Închide meniul

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

Alex Ioniță Publicat: 24 august 2024, 21:22

Reclamă
Sepsi – Unirea Slobozia 0-1! Nou-promovata lui Adi Mihalcea a dat lovitura pe terenul covăsnenilor

Sepsi - Unirea Slobozia 0-1!

Profimedia

Echipa Unirea Slobozia a învins sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci al etapei a şaptea din Superligă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză în care cele două echipe au trimis un singur şut pe spaţiul porţii, nou intratul Ionuţ Coadă a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 52, însă reuşita sa a fost anulată pentru un ofsaid.

Sepsi – Unirea Slobozia 0-1!

Oaspeţii au controlat meciul în partea secundă, iar în minutul 77 Aganovic a fost lovit de Ninaj în careul gazdelor şi, după verificarea VAR, arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalti. A executat ucraineanul Pospelov, care a transformat cu siguranţă, deschizând scorul în minutul 78. Branislav Ninaj a primit direct cartonaşul roşu în minutul 85, pentru o intervenţie din poziţia de ultim apărător, la Vlăsceanu. Acelaşi Vlăsceanu a ratat incredibil în minutul 90+3, iar oaspeţii s-au impus la limită, scor 1-0, notează news.ro.

În clasament Unirea Slobozia a egalat la puncte pe Sepsi, având tot opt şi ocupând locul al optulea. Sepsi OSK este pe locul 7.

SEPSI OSK: Niczuly – D. Ciobotariu, Ninaj, Fl. Ştefan – Oteliţă (Oroian 69), Alimi, Siger (Kallaku 46), Neskovic (Hajdin 81), K. Varga (Sota Mino 69) – M. Coman (Drăghiceanu 69), Debeljuh. ANTRENOR: Bernd Storck

Reclamă
Reclamă

UNIREA SLOBOZIA: D. Rusu – P. Medina, Antoche, Pospelov, Şerbănică – Ariel Lopez (Pacionel 90+2), Perianu – Bărbuţ (Aganovic 67), Purece (I. Coadă 46), Afalna (F. Ilie 90+4) – S. Camara (Vlăsceanu 46). ANTRENOR: Adrian Mihalcea

Cartonaşe galbene: Alimi 15, M. Coman 40, Kallaku 51, Ninaj 60 / A. Lopez 40, Vlăsceanu 61, P. Medina 66, Pospelov 87

Cartonaş roşu: Branislav Ninaj (Sepsi OSK) min. 85

Reclamă

Arbitri: Adrian Cojocaru – Radu Ghinguleac, Alexandru Vodă – Vlad Baban

Arbitri VAR: Sorin Costreie – Florian Vişan

Observator: Dan Berbecaru

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat!

Laszlo Dioszegi a oferit imaginea serii la Sepsi – Unirea Slobozia, cu un tricou personalizat! Patronul echipei din Covasna a uimit pe toată lumea, cu articolul vestimentar ales pentru această partidă.

Duelul dintre Sepsi și Unirea Slobozia contează pentru etapa cu numărul 7 a sezonului de Liga 1. La stadionul din Covasna, Dioszegi a ales să poarte un tricou personalizat, care are și o legătură cu FCSB!

Concret, Laszlo Dioszegi a fost văzut cu un tricou pe care erau afișate emblemele cluburilor: FK TSC Backa Topola, Sepsi OSK și DAC 1904 Dunajská Streda. Cele 2 formații, din Serbia și Slovacia, sunt finanțate de guvernul Ungariei, asemenea lui Sepsi.

Cele două cluburi, Backa Topola și Dunajska Streda, au fost, în trecut, adversarele FCSB-ului în preliminariile europene.

Actuala campioană a României s-a duelat cu Topola în turul 2 preliminar al Europa League, în septembrie 2020. La momentul respectiv, FCSB avea un lot măcinat de covid și a obținut calificarea după un scor record: 6-6 și 5-4, la loviturile de departajare.

FCSB s-a duelat și cu Dunajska Streda, în turul 3 preliminar al Conference League, în luna august a anului 2022. Actuala campioană a României i-a eliminat atunci pe slovaci, cu scorul de 2-0 la general. La capătul acelei campanii, FCSB a ajuns în grupele Conference League.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:49 25 aug.

Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri

0:28 25 aug.

VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao

0:23 25 aug.

Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”

0:12 25 aug.

Andrei Ivan a vorbit despre interesul Rapidului! Ce a spus după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1

0:06 25 aug.

Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României

23:38

FotoCoșmar pentru Nedelcearu! A fost umplut de sânge după o ciocnire violentă, scos pe targă şi dus de urgenţă la spital

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 VIDEOPrima cursă din etapa de Formula 1 Academy din Ţările de Jos a fost amânată, din cauza condițiilor meteo nefavorabile! 6 Marius Şumudică, nemulţumit după debutul de vis de la Rapid: „Nu se poate să nu faci asta!” Mesaj pentru Lennon: „Nu sunt ironic”
Citește și