transferul lui Coman: „Cu şacoşa!”

17:45

VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY

17:42

FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 5 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol” 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și