Închide meniul

Helmut Duckadam a reacţionat după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului! Ce a spus despre jucătorul scos din echipă de Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 22 august 2024, 19:41 / Actualizat: 22 august 2024, 21:38

Reclamă
Helmut Duckadam a reacţionat după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului! Ce a spus despre jucătorul scos din echipă de Becali!

Helmut Duckadam a reacţionat după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului!

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam a reacţionat după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului! „Eroul de la Sevilla” a subliniat că „era clar” că Mihai Lixandru nu se va regăsi în primul 11 al roş-albaştrilor după ce a fost criticat de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a avertizat şi pe Alex Băluţă, iar Duckadam crede că e posibil ca acesta să fie schimbat după pauză.

Helmut Duckadam a reacţionat după ce a văzut echipa de start a FCSB-ului! Ce a spus despre jucătorul scos din echipă de Becali!

Nu e surprinzător (n.r. primul 11 al FCSB-ului). Lixandru a fost criticat în toate felurile și era clar. În rest, e echipa normală, din punctul meu de vedere.

Îl folosește pe Popa, Miculescu nu mai e vârf. Băluță e jucător de contraatac. Aici se poate face o înlocuire la un moment dat.

Se poate face o schimbare în repriza a doua dacă Băluță nu… (n.r.: nu dă randament). Poți să joci cu Ștefănescu în dreapta, cu Florin Tănase în stânga. Sunt variante”, a declarat Helmut Duckadam pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

LASK Linz – FCSB Echipele de start

LASK Linz: Siebenhandl – Bagarde, Ziereis, Smolcic, Bella – Harvath, V. Berisha – Usor, Zulj, Taoui – Ljubicic
Rezerve: Lawal, Galvez, Talovierov, Renner, Boateng, Jovicic, Pintor, Tavares, Stojkovic, Tibidi, Safin
Antrenor: Thomas Darazs

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Edjouma – Băluță, Olaru, Miculescu – D. Popa
Rezerve:Vlad, Panțîru, Tănase, Popescu, Kiki, Ștefănescu, Lixandru, Antwi, Chiricheș, Pandele, Pantea, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

Meciul LASK Linz – FCSB e în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:00. Lucrurile nu stau extraordinar înaintea dublei cu LASK pentru FCSB. Echipa lui Elias Charalambous vine după o înfrângere în campionat. Poli Iaşi s-a impus cu 1-0 în duelul care s-a disputat în Ghencea.

Reclamă

De partea cealaltă, LASK Linz are şi ea două înfrângeri la rând, ambele în campionat, cu Altach şi Salzburg.

FCSB şi LASK Linz s-au întâlnit şi la începutul acestui an, într-un stagiu de pregătire. Partida de pe 14 ianuarie a fost câştigată de FCSB cu 3-1, graţie golurilor marcate de Luis Phelipe, Florinel Coman şi David Miculescu. Pentru a marcat atunci Marin Ljubicic.

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt, înainte de LASK Linz – FCSB! Jucătorul scos din echipa de start

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt, înainte de LASK Linz – FCSB, duelul tur din play-off-ul Europa League. Mihai Lixandru a fost scos din echipa de start a campioanei, după ce l-a enervat pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali a fost enervat de declaraţiile oferite de Mihai Lixandru, înaintea returului cu Sparta Praga. Patronul campioanei a transmis că a vrut să-l schimbe pe mijlocaş din primul 11, pentru meciul cu cehii, însă în cele din urmă l-a înlocuit la pauză.

Malcom Edjouma a fost titularizat în locul lui Mihai Lixandru. Mijlocaşul francez bifează primul 11, după patru meciuri europene ale campioanei în care a fost rezervă. Acesta a mai fost titular în „dubla” cu Virtus, din primul tur preliminar din Champions League.

De asemenea, pe lângă Mihai Lixandru, pe banca de rezerve a FCSB-ului a fost lăsat şi Marius Ştefănescu. Mijlocaşul a fost titularizat în ultimele trei partide ale FCSB-ului, reuşind să marcheze un gol, în duelul din Liga 1 cu Farul.

După returul pierdut cu Sparta Praga, Gigi Becali a regretat faptul că nu i-a trimis în primul 11 atât pe David Miculescu, cât şi pe Daniel Popa. Atacanţii au evoluat împreună în a doua repriză a confruntării cu campioana Cehiei şi l-au impresionat pe patronul roş-albaştrilor.

Astfel, pentru duelul cu LASK Linz, David Miculescu şi Daniel Popa au fost titularizaţi. Pe lângă aceştia, în atacul FCSB-ului a mai fost titularizat şi Alexandru Băluţă, cel care a fost schimbat la pauză în ultimele două meciuri.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și