Închide meniul
EXCLUSIV

„Ianis Hagi la Rapid?” Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!”

Alex Masgras Publicat: 20 august 2024, 23:19

Reclamă
„Ianis Hagi la Rapid? Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!

Bănel Nicoliţă îi cere lui Ianis Hagi să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: "Să aleagă cu inima!"

Bănel Nicoliţă şi Ianis Hagi / Colaj Antena Sport & Profimedia

Ianis Hagi este dorit la Rapid, dar Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB. Chiar dacă au trecut doar şase etape din Liga 1, Rapid trece prin mai multe schimbări majore. Neil Lennon a fost demis după seria negativă a giuleştenilor, care sunt singura echipă fără victoria în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul lui Neil Lennon a fost adus Marius Şumudică, fost jucător şi antrenor în Giuleşti. Cum Rapid are un nou antrenor, iar perioada transferurilor nu s-a încheiat, sunt şanse mari ca la formaţia giuleşteană să mai vină jucători.

„Ianis Hagi la Rapid?” Bănel Nicoliţă îi cere să îl refuze pe Marius Şumudică şi să semneze cu FCSB: „Să aleagă cu inima!”

Printre jucătorii care se află pe lista lui Dan Şucu se numără şi Ianis Hagi. Internaţionalul român nu mai este dorit de Rangers, fiind trimis la echipa a doua, iar şansele ca el să continue în Scoţia sunt extrem de mici.

Bănel Nicoliţă, fostul jucător al celor de la FCSB, a comentat posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă la în Giuleşti, dar a recunoscut că nu îl vede pe băiatul lui Gică Hagi evoluând la formaţia din Giuleşti. În schimb, Nicoliţă este de părere că Ianis s-ar potrivi mai mult la FCSB, pentru că „ar alege cu inima”:

„(n.r. îl vezi pe Ianis Hagi la Rapid?) Nu, nu. Mai degrabă la FCSB pentru că ar alege cu inima. FCSB e favorită la titlu, chiar dacă a început mai prost campionatul. Intrarea în grupele Champions League era esenţială, a rămas Europa League, avem Conference League care e asigurat. Vom vedea ce rezultate vom avea săptămâna aceasta. Important e să faci parte din echipele calificate”, a declarat Bănel Nicoliţă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă

Vasile Maftei, fostul căpitan al celor de la Rapid, a vorbit şi el despre posibilitatea ca internaţionalul român să ajungă în Giuleşti. Din punctul său de vedere, un transfer al lui Ianis Hagi la Rapid ar reprezenta un plus nu doar pentru echipa lui Marius Şumudică, ci şi pentru echipa naţională şi pentru fotbalul românesc:

„Ianis e un jucător de echipa naţională, de talie mondială. A jucat la echipe importante din Europa. Are calitate, ştim cu toţii ce poate. Dacă se va ajunge ca Ianis să vină la Rapid, va fi un plus pentru echipă, pentru fotbalul românesc, pentru echipa naţională, pentru că va câştiga şi vor avea de câştigat şi Rapid, şi echipa naţională”, a declarat Vasile Maftei, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers! Scoțienii au făcut anunțul

Ianis Hagi și-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a 2-a a lui Rangers! Anunțul a fost făcut de jurnaliștii din Scoția.

Reclamă

Mai mult decât atât, antrenorul de la Rangers a declarat că echipa îl va vinde pe Ianis Hagi. Totuși, în presa din Scoția a apărut o informație, cel puțin interesantă, legată de viitorul lui Ianis.

Potrivit jurnaliștilor de la Football Scotland, Ianis Hagi își dorește să rămână în continuare la Rangers și să se impună în prima echipă a clubului din Glasgow.

”O potențială plecare este cea a lui Ianis Hagi, care a fost trimis la echipa a doua în ultimele săptămâni. S-a spus că Fiorentina ar fi interesată de serviciile sale, dar nu este cazul încă (n.r.- de o mutare). Jucătorul nu a cerut niciodată să plece de pe Ibrox, vrea să reprezinte clubul în continuare.

Românul a fost lăsat în afara lotului pentru Liga Campionilor și joacă la echipa secundă, unde își face treaba cu profesionalism. Sursele noastre indică faptul că Ianis Hagi n-a cerut niciodată să plece de la Rangers”, au notat scoțienii.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:57 20 aug.

„Nedreptate” Simona Halep nu s-a putut abţine după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendare chiar şi cu două teste pozitive

23:07 20 aug.

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dan Şucu după numirea lui Marius Şumudică la Rapid: „M-ai păcălit! Eşti acelaşi, cu alte haine”

22:39 20 aug.

„E făcută special ca Marius Şumudică să-şi rupă gâtul”. Reacţie dură după ce Şumudică a devenit noul antrenor al Rapidului

22:33 20 aug.

Mutarea uriaşă pregătită de Marius Şumudică la Rapid! Anunţul făcut imediat după ce a semnat contractul

22:26 20 aug.

Lumea tenisului s-a revoltat în cazul Jannik Sinner! Reacţii fără precedent: „Poate ar trebui să nu ne mai luaţi de proşti”

22:07 20 aug.

EXCLUSIV„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

1 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 2 Denis Alibec a recunoscut ce înţelegere are cu Gică Hagi: „Cum am venit, aşa…”. Dezvăluirile făcute după Farul – Hermannstadt 3 Impresarul lui Neil Lennon, prima reacție despre plecarea antrenorului de la Rapid! Anunț despre viitorul nord-irlandezului 4 „Vreţi să nu mai vorbesc, să îmi închideţi gura?” Gică Hagi, discurs dur după meciul 500 ca antrenor: „Doare când spui adevărul!” 5 Momente incredibile la conferinţa de presă a lui Gică Hagi. „Regele” s-a schimbat la faţă: „Sunteţi supăraţi că am câştigat?” 6 Dan Şucu a luat decizia să îl dea afară pe Neil Lennon. Cutremur de proporţii la Rapid, după derby-ul cu Dinamo
Citește și