Închide meniul

Daniel Niculae a reacţionat imediat după ce Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Rapid. Mesaj din 4 cuvinte

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 8:30

Reclamă
Daniel Niculae a reacţionat imediat după ce Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Rapid. Mesaj din 4 cuvinte

Daniel Niculae a reacţionat imediat după ce Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Rapid. Mesaj din 4 cuvinte

Daniel Niculae, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Daniel Niculae a reacţionat imediat după ce Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Rapid. Fostul preşedinte al clubului a transmis un mesaj de 4 cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae a fost unul dintre cei care au susţinut şi în trecut aducerea lui Marius Şumudică la Rapid. După plecarea lui Bergodi, Şucu a ales să îl aducă pe Neil Lennon la echipă.

Daniel Niculae a reacţionat imediat după ce Marius Şumudică a fost prezentat oficial la Rapid

Dan Şucu a decis să îl dea afară pe Neil Lennon şi să îl aducă la echipă pe Marius Şumudică. Daniel Niculae a reacţionat imediat. ”Era momentul! Baftă, Șumi!”, a scris Daniel Niculae pe reţelele de socializare.

Marius Şumudică, noul antrenor al Rapidului

Şumudică a purtat negocieri „fulger” cu Dan Şucu şi a acceptat să vină în locul lui Neil Lennon. A semnat un contract valabil până în 2025, dar acesta se va prelungi cu încă un an dacă Rapid se califică în play-off-ul Ligii 1.

Marius Şumudică a primit mână liberă de la conducătorii clubului şi l-a dat afară pe Bogdan Lobonţ. Antrenorul cu portarii din Giuleşti este OUT de la echipă. În locul lui va fi adus, cel mai probabil, Florin Tene, cel care a fost în staff-ul lui Şumudică şi la Gaziantep.

Reclamă
Reclamă

Bogdan Lobonţ a fost interimar la Rapid sezonul trecut, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de Dan Şucu. A revenit pe postul de antrenor cu portarii în scurtul mandat al lui Neil Lennon. Acum a fost anunţat că nu va mai continua la clubul din Grant.

Marius Şumudică va începe „curăţenia” şi în lot. Miercuri va conduce primul antrenament, înainte să fie prezentat oficial. Vineri va debuta în deplasarea cu Poli Iaşi, din etapa a 7-a a Ligii 1.

„Mi s-a îndeplinit un vis! Îmi doream foarte mult să revin acasă, Giuleștiul este casa mea. Cuvintele sunt de prisos, nu am ce să spun. Nu pot exprima prin cuvinte ceea ce simt în acest moment.

Reclamă

Rapid este echipa pe care o iubesc. Sunt dator față de această echipă. Simt că în acest moment sunt dator să fac lucrurile așa cum trebuie și să ieșim din zona în care ne aflăm acum, să ducem Rapidul acolo unde toată lumea așteaptă. Știu că sunt așteptări.

Niciodată nu m-am ferit de genul acesta de aventuri! Sper să reușesc, este plăcerea vieții mele! Fotbalul mi-a dat tot în viață, iar eu trebuie să dau tot fotbalului! Rapidul mi-a dat tot în viață! Am fost campion cu Rapid și sper să fiu campion cu Rapid și din postura de antrenor. Acesta este visul meu”, a declarat noul antrenor al Rapidului.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:58

CSM Bucureşti, mesaj emoţionant după ce Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Ce a spus şi Adi Vasile

20:21

Victor Pițurcă nu are încredere în Daniel Bîrligea! Verdict despre transferul atacantului la FCSB: „Au greșit! Valoare medie”

19:52

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea! Mesajul transmis de cea mai bună handbalistă a României

19:44

Răzvan Onea și-a prelungit contractul cu Rapid! A semnat până în 2027: „Îmi doresc să câștigăm trofee!”

19:33

„Poate fi Ștefan Târnovanu titular la națională?” Helmut Duckadam a dat răspunsul pe loc! Mesaj pentru portarul de la FCSB

19:28

McLaren, decizie fermă în lupta pentru titlul mondial! Ce se va întâmpla începând cu Marele Premiu al Azerbaidjanului

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României 6 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!”
Citește și