Închide meniul

Un nou transfer la CFR Cluj! Jucătorul prezentat oficial de clujeni, după victoria cu Pafos

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2024, 15:32

Reclamă
Un nou transfer la CFR Cluj! Jucătorul prezentat oficial de clujeni, după victoria cu Pafos

Un nou transfer la CFR Cluj

Flavius Iacob, prezentat oficial la CFR Cluj/ Facebook

CFR Cluj a realizat un nou transfer, la o zi după victoria cu Pafos, din play-off-ul Conference League. Clujenii s-au înţeles cu Flavius Iacob.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Flavius Iacob a evoluat la Corvinul, înainte să se înţeleagă cu CFR Cluj. Fundaşul a fost jucător de bază la formaţia lui Florin Maxim.

Un nou transfer la CFR Cluj

CFR Cluj s-a înţeles cu Corvinul, pentru transferul lui Flavius Iacob. Fundaşul de 23 de ani a fost crescut la academia hunedorenilor, evoluând la formaţia lui Florin Maxim în ultimele şapte sezoane.

Flavius Iacob s-a transferat sub formă de împrumut la CFR Cluj. Clujenii vor avea opţiunea unui transfer definitiv, la finalul sezonului.

„Bun venit, Flavius Iacob!

Reclamă
Reclamă

Cluburile CFR 1907 Cluj și Corvinul Hunedoara au ajuns la un acord privind transferul fundașului Flavius Iacob în Gruia!

În vârstă de 23 de ani, Iacob este un produs al Academiei Corvinului, echipă pentru care a evoluat în ultimele șapte sezoane competiționale, fiind unul dintre jucătorii de bază ai formației hunedorene.

Îi urăm bun venit la CFR Cluj și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, a anunţat CFR Cluj, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul făcut de CFR Cluj

Răzvan Sava a plecat la Udinese. Anunţul a fost făcut de CFR Cluj, a doua zi după meciul cu Pafos (1-0) din play-off-ul Conference League. În vârstă de 22 de ani, Răzvan Sava este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro.

CFR Cluj ar urma să încaseze 2.5 milioane de euro în schimbul lui Sava. La această sumă s-ar adăuga un milion de euro din bonusuri de performanţă.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Udinese au ajuns la un acord privind transferul portarului Răzvan Sava la formația din Serie A, fiind astfel cel de-al doilea portar CFRist care, în decurs de un an, se transferă în primul eșalon din Italia.

Venit în Gruia în ianuarie 2022, Răzvan a devenit, în doar doi ani, unul dintre cei mai importanți tineri fotbaliști din Superligă! Integralist în sezonul precedent, Sava a bifat în total 59 de meciuri în tricoul echipei noastre, impresionând constant prin intervențiile sale de excepție

Îți mulțumim, Răzvan, pentru toate momentele unice petrecute alături de familia CFRistă și îți urăm multă baftă în carieră”, e mesajul clubului CFR Cluj, după plecarea lui Răzvan Sava.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:38

EXCLUSIVMotivul real pentru care Edi Iordănescu nu a mai continuat la naționala României

20:26

VideoRomânia a prins gustul turneelor finale, iar Marius Niculae anunţă că pretenţiile fanilor au crescut: „Vor şi la o Cupă Mondială”

20:14

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz!

20:10

Poli Iaşi – Rapid, LIVE TEXT, 22:00! Marius Şumudică debutează în noul mandat pe banca giuleştenilor! Săpunaru, titular. Echipele

19:11

CSM Bucureşti a câştigat pentru a şasea oară Supercupa României, după o finală dramatică cu Gloria Bistriţa

19:05

VIDEOAbby Pulling a câştigat a doua sesiune de antrenamente! Programul complet al etapei de Formula 1 Academy din Ţările de Jos

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 3 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 4 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 6 Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid! Presa din Italia a făcut anunţul: „E un singur obstacol”
Citește și