Închide meniul

Motivul uluitor pentru care un jucător de la Barcelona poate fi suspendat, chiar dacă nu a jucat în prima etapă

Alex Masgras Publicat: 22 august 2024, 12:35

Reclamă
Motivul uluitor pentru care un jucător de la Barcelona poate fi suspendat, chiar dacă nu a jucat în prima etapă

Motivul uluitor pentru care un jucător de la Barcelona poate fi suspendat, chiar dacă nu a jucat în prima etapă

Jucătorii Spaniei, înaintea finalei EURO 2024 / Profimedia

Iată motivul uluitor pentru care un jucător de la Barcelona poate fi suspendat, chiar dacă acesta nu a evoluat în prima etapă din La Liga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Catalanii au câştigat primul meci oficial sub comanda lui Hansi Flick de pe terenul celor de la Valencia, scor 2-1.

Motivul uluitor pentru care un jucător de la Barcelona poate fi suspendat, chiar dacă nu a jucat în prima etapă

În partida de pe Mestalla nu a evoluat Fermin Lopez, jucător care a participat alături de naţionala Spaniei la Jocurile Olimpice de la Paris, acolo unde a cucerit medalia de aur, asta după ce câştigse şi EURO 2024 câteva săptămâni mai devreme. Spaniolul a primit astfel câteva zile libere în plus de la Hansi Flick, dar nu a putut sta departe de fotbal şi şi-a urmărit colegii în partida cu Valencia.

În timpul partidei, el a postat şi un story pe Instagram, pentru a arătat că este alături de coechipierii săi şi din vacanţă, dar acest lucru îi poate atrage o suspendare.

În poza respectivă se poate vedea că Fermin Lopez a ales să urmărească partida dintre Valencia şi Barcelona de pe un site pirat. Chiar dacă a şters la scurt timp postarea şi a publicat apoi altă fotografie, La Liga poate lua măsuri.

Reclamă
Reclamă

Potrivit Sport Mediaset, La Liga duce o adevărată campanie împotriva pirateriei, iar faptul că un jucător legitimat la o echipă de top din campionatul Spaniei recurge la astfel de site-uri pentru a urmări meciurile reprezintă o mare problemă pentru conducătorii fotbalului spaniol. Astfel, sursa mai sus menţionată susţine că Fermin Lopez poate primi o suspendare de o etapă sau două din partea Comisiei de Disciplină.

„Pep Guardiola a spus da” Revenire de senzaţie la Manchester City

Fabrizio Romano a anunţat o revenire de senzaţie la Manchester City. După numai un sezon petrecut la Barcelona, Ilkay Gundogan va reveni pe Etihad Stadium.

Germanul nu mai intra în planurile lui Hansi Flick şi şi-a dorit să plece de la Barcelona, chiar dacă mai avea contract pe încă două sezoane cu formaţia catalană.

Reclamă

Potrivit lui Fabrizio Romano, în ultimele 48 de ore au avut loc discuţiile cu Manchester City. Pep Guardiola şi-a dat acordul, iar Gundogan, care a venit de la Manchester City din postura de jucător liber de contract în urmă cu un an, se va întoarce la fel pe Etihad. De asemenea, Gundogan renunţă şi la banii pe care îi mai avea de încasat de la Barcelona până la finalul contractului, potrivit theathletic.com.

Celebrul jurnalist italian precizează că Ilkay Gundogan a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu Manchester City, cu opţiunea de prelungire pentru încă un an.

Ilkay Gundogan a ajuns prima oară la Manchester City în vara anului 2016, fiind primul transfer din era Pep Guardiola a ceţătenilor. El a ajuns atunci pe Etihad de la Borussia Dortmund, care a încasat 27 de milioane de euro la vremea respectivă.

Germanul a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Manchester City în toată această perioadă. El a cucerit 14 trofee alături de cetăţeni, printre care trofeul UEFA Champions League din 2023 şi alte 5 titluri în Premier League.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:43

„Poate să plece!” Andrei Ivan, tot mai aproape de Rapid! Costel Gâlcă, mesaj tranşant despre viitorul atacantului

15:50

FCU Craiova se apără după ce Corvinul Hunedoara a pierdut dreptul de promovare: „Nu ne împotrivim”. De ce a depus contestaţie

14:58

Surpriză de proporţii! Bănel Nicoliţă a semnat, la 39 de ani. Unde va evolua fostul campion de la FCSB

14:46

Corvinul Huneodara a reacţionat după decizia Comitetului Executiv al FRF: „Este o mare nedreptate”. Obiectivele anunţate

14:22

CFR Cluj – Pafos LIVE TEXT (20:30). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

13:45

Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și