Închide meniul

Mihai Stoica a „pus ochii” pe un atacant din Liga 1! Jucătorul remarcat de oficialul de la FCSB: „Chiar este bun!”

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 12:08

Reclamă
Mihai Stoica a „pus ochii pe un atacant din Liga 1! Jucătorul remarcat de oficialul de la FCSB: „Chiar este bun!

Mihai Stoica a "pus ochii" pe un atacant din Liga 1!

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a „pus ochii” pe un atacant din Liga 1! Președintele consiliului de administrație de la FCSB nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre jucătorul unei rivale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Vladislav Blănuță, jucătorul pe care FCU Craiova l-a împrumutat la U Cluj. Atacantul de 22 de ani a reușit o „dublă” în meciul cu Sepsi și l-a dat pe spate pe „MM”.

Mihai Stoica a „pus ochii” pe un atacant din Liga 1!

“Blănuță este un jucător bun pentru regula U21. Și nu doar pentru regulă, chiar este un jucător bun”, a spus Mihai Stoica, pentru primasport.ro.

Vladislav Blănuță a început fotbalul la academia lui Rapid, iar mai apoi a fost transferat de Pescara. Adrian Mititelu a fost cel care l-a readus în România, inițial sub formă de împrumut, în 2022.

După ce a fost impresionat de jucător, patronul de la FCU Craiova l-a transferat definitiv în anul 2023, în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

După ce oltenii lui Mititelu au retrogradat în Liga a 2-a, la capătul stagiunii precedente, Blănuță a fost împrumutat la U Cluj. În momentul de față, atacantul născut în Republica Moldova, care are cetățenie română, este cotat la suma de 500.000 de euro.

Mihai Stoica, uluit de o rivală din Liga 1

Mihai Stoica s-a declarat uluit de o rivală din Liga 1. MM a analizat situaţia de la Sepsi, după ce doi jucători au fost excluşi din lot, şi nu înţelege de ce Bernd Storck a luat o astfel de decizie.

Înaintea partidei cu U Cluj, Branislav Ninaj și portarul Roland Nicz au fost excluşi din lotul lui Sepsi. Covăsnenii au pierdut clar duelul din Ardeal, scor 0-3.

Reclamă

După ce a văzut decizia lui Bernd Storck, Mihai Stoica a transmis un mesaj dur. Acesta a subliniat faptul că antrenorul nu ar fi trebuit să-i excludă din lot pe unii dintre cei mai importanţi jucători de la Sepsi.

MM a transmis că Sepsi a pierdut pe mâna antrenorului ei duelul cu U Cluj. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a declarat că un antrenor nu ar trebui să aibă o astfel de putere, la echipa sa, indiferent de problemele care apar în vestiar.

„Se anunța un meci foarte echilibrat, U Cluj începuse foarte bine. Sepsi își propune mereu multe. Bernd Storck a făcut ca meciul să fie mai ușor pentru U Cluj. În momentul în care tu îți permiți să renunți la căpitanul echipei, la portarul care a apărat în ultimii ani, și poate cel mai valoros stoper, uite ce se întâmplă.

Sepsi a arătat ca o echipă în degringoladă. Trebuie să fie disciplină, dar sunt și alte măsuri. Îți asumi un risc și dacă nu îți iese, ai o mare problemă.

Nu am auzit de acte de indisciplină la Sepsi până la venirea lui Storck. Cu experiența mea, cred că nu e o metodă bună să scoți din lot cei mai buni jucători. Poate vrei disciplină, nu rezultate. Dacă e lipsă de disciplină, e problema ta. Nu vreau să fiu ipocrit ca toți, că legea e lege. Legea e doar pentru cei slabi.

Eu nu cred că un antrenor trebuie să aibă astfel de putere, să dea jucători afară din lot. Clar că au făcut ceva, dar amendează-i. Nu te încurca singur. Eu uneori îmi doresc să văd altercații la antrenamente, asta înseamnă că jucătorii se dăruiesc”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și