Închide meniul
Foto

„Nu sunt bogat, am dat totul” Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac după anunţul surprinzător al miliardarului român!

Publicat: 24 august 2024, 11:38

Reclamă
„Nu sunt bogat, am dat totul” Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac după anunţul surprinzător al miliardarului român!

Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac după anunţul surprinzător al miliardarului român!

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ion Ţiriac a anunţat că a donat tot ce avea Fundaţiei Ion Ţiriac. Iată ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac după anunţul surprinzător al miliardarului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După declaraţia lui Ion Ţiriac, averea fostului tenismen român a continuat să crească, potrivit site-ului de specialitate Forbes.

„Nu sunt bogat, am dat totul” Ce s-a întâmplat cu averea lui Ion Ţiriac după anunţul surprinzător al miliardarului român!

Potrivit forbes.com, Ion Ţiriac are acum o avere estimată la 2.2 miliarde de dolari. Ţiriac a revenit în poziţia de cel mai bogat român, după ce averea lui Daniel Dineş s-a „prăbuşit” la „numai” 1.4 miliarde de dolari. Ţiriac ocupă locul 1.535 în clasamentul celor mai bogaţi oameni de pe glob.

Al doilea cel mai bogat român este, în acest moment, Dragoş Pavăl, co-fondatorul Dedeman. Potrivit Forbes.com, Dragoş Pavăl are o avere de 2.1 miliarde de dolari. Fratele lui Dragoş Pavăl, Adrian, are şi el o avere de 1.4 miliarde de dolari, potrivit sursei citate.

”V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.

Reclamă
Reclamă

Nu sunt bogat, am dat totul Fundației. Și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, declara Ion Ţiriac pentru gsp.ro.

„Totdeauna la înălţime” Irina Deleanu, elogiu pentru Ion Ţiriac după un alt gest uriaş al miliardarului român: „Abia aştept”

Irina Deleanu a făcut un elogiu pentru Ion Ţiriac pe pagina ei de Instagram după un alt gest uriaş al miliardarului român.

Invitată şi ea la evenimentul în care medaliaţii olimpici de la Paris şi-au primit maşinile oferite de Fundaţia Ţiriac, Irina Deleanu s-a pozat cu Ion Ţiriac. Ea a scris un lung mesaj pe Instagram în care l-a lăudat pe miliardarul român. Totodată, a precizat că Ion Ţiriac construieşte prima sală de gimnastică ritmică din România!

Reclamă

Totdeauna la înălţime din toate punctele de vedere! Cine a premiat sportivii cu câte o maşină pentru fiecare medalie obţinută la JO Paris 2024? Domnul Ion Ţiriac! Şi da, aţi citit bine, câte o maşină pentru fiecare medalie, adică cei cu două medalii obţinute au primit două chei de contact🔑🔑🔑🔑😊

Cine construieşte baze sportive şi investeşte în pepinieră!? Dl Ion Ţiriac! Cine sponsorizează prin Fundaţia Ţiriac sportul românesc? Nimeni altul decât dl ION ŢIRIAC! Cine construieşte PRIMA SALĂ de GIMNASTICĂ RITMICĂ din ROMÂNIA? Evident, Dl ION ŢIRIAC!

Adâncă recunoştinţă pentru acest proiect!!! Abia aştept inaugurarea! Un vis împlinit pentru noi de către Domnia Dumneavoastră”, a scris Irina Deleanu pe Instagram.

Ion Ţiriac: „Îi mulțumesc feciorului meu, pentru că în 10 zile a făcut mai mult decât puteam face eu în 2 luni”

„Suntem aici, nu e nimic oficial. Asta e o treabă aproape de familie. Suntem aici să plătim tributul care-l avem, răsplata și respectul acestor oameni care la Paris, în sfârșit, ne-au dat o rază de soare. Ne-au arătat că poate suntem pe drumul bun.

Că poate încet, încet ne recâștigăm ceea ce am avut întotdeauna, adică nu gena pentru sport, nu asta, dar poate ne recâștigăm înapoi copilul ca să mai lase tableta și să-și facă alte treburi dacă părinții au ceva în cap și să vedem cum facem, poate ajungem din nou acolo unde am fost. Ați făcut foarte mult, ați făcut mult mai mult decât credeam.

Pe de o parte, pe de altă parte, cine știe, am avut onoarea, plăcerea să-l văd pe domnul prim-ministru ieri și ne-a promis că ceea ce a scos din gură să face, că încep acum și de la infrastructură, să dea bani și pentru sport. Cred că o să o facă. Hai să vedem cum facem noi ăștia care suntem mai bătrânei pe-aici. Și vreau să vă fac și ori surpriză, înainte să trec mai departe, avem pe cel mai în vârstă olimpic care trăiește în ziua de astăzi domnul Ioniță, care e acolo, 96 de ani, olimpic la Roma, ciclism, în 1960.

Nu e mare lucru ce facem noi pentru dumneavoastră aici, și când spun noi, eu, Țiriac, familia Țiriac sau fundația. Am încercat să facem ceva, îi mulțumesc feciorului meu, pentru că în 10 zile a făcut mai mult decât puteam face eu în 2 luni. S-adune tot ce s-a adunat aici. Sunt niște oameni care au făcut-o voluntar. Și am făcut-o și noi voluntari pentru dumneavoastră, pentru că nu numai că meritați, dar 4 ani de zile, am făcut și eu sport, nu la nivelul dumneavoastră, dar 4 ani de zile pentru secunda aia, pentru milimetrul ăla, domnul Popovici, pentru tot ce ai să-ți faci treaba asta, să muncești ca un rob, este un mare lucru”, a fost discursul lui Ion Ţiriac la evenimentul în care medaliaţii olimpici şi-au primit maşinile de lux din partea Fundaţiei Ţiriac.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:19

VIDEOCalificările din Marele Premiu al Țărilor de Jos, 15:45, Antena 3 CNN și AntenaPLAY! Gasly, cel mai rapid în ultimul antrenament

15:17

Tottenham – Everton (17:00) și Parma – AC Milan (19:30) LIVE SCORE! Duel „de foc” pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă

14:59

„E grav” Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru şi-a aflat pedeapsa pentru cartonaşul roşu din meciul cu Poli Iaşi!

14:36

Rapid, aproape de primul transfer din mandatul lui Şumudică! Conducerea clubului din Liga 1 a confirmat discuţiile: „M-a sunat”

14:25

„Ianis are oferte din Liga 1?” Răspunsul dat imediat de Gică Hagi, după ce fiul lui a apărut pe lista Rapidului

13:46

Lovitură pentru Real Madrid! Jude Bellingham s-a accidentat! Cât va lipsi de pe teren starul englez

1 VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick! 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și