Închide meniul

Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2024, 12:18

Reclamă
Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului

Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid!

Neil Lennon / Profimedia

Impresarul lui Neil Lennon a oferit prima reacție despre plecarea acestuia, de la Rapid! Martin Reilley a vorbit deschis despre ultimele informații apărute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu s-ar fi decis să îl demită pe Lennon, din cauza rezultatelor slabe, dar și a controverselor care au fost cauzate de acesta.

Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid!

Totuși, impresarul antrenorului a spus că informațiile apărute în decursul zilei de marți sunt „doar zvonuri”.

Totodată, Reilley a făcut și un anunț important despre viitorul lui Neil Lennon. Acesta a tramsis că nord-irlandezul este fericit la Rapid și că își dorește să continue la echipa din Giulești.

„Am auzit și noi despre aceste zvonuri legate de o plecare a lui Neil de la Rapid. Sunt numai zvonuri! Neil e foarte fericit la Rapid, se simte bine și vrea să muncească mai departe. De ce ai da afară un antrenor care are o singură înfrângere în șase partide? Nu are sens.

Reclamă
Reclamă

Nu știm nimic despre o demitere și nimeni din club nu ne-a cerut vreodată o negociere pentru o eventuală despărțire. Nu înțeleg de unde atâta agitație! Repet, Neil e fericit la Rapid, unde dorește să continue”, a spus impresarul antrenorului, potrivit gsp.ro.

Potrivit informațiilor oferite de digisport.ro, Dan Șucu este nevoit să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 250.000 și 350.000 de euro în cazul în care îl va demite pe Lennon și staff-ului adus de acesta. Suma poate varia, în funcție de câți oameni vor pleca de la Rapid.

Rapid, prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon!

Clubul Rapid a oferit prima reacție oficială despre plecarea lui Neil Lennon, prin vocea directorului sportiv Daniel Sandu. Acesta a vorbit deschis despre situația antrenorului nord-irlandez.

Reclamă

Daniel Sandu a dezvăluit că Neil Lennon a participat la antrenamentele echipei, în mod obișnuit și că nu a auzit despre o decizie luată în cadrul clubului, legată de plecarea nord-irlandezului.

„Eu știu că domnul Neil Lennon e la antrenament acum, deci nu am ce să spun. E la Constructorul la bază, avem antrenament la ora asta.

(n.r. Deci nu se preconizează o plecare a dânsului?) Nu cred. Nu am auzit de nimic așa ceva”, a spus Daniel Sandu, potrivit iamsport.ro.

Cu Neil Lennon pe bancă, Rapid este singura echipă din Liga 1 care nu a obținut nicio victorie, în primele 6 etape ale campionatului. Giuleștenii se află acum pe poziția a 12-a în clasament, cu 5 puncte, la egalitate cu ultima clasată, Gloria Buzău.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

14:36

OFICIAL | Răzvan Lucescu, afacere de aproape 12 milioane de euro la PAOK! Lovitura reușită de campioana Geciei

14:16

Marius Șumudică, prima reacție despre preluarea Rapidului! Mesaj direct despre negocierile cu Dan Șucu

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 3 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 4 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 5 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și