Închide meniul

Gigi Becali, mutare câştigătoare în LASK Linz – FCSB! Inspiraţie uriaşă pentru patronul campioanei

Viviana Moraru Publicat: 22 august 2024, 21:04

Reclamă
Gigi Becali, mutare câştigătoare în LASK Linz – FCSB! Inspiraţie uriaşă pentru patronul campioanei

Gigi Becali, mutare câştigătoare în LASK Linz - FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a făcut o nouă mutare câştigătoare la FCSB, înaintea partidei cu LASK Linz. Patronul campioanei s-a bazat pe instinctul său şi l-a titularizat pe David Miculescu în flancul stâng al ofensivei. Miculescu a reuşit să marcheze contra austriecilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a deplasat pe terenul celor de la LASK Linz, pentru confruntarea tur din play-off-ul Europa League. Partida se dispută în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, mutare câştigătoare în LASK Linz – FCSB

După meciul retur cu Sparta Praga, pierdut de FCSB, Gigi Becali a regretat faptul că nu i-a titularizat atât pe David Miculescu, cât şi pe Daniel Popa. În meciul cu LASK Linz, ambii atacanţi au fost trimişi în teren încă din primul minut.

David Miculescu a fost titularizat în flancul stâng al atacului FCSB-ului, după ce Gigi Becali a declarat public faptul că acesta nu dă randamentul dorit pe poziţia de vârf împins. Miculescu i-a luat locul lui Marius Ştefănescu, în primul 11 al FCSB-ului, iar Daniel Popa a fost titularizat pe poziţia de atacant.

„Pariul” lui Gigi Becali, de a-l titulariza pe David Miculescu în flancul stâng, la fel ca la meciul tur cu Sparta Praga, s-a dovedit a fi unul câştigător.

Reclamă
Reclamă

Miculescu a reuşit să egaleze în duelul cu LASK Linz, pe finalul primei reprize. În minutul 45+2, atacantul a punctat cu o lovitură de cap imparabilă, din centrarea lui Alexandru Băluţă. Austriecii au deschis scorul în minutul 34, Taoui reuşind să marcheze.

„Poate cheia a fost David Miculescu stânga. Asta a fost cheia! Acolo, și Popa atacant! Ca dovadă, a doua repriză… Miculescu nu e atacant. Ei zic că e atacant, dar eu… Am tot zis ca ei, dar nu mai zic ca ei. Un atacant joacă cu spatele la poartă, mai dă goluri, dar Miculescu e stânga, dreapta, ăsta e postul lui”, a spus Gigi Becali, după eşecul cu Sparta Praga.

Echipele de start la LASK Linz – FCSB:

Reclamă

LASK Linz: Lawal – Bagarde, Ziereis, Smolcic, Bella – Harvath, V. Berisha – Usor, Zulj, Taoui – Ljubicic
Rezerve: Siebenhandl, Galvez, Talovierov, Renner, Boateng, Jovicic, Pintor, Tavares, Stojkovic, Tibidi, Safin
Antrenor: Thomas Darazs

FCSB: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Șut, Edjouma – Băluță, Olaru, Miculescu – D. Popa
Rezerve:Vlad, Panțîru, Tănase, Popescu, Kiki, Ștefănescu, Lixandru, Antwi, Chiricheș, Pandele, Pantea, Alhassan
Antrenor: Elias Charalambous

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt, înainte de LASK Linz – FCSB! Jucătorul scos din echipa de start

Gigi Becali a fost enervat de declaraţiile oferite de Mihai Lixandru, înaintea returului cu Sparta Praga. Patronul campioanei a transmis că a vrut să-l schimbe pe mijlocaş din primul 11, pentru meciul cu cehii, însă în cele din urmă l-a înlocuit la pauză.

În locul lui Mihai Lixandru, Malcom Edjouma a fost titularizat. Mijlocaşul francez bifează primul 11, după patru meciuri europene ale campioanei în care a fost rezervă. Acesta a mai fost titular în „dubla” cu Virtus, din primul tur preliminar din Champions League.

De asemenea, pe lângă Mihai Lixandru, pe banca de rezerve a FCSB-ului a fost lăsat şi Marius Ştefănescu. Mijlocaşul a fost titularizat în ultimele trei partide ale FCSB-ului, reuşind să marcheze un gol, în duelul din Liga 1 cu Farul.

După returul pierdut cu Sparta Praga, Gigi Becali a regretat faptul că nu i-a trimis în primul 11 atât pe David Miculescu, cât şi pe Daniel Popa. Atacanţii au evoluat împreună în a doua repriză a confruntării cu campioana Cehiei şi l-au impresionat pe patronul roş-albaştrilor.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:34

„O ruşine” Cristi Balaj a făcut praf arbitrajul după CFR Cluj – Pafos 1-0: „Toate deciziile le-a luat împotriva noastră”

23:23

„Arbitrul a fost cipriot!” Dan Petrescu, un car de nervi după CFR Cluj – Pafos 1-0! Discurs furibund despre arbitraj

23:18

Patrick Mouratoglou, despre diferenţa dintre cazurile Sinner şi Halep: „Am fost extrem de şocat”

23:14

Presa austriacă nu i-a menajat pe cei de la LASK Linz după duelul cu echipa lui Becali: „FCSB a fost mai aproape de victorie”

23:04

PAOK şi Răzvan Lucescu, pas uriaş spre grupele Europa League. Victorie categorică în Grecia

23:02

Ce se întâmplă cu transferul lui Darius Olaru! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Patru ani de contract!”

1 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 2 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 3 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 „Nu se învaţă minte!” Marius Şumudică, criticat după primul antrenament la Rapid: „Vedem la prima comisie” 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și