Închide meniul

Dinamo – Univ. Craiova 2-1. Victorie eroică pentru echipa lui Kopic, care a terminat meciul în 9 oameni. Dinamo, pe locul 2

Viviana Moraru Publicat: 24 august 2024, 23:30

Reclamă
Dinamo – Univ. Craiova 2-1. Victorie eroică pentru echipa lui Kopic, care a terminat meciul în 9 oameni. Dinamo, pe locul 2

Dinamo - Universitatea Craiova, LIVE TEXT

Ahmed Bani și Alexandru Mitriță, duel în Dinamo - Universitatea Craiova/ Hepta

Dinamo – Universitatea Craiova 2-1. Victorie eroică pentru echipa lui Kopic, care a terminat meciul în 9 oameni. Aceasta a fost şi prima înfrângere pentru Universitatea Craiova în acest sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a deschis scorul prin Ahmed Bani, după numai 30 de secunde. Trupa lui Kopic a făcut 2-0 în finalul primei reprize prin reuşita cu Gnahore. Ambele goluri au fost validate cu ajutorul VAR. Tot în finalul primei reprize au marcat şi oltenii, prin Elvir Koljic.

Ahmed Bani a deschis scorul pe stadionul Arcul de Triumf chiar din primul minut al meciului, dar golul, care iniţial a fost anulat pentru ofsaid, a fost validat de VAR după vizionări care au durat aproape patru minute. Craiovenii l-au pierdut pe Paradela, accidentat, în minutul 13, apoi Alexandru Mitriţă a lovit bara în minutul 16. Dinamo şi-a majorat avantajul în minutul 42, când Gnahore a înscris cu un şut de la distanţă. Oltenii au redus din diferenţă în minutul 43, prin Elvir Koljic, la o greşeală a lui Eddy Gnahore.

Gazdele au rămas în zece din minutul 57, când Maxime Sivis a primit cartonaşul roşu pentru o intrare la Oshima. Situaţia elevilor lui Kopic s-a înrăutăţit în minutul 82. Homawoo a primit două cartonaşe galbene în numai trei minute şi a fost eliminat în minutul 82, iar Dinamo a jucat până la final în nouă. Ultimul sfert de oră al meciului s-a jucat doar în jumătatea dinamovistă, însă alb-roşii au rezistat şi au câştigat partida, aducând prima înfrângere pentru Craiova.

În clasament, Universitatea Craiova e lider, cu 14 puncte, iar Dinamo se află pe locul secund, cu 12 puncte.

Reclamă
Reclamă

Dinamo – Universitatea Craiova 2-1

Min. 90+7: FINAL DE MECI! Victorie eroică pentru echipa lui Kopic, care a terminat meciul cu doi jucători eliminaţi.

Min. 82: A doua eliminare de la Dinamo. Homawoo a primit cartonaşul roşu după un fault asupra lui Andrei Ivan.

Min. 58: Sivis a fost eliminat după o intrare dură asupra lui Oshima.

Reclamă

Min. 43: Dinamo – Universitatea Craiova 2-1. Elvir Koljic a marcat după numai un minut. Bosniacul a trimis în poartă din 2 metri.

Min. 42: Dinamo – Universitatea Craiova 2-0. Gnahore a marcat cu un şut deviat de la marginea careului.

Min. 16: Ocazie uriaşă pentru Universitatea Craiova. Alexandru Mitriţă a lovit bara cu un şut din interiorul careului.

Min. 1: Dinamo – Universitatea Craiova 1-0. Ahmed Bani a marcat în primul minut, iar golul a fost validat după ce Marian Barbu a revăzut faza la VAR.

Min. 1: A început partida.

INFO: Atmosferă superbă în tribune la Dinamo – Universitatea Craiova.

Dinamo: Golubovic – Sivis, K. Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Bani, Selmani, Abdallah

Rezerve: Ailiesei, Licsandru, Soro, Bordușanu, Patriche, Caragea, A. Irimia, Amzăr, A. Florescu, Mărginean, C. Costin

Antrenor Zeljko Kopic

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Zajkov, Bancu – Oshima, Mekvabishvili – Bană, Mitriță, Paradela – Koljic

Rezerve: Lung, Ndong, Sierra, Badelj, Screciu, Houri, Danciu, Mora, Baiaram, Barbu, A. Ivan

Antrenor Costel Gâlcă

Dinamo – Universitatea Craiova, LIVE TEXT, 22:00

Dinamo, de cealaltă parte, a avut și ea un început bun de sezon. „Câinii” ocupă locul cinci, cu nouă puncte, fiind neînvinși de cinci etape.

Formația lui Zeljko Kopic a remizat cu Rapid, în etapa precedentă. Derby-ul din Giulești s-a încheiat cu scorul de 1-1, Astrit Selmani reușind să marcheze pentru „câini”, din penalty.

Singura înfrângere suferită de Dinamo în acest sezon a fost în prima etapă, pe terenul celor de la CFR Cluj. „Câinii” au condus cu 2-0, însă s-au văzut învinși, grație unui gol marcat de clujeni în prelungiri.

Universitatea Craiova țintește a treia victorie consecutivă în Liga 1, după ce în etapele precedente le-a învins pe Gloria Buzău și Sepsi.

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a câștigat ambele confruntări cu Dinamo. Oltenii s-au impus cu 2-0 în tur, și cu 1-0 în returul din Bănie.

Echipele probabile:

Dinamo (4-3-3): Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, Bani
Rezerve: Roșca, Patriche, C. Costin, Caragea, Soro, Licsandru, Rotund, Stoian, A. Irimia, Bordușanu, Pașcalău, A. Florescu
Absenți: Politic, P. Neagu (accidentați)
Antrenor Zeljko Kopic

Universitatea Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Vlădoiu, Maldonado, Sierra, Bancu (cpt.) – Oshima, Screciu – Bană, Mitriță, Paradela – Koljic
Rezerve: Lung jr., Ndong, Căpățînă, Gașpăr, Zajkov, Badelj, Mekvabishvili, Houri, Mora, A. Ivan, Danciu, Baiaram
Absenți: –
Antrenor Costel Gâlcă

Zeljko Kopic, mesaj ferm înaintea derby-ului dintre Dinamo şi Universitatea Craiova

Zeljko Kopic a transmis un mesaj ferm, înaintea derby-ului lui Dinamo cu Universitatea Craiova. După remiza cu Rapid, antrenorul croat a declarat că oltenii sunt mai buni decât rivalii giuleşteni, în acest moment al campionatului.

Este al doilea derby pentru noi în şapte zile, după meciul cu Rapid. Întâlnim o echipă puternică, aflată în acest moment pe primul loc în clasament în Superliga. Îi respectăm, au jucători cu mare calitate, dar jucăm în faţa propriilor suporteri, trebuie să fim mental foarte puternici, să practicăm un fotbal bun şi să ne luptăm pentru cele trei puncte. Eu i-am analizat foarte bine, au individualităţi în echipă, e o echipă de calitate, au un antrenor de calitate, cu experienţă. Nu este surprinzător că au un parcurs bun în acest sezon.

Comparativ cu Rapid cred că Universitatea Craiova este mai bună, joacă un fotbal mai bun în acest moment. Respectăm Craiova, este o echipă foarte bună, dar vom face tot ce ne stă în putinţă să jucăm cel mai bun fotbal al nostru şi vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Kopic.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FotoCoșmar pentru Nedelcearu! A fost umplut de sânge după o ciocnire violentă, scos pe targă şi dus de urgenţă la spital

23:24

Americanul de 20 de ani adus de PAOK de la Real Sociedad, cuvinte uriașe despre echipa lui Răzvan Lucescu

22:55

Ionela Cozmiuc a devenit campioană mondială la ultima cursă din carieră

22:53

LIVE VIDEOBenfica – Estrela se joacă ACUM AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

22:24

Ahmed Bani a marcat după doar 30 de secunde în Dinamo – Universitatea Craiova. Reuşita a fost validată cu ajutorul VAR

22:20

Dennis Man, prima reacție după ce a marcat un gol superb în Parma – AC Milan 2-1! Care este obiectivul românului

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile! 6 Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”
Citește și