Închide meniul

CFR Cluj – Pafos LIVE TEXT (20:30). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

Alex Masgras Publicat: 22 august 2024, 14:22

Reclamă
CFR Cluj – Pafos LIVE TEXT (20:30). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

CFR Cluj - Pafos LIVE TEXT (20:30)

Jucătorii lui CFR Cluj / Profimedia

Meciul CFR Cluj – Pafos va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:30. Echipa lui Dan Petrescu este la un pas de calificarea în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În play-off, formaţia din Gruia trebuie să treacă de ciprioţii de la Pafos. După ce a trecut în precedentele două tururi de Neman Grodno şi Maccabi Petach Tikva, CFR Cluj porneşte ca favorită în dubla cu Pafos.

CFR Cluj – Pafos LIVE TEXT (20:30). Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League. Echipele probabile

CFR Cluj vine direct după meciul cu Maccabi Petach Tikva din turul 3 preliminar Conference League. Clujenii şi-au amânat meciul din weekend din Liga 1 pe care ar fi trebuit să îl dispute la Galaţi, cu Oţelul.

De acelaşi lucru va beneficia şi Pafos în weekend. Campionatul din Cipru începe la finalul acestei săptămâni, iar meciul celor de la Pafos din prima etapă cu Nea Salamis a fost amânat.

Spre deosebire de CFR Cluj, Pafos a evoluat în acest sezon doar în cupele europene. Parcursul european a început în turul 1 preliminar Europa League, dar au fost eliminaţi de suedezii de la Elfsborg. Au urmat apoi calificările în faţa lui Zalgiris şi CSKA 1948.

Reclamă
Reclamă

Echipele probabile în CFR Cluj – Pafos

CFR Cluj: Hindrich – Mogoș, Boben, Kresic, Camora – Artean, Keita, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Korenica
Antrenor: Dan Petrescu

Pafos: Ivusic – Goldar, Luckassen, Pileas – Bruno, Dragomir, Sunjic, Pepe, Tankovic – Jairo, Jaja
Antrenor: Juan Carcedo

Reclamă

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos

Dan Petrescu a fost băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos de jucătorii ciprioţilor. Antrenorul formaţiei din Gruia a analizat cu mare atenţie adversara clujenilor din play-off-ul Conference League şi a fost impresionat de nivelul foarte bun al ciprioţilor.

Antrenorul român a fost impresionat în mod special de jucătorii brazilieni de la Pafos, fiind de părere că Liga 1 nu are în acest moment jucători la nivelul celor care evoluează în Cipru.

Dan Petrescu a subliniat şi faptul că nu se plânge, ci pur şi simplu prezintă realitatea. Antrenorul clujenilor a lăudat şi investiţiile din Cipru înaintea dublei din play-off-ul Conference League:

„Aceşti brazilieni, pe care băieţii i-au văzut acum, ne dau fiori. Sunt jucători de clasă în opinia mea. E normal dacă ai bani mulţi, buget. Patronul este foarte bogat. Au luat un director sportiv din Italia. Se vede că au achiziţionat jucători foarte buni. Şi salarii de 6-7-800.000. Normal că ai pretenţii. Noi în România suntem doar cu vorba. Vrem să batem pe toată lumea.

Se spune că mă plâng. Nu mă plâng. Asta e realitatea. Cu tot respectul pentru campionatul din România, noi nu avem jucători în România precum cei de la Pafos. Eu aş vrea să nu îi vedeţi, să fie slabi. Aş vrea să greşesc. Dar o să vedeţi cu ochii voştri jucătorii brazilieni din Cipru ce valoare au.

Au câştigat cupa cu 3-0 cu Omonia, care e o echipă foarte valoroasă în Cipru. Campionatul din Cipru e, în opinia mea, e cam la fel ca în România, poate chiar peste, pentru că se investeşte mult. Trebuie să facem un joc perfect. Nu trebuie să cedăm, să nu ne gândim că nu avem şanse. Au mai fost meciuri cu mine antrenor în cupele europene când nu aveam şanse şi am ieşit învingători”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului tur cu Pafos.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

„Acolo îi este locul!” Reacţia lui Denis Alibec, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! I-a dezvăluit „secretul” lui „Şumi”

17:35

Contractul lui David Popovici expiră în 9 zile: „Cunosc discuţiile despre posibilitatea să meargă afară. Are oferte”

17:24

„Unic în România!” Veste uriaşă pentru Dinamo! Când vor începe lucrările la noul stadion: „Vom vedea şantierul!”

17:06

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 august

16:57

„Penibil!” CSA Steaua, reacţie furibundă după ce Corvinul nu a primit drept de promovare! „Săgeţi” către FRF

16:43

„Poate să plece!” Andrei Ivan, tot mai aproape de Rapid! Costel Gâlcă, mesaj tranşant despre viitorul atacantului

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 Mihai Rotaru i-a stabilit preţul lui Andrei Ivan, după ce a auzit că atacantul e dorit de Dan Şucu la Rapid
Citește și