Închide meniul

„Stăpân!” Singurul remarcat al lui Florin Prunea, după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2024, 11:29

Reclamă
„Stăpân! Singurul remarcat al lui Florin Prunea, după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova

Singurul remarcat al lui Florin Prunea, după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

Singurul remarcat al lui Florin Prunea, după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova, a fost Zeljko Kopic. Fostul internaţional a privit de pe stadion victoria eroică a „câinilor”, în faţa liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o cu 2-1 pe Universitatea Craiova. „Câinii” au încheiat partida în nouă jucători, după ce Sivis şi Homawoo au fost eliminaţi.

Singurul remarcat al lui Florin Prunea, după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova

Florin Prunea a tras concluziile, după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova. Fostul internaţional a transmis că meciul a fost unul dramatic, având de toate.

Prunea a subliniat schimbările efectuate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a rămas în inferioritate numerică. Acesta a avut doar cuvinte de laudă la adresa tehnicianului croat.

„Un meci ca ăsta e rar, a avut de toate. Gol în secunda 32, VAR, 2-0, Craiova revine în minutul 42, după aceea nu a mai ajuns la poartă. A venit eliminarea din minutul 58, după joci încă 15 minute cu alt om în minus. Kopic a schimbat clar, s-a văzut că a intrat Patriche și a jucat cu 5 pe fund.

Reclamă
Reclamă

E antrenor, nu ai ce să-i spui, e antrenor, antrenor, adică e stăpân pe ceea ce face. A fost o dominare sterilă a Craiovei, care nu a adus niciun șut pe spațiul porții”, a declarat Florin Prunea, conform digisport.ro.

Zeljko Kopic, reacţie după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1

Zeljko Kopic a avut un discurs ponderat după după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1. Antrenorul dinamoviştilor a scos în evidenţă dorinţa echipei sale de a câştiga derby-ul.

„Cred că spiritul nostru, mentalitatea și caracterul ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte. Am început bine, Craiova a avut posesia, are calitate, țin bine de minge sub presiune. A fost greu să luăm gol imediat după ce am dat.

Reclamă

Cred că jucătorii mei au arătat cum trebuie să te aperi în inferioritate numerică. E foarte important ca în derby-uri să ne controlăm emoțiile. O să analizăm, o să vedem, e clar că trebuie să ne îmbunătățim în anumite aspecte. Nu e treaba mea ce declară adversarii, eu vreau ca echipa mea să aibă respect pentru toți. Sezonul o să fie foarte greu, sunt multe echipe bune. Noi trebuie să ne continuăm drumul. Nu ştiu nimic în momentul de faţă de transferuri

Foarte important în derby-uri e să controlezi partea emoțională. Dar încă mai trebuie să ne îmbunătățim la unele aspecte”, a spus Zeljko Kopic la digisport.ro.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:31

Florin Niță semnează cu Damac! Va fi coleg cu Nicolae Stanciu și antrenat de Cosmin Contra

15:57

„Aș minți să spun că mă așteptam” Reacţia lui Ciprian Marica după ce Dinamo a învins-o pe Universitatea Craiova: „E meritul lui”

15:50

LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 al Ţărilor de Jos e ACUM, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Norris l-a depăşit pe Verstappen

15:13

FotoFloyd Mayweather l-a învins pe nepotul lui John Gotti într-un meci demonstrativ. La 47 de ani, a rămas neînvins în carieră

15:11

Un titular de la FCSB va rata meciul cu Hermannstadt! A fost lăsat acasă de oficialii campioanei

14:56

Reacţia grecilor după ce au aflat că Gigi Becali a primit o ofertă de la Panathinaikos pentru Joyskim Dawa!

1 VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY) 2 FotoDieta minune a lui Mihai Stoica. „Fratele mai mic” al lui Gigi Becali cheltuie o avere: „E înfiorător de scump” 3 VIDEOBenfica – Estrela 1-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Rio Ave 2-0! A fost show pe Dragao 4 FotoCine este şi cu ce se ocupă viitorul ginere al lui Gică Hagi! Imagini rare cu tânărul care o va duce la altar pe Kira Hagi 5 FotoAlexandru Tudor a revenit în arbitraj la 52 de ani! Cum arată acum „Brad Pitt de România” 6 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling
Citește și