Închide meniul

Probleme uriaşe pentru FCSB, înaintea returului cu LASK Linz! Situaţie dificilă pentru campioni

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 9:33

Reclamă
Probleme uriaşe pentru FCSB, înaintea returului cu LASK Linz! Situaţie dificilă pentru campioni

Probleme uriaşe pentru FCSB, înaintea returului cu LASK Linz

Jucătorii de la FCSB/ Profimedia

FCSB se confruntă cu probleme uriaşe, înaintea returului cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. Campioana se va putea baza pe doar doi fundaşi centrali, la duelul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a plecat neînvinsă din Austria, după ce a remizat cu LASK Linz, scor 1-1, în turul play-off-ului din Europa League. David Miculescu a marcat golul campioanei.

Probleme uriaşe pentru FCSB, înaintea returului cu LASK Linz

Joyskim Dawa va fi suspendat, la returul cu LASK Linz. Fundaşul central a primit cartonaş galben în tur, şi va rata astfel duelul decisiv cu austriecii.

În acest context, Vlad Chiricheş ar urma să fie titularizat în locul lui Joyskim Dawa. Fostul căpitan al naţionalei României ar urma să facă echipă în centrul apărării cu Siyabonga Ngezana.

FCSB va avea în lot doar doi fundaşi centrali, pentru returul cu LASK Linz. Denis Haruţ este un al stopper din lotul campioanei, însă acesta a fost scos de pe lista UEFA pentru cofruntarea cu austriecii, pentru a i se face loc lui Florin Tănase.

Reclamă
Reclamă

Vlad Chiricheş ar urma să revină în echipa de start a FCSB-ului, după trei meciuri consecutive în care a fost rezervă neutilizată. Stopperul de 34 de ani a fost titular în duelul cu Farul, din Liga 1, duel care s-a disputat între confruntările cu Sparta Praga, din turul trei preliminar din Champions League.

Este de menţionat, de asemenea, că o variantă de urgenţă pentru FCSB pentru postul de fundaş central ar mai fi şi Mihai Lixandru. Mijlocaşul a evoluat pe acea poziţie în trecut. Acesta a ieşit recent din graţiile lui Gigi Becali. Patronul a fost nemulţumit de declaraţiile acestuia, declaraţii oferite înaintea returului cu Sparta Praga.

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz

Arbitrul controversat de la meciul România – Olanda de la EURO 2024 a fost delegat la partida FCSB – LASK Linz! Felix Zwayer va conduce de la centru returul FCSB-ului cu LASK Linz, ce va decide echipa calificată în grupele Europa League.

Reclamă

Germanul Felix Zwayer va fi ajutat, la meciul FCSB – LASK Linz, de către tușierii Robert Kempter și Christian Dietz. În camera VAR vor fi Christian Dingert și Johann Pfeifer.

Felix Zwayer a luat mai multe decizii controversate în meciul România – Olanda 0-3, din optimile EURO 2024. Dumfries a avut o intrare violentă la Vasile Mogoş, internaţionalul român ieşind de pe teren accidentat. Zwayer nu i-a dat nici măcar cartonaş galben fundaşului olandez.

În minutul 81 al partidei, Felix Zwayer a oprit un contraatac periculos al României pentru a fluiera un joc periculos.

După meciul România – Olanda 0-3, fanii naţionalei au depus o petiţie contra arbitrului german Felix Zwayer. „UEFA să-l suspende pe Zwayer pentru că a arbitrat incorect în România – Olanda”, a fost titlul petiţiei depuse de fanii români pe site-ul change.org.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:38

Lovitură pentru Universitatea Craiova, după derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Costel Gâlcă, verdict crunt din partea medicilor

14:01

Răsturnare de situaţie! Decizia luată de Vinicius, după ce a primit cea mai mare ofertă din istoria fotbalului

13:40

Ce se va întâmpla la meciurile din Liga 1 după decesul lui Christoph Daum! Anunţul oficial al LPF

13:30

CFR Cluj – Botoşani, LIVE TEXT, 19:00! Echipa lui Dan Petrescu ţinteşte a doua victorie consecutivă! Echipele probabile

13:28

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, în proba de 500 de metri!

12:58

Mesajul misterios postat de Jordan Chiles, la o săptămână după ce Ana Bărbosu a primit medalia de bronz

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și