Închide meniul

Ollie Bearman, cuvinte uriaşe la adresa lui Charles Leclerc: „A fost de mare ajutor! Şi-a dat seama că eram nervos!”

Publicat: 21 august 2024, 14:20

Reclamă
Ollie Bearman, cuvinte uriaşe la adresa lui Charles Leclerc: „A fost de mare ajutor! Şi-a dat seama că eram nervos!

Ollie Bearman, cuvinte uriaşe la adresa lui Charles Leclerc

Profimedia

Ollie Bearman a avut cuvinte de uriaşe la adresa lui Charles Leclerc. Bearman a debutat în acest sezon în Formula 1, când l-a înlocuit pe Carlos Sainz la Marele Premiu din Arabia Saudită. Charles Leclerc şi celelte staruri pot fi urmărite în Marele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos, în perioada 23 – 25 august, live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ollie Bearman a dezvăluit că a primit extrem de multe de sfaturi din partea lui Charles Leclerc. Mai mult, tânărul pilot din Formula 1 admis că a avut emoţii mari.

Ollie Bearman, cuvinte uriaşe la adresa lui Charles Leclerc

A fost de mare ajutor. Cred că a înţeles situaţia în care mă aflam şi m-a ajutat mult în timpul sesiunilor, mai ales înaintea calificărilor. Cred că şi-a dat seama că eram nervos. Îmi amintesc că am stat înainte şi cu el la cursă. Este un mic detaliu, dar este foarte util și este ceva pe care nu am apucat să-l experimentez în singura mea sesiune de antrenamente libere. Aceste mici sfaturi și informații au fost neprețuite pentru mine în situația în care mă aflam„, a spus Ollie Bearman conform formula1.com.

Ollie Bearman a oferit prima reacţie după ce a fost desemnat pilotul zilei în Arabia Saudită. Tânărul de 18 ani l-a înlocuit pe Carlos Sainz în Marele Premiu al Arabiei Saudite şi a reuşit să impresioneze pe toată lumea. Britanicul a făcut o cursă grozavă şi a terminat pe locul 7, după ce a plecat din grila de start de pe locul 11.

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

Britanicul Ollie Bearman, 19 ani, a fost confirmat în calitate de pilot oficial al echipei americane Haas pentru sezonul 2025 de Formula 1, scrie DPA. Bearman a debutat în Formula 1 în martie, la Marele Premiu al Arabiei Saudite, când l-a înlocuit la Ferrari pe Carlos Sainz jr, bolnav de apendicită. El este în prezent pilot de rezervă la Haas. După un loc 11 în calificări la Jeddah, britanicul s-a clasat pe locul şapte, înaintea septuplului campion mondial Lewis Hamilton.

Reclamă
Reclamă

În weekend-ul trecut, Bearman a obţinut în Austria prima sa victorie din acest sezon în Formula 2.

”Este greu de spus în cuvinte cât de mult înseamnă asta pentru mine. Să spun cu voce tare că voi fi pilot de Formula 1 pentru Haas mă face atât de mândru. Să fii unul dintre puţinii oameni care pot face ceea ce au visat din copilărie este ceva cu adevărat incredibil”, a declarat Bearman, care va deveni în 2025 al patrulea pilot britanic de pe grila de start alături de Hamilton, Lando Norris şi George Russell.

La 16 ani, Bearman, crescut la Chelmsford, s-a alăturat academiei de piloţi Ferrari. Anul trecut, după patru victorii în primul său sezon de Formula 2, el a avut şansa unei sesiuni de antrenamente cu Ferrari la Ciudad de Mexico în octombrie, înainte de debutul său în Arabia Saudită.

Reclamă

La Haas, Bearman îi va lua locul germanului Nico Hulkenberg, dar nu se ştie cine va fi coechipierul său. Danezul Kevin Magnussen are contract până la finalul acestui an şi nu se ştie dacă i se va oferi o prelungire. Haas ocupă în acest sezon locul şapte din zece echipe în clasamentul constructorilor.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 21 aug.

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06 21 aug.

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05 21 aug.

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26 21 aug.

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26 21 aug.

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51 21 aug.

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și