Închide meniul

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz!

Publicat: 23 august 2024, 20:14

Reclamă
Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz!

Arbitrul controversat de la meciul România - Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB - LASK Linz!

Felix Zwayer, în meciul România - Olanda 0-3 / Profimedia Images

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz! Felix Zwayer va conduce de la centru returul FCSB-ului cu LASK Linz, ce va decide echipa calificată în grupele Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LASK Linz – FCSB s-a încheiat 1-1, după un meci cu numeroase ocazii de gol şi cu o bară a austriecilor. Berisha a izbit transversala în minutul 86 al partidei.

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz!

Germanul Felix Zwayer va fi ajutat, la meciul FCSB – LASK Linz, de către tușierii Robert Kempter și Christian Dietz. În camera VAR vor fi Christian Dingert și Johann Pfeifer.

Felix Zwayer a luat mai multe decizii controversate în meciul România – Olanda 0-3, din optimile EURO 2024. Dumfries a avut o intrare violentă la Vasile Mogoş, internaţionalul român ieşind de pe teren accidentat. Zwayer nu i-a dat nici măcar cartonaş galben fundaşului olandez.

În minutul 81 al partidei, Felix Zwayer a oprit un contraatac periculos al României pentru a fluiera un joc periculos.

Reclamă
Reclamă

După meciul România – Olanda 0-3, fanii naţionalei au depus o petiţie contra arbitrului german Felix Zwayer. „UEFA să-l suspende pe Zwayer pentru că a arbitrat incorect în România – Olanda”, a fost titlul petiţiei depuse de fanii români pe site-ul change.org.

Jurnaliştii spanioli au criticat arbitrajul lui Felix Zwayer de la meciul România – Olanda 0-3!

Presa spaniolă a catalogat drept „slab” arbitrajul lui Felix Zwayer de la meciul pierdut de tricolori cu „Portocala mecanică”.

Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

Reclamă

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris jurnaliștii spanioli de la archivovar.es.

Felix Zwayer a fost implicat în trecut într-un scandal. În al doilea său an de carieră ca arbitru, Felix Zwayer a fost suspendat într-un caz de luare de mită. Zwayer a primit 6 luni de suspendare după ce ar fi acceptat să primească 300 de euro de la un alt arbitru, Hoyzer, pentru ca o echipă germană, Wuppertaler, să nu retrogradeze.

Hoyzer a fost suspendat pe viaţă în urma acelui caz. Zwayer a susţinut că nu ar fi primit acei bani şi că ar fi acceptat decizia de 6 luni de suspendare pentru a evita o anchetă îndelungată.

Jude Bellingham l-a acuzat în decembrie 2021, după un meci Borussia Dortmund – Bayern Munchen 2-3, indirect, de luare de mită pe Zwayer. Bellingham era atunci jucător la Borussia Dortmund. El a amintit tocmai de scandalul relatat mai sus. Bellingham şi Zwayer s-au întâlnit, recent, la EURO 2024, la meciul Anglia – Olanda 2-1. Nu a existat niciun incident între cei doi pe teren sau în afara lui.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 24 aug.

VideoViktor Gyokeres, hattrick de senzaţie în AntenaPLAY! Starul de 65 de milioane de euro al lui Sporting e în mare formă

23:55

Bayer Leverkusen, victorie uluitoare cu un gol marcat în minutul 90+11. PSG a umilit-o pe Montpellier

23:50

Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic

23:45

VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick!

23:33

„Sper să nu mai joace aici” Adrian Bumbescu, replică vehementă pentru Florin Tănase după declaraţia jucătorului FCSB-ului!

23:31

FotoGestul făcut de Marius Şumudică, imediat după ce Rapid a deschis scorul cu Poli Iaşi. Săpunaru s-a accidentat

1 VIDEOGeorge Russell, cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ţărilor de Jos, live în AntenaPLAY 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 4 Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu 5 Formula 1 merge pe malul mării! Analiza lui Adrian Georgescu, înaintea Marelui Premiu al Ţărilor de Jos 6 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport
Citește și