Închide meniul
Foto

Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală

Publicat: 25 august 2024, 21:19

Reclamă
Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală

Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală

Profimedia

Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală. Este vorba de Sophie Ayad, cea care i-a dăruit miliardarului romîn doi copii: pe superba Ioana şi pe Karim, fiul cel mic al lui Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad a luat o decizie prin care a surprins la prima apariţie. A adoptat o coafură tinerească şi rebelă, de adolescentă, care îi pune în evidenţă condiţia fizică de invidiat. (VEZI IMAGINI SUPERBE CU MAREA IUBIRE A LUI ION ŢIRIAC)

Femeia pe care care Ion Ţiriac a iubit-o enorm şi l-a făcut cel mai fericit bărbat din lume a luat o decizie radicală

Decizia lui Sophie Ayad i-a luat prin surprindere până şi pe prietenii săi de pe reţelele de socializare. „Charmantă” sau „Părul? Frumos” au fost câteva dintre reacţii. Sophie este cu 30 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac şi locuieşte în Miami. Se ocupă de afacerea deschisă în 2023, un magazinul de lux în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Sophie Ayad a rămas în relaţii bune cu Ion Ţiriac, cel cu care a fost într-o relaţie între 1992 şi 2001. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Nu au ajuns la altar.  Ion ŢiriaIon Ţiriac are 85 de ani şi are o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari.

Sophie Ayad are numai cuvinte de laudă la adresa lui Ion Ţiriac, cu care se află în relaţii excelente.

Reclamă
Reclamă

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:42 26 aug.

Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii”

0:33 26 aug.

„Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!”

0:31 26 aug.

VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal

0:23 26 aug.

Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu”

0:16 26 aug.

Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul”

0:12 26 aug.

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali după Hermannstadt – FCSB 2-0: „Multe schimbări! Influențează!”

1 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 2 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 3 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 4 VIDEOPAOK – Panetolikos 2-0. Victorie clară pentru echipa lui Răzvan Lucescu. Panathinaikos – Levadiakos 1-0 5 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!” 6 Zeljko Kopic, după Dinamo – Universitatea Craiova 2-1: „Astea ne-au ajutat să luăm cele 3 puncte!” Ce a spus de transferuri
Citește și