Închide meniul

UTA – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Duel Rednic – Hagi, la mijlocul clasamentului Ligii 1

Antena Sport Publicat: 26 august 2024, 15:33

Reclamă
UTA – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Duel Rednic – Hagi, la mijlocul clasamentului Ligii 1

UTA - Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Duel Rednic - Hagi

Mircea Rednic şi Gică Hagi, înaintea unui meci - Profimedia Images

UTA – Farul Constanţa LIVE TEXT. UTA şi Farul Constanţa se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 7-a a Ligii 1. Partida care îi aduce faţă în faţă pe Mircea Rednic şi Gică Hagi are loc luni, de la ora 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA e pe 13 în Liga 1, în timp ce Farul Constanţa are un punct mai mult şi e pe poziţia a 11-a. Arădenii sunt fără victorie pe teren propriu, în timp ce dobrogenii nu au izbutit niciun succes în deplasare.

UTA – Farul Constanţa LIVE TEXT (22:00). Duel Rednic – Hagi, la mijlocul clasamentului Ligii 1

Hagi şi Rednic au lucrat şi împreună, la Viitorul, ultimul fiind demis de pe banca dobrogenilor, pe 8 aprilie 2021, cu doar o zi înaintea zilei de naştere a Puriului. Cei doi s-au întâlnit în două rânduri şi în stagiunea trecută, înregistrând două egaluri, 2-2 şi 0-0.

„Revine și Alibec la Farul, nu putea și ăla să mai aștepte perioada de întrerupere? Glumesc. Și noi am vorbit cu el, dar a ales să meargă la Farul. Cunoaște foarte bine locul, se înțelege bine cu Hagi, de aia a ales să meargă acolo, e un plus.

Acum nu știm dacă el e pregătit să joace de la început sau va intra cum a intrat la ultimul meci cu Sibiul”, a spus Mircea Rednic, înainte de meci.

Reclamă
Reclamă

Gică Hagi, înainte de UTA – Farul Constanţa

„O deplasare lungă, unde e dificil, cu un adversar stabil, unde staff-ul tehnic e de o perioadă acolo. Întâlnim o echipă talentată, o echipă care ştie fotbal.

UTA e o echipă care, mai ales acasă, joacă foarte bine. Deci, practic, ne așteptăm la un meci dificil, mergem cu ideea să încercăm să ne întoarcem acasă cu rezultat pozitiv”, a spus şi Gică Hagi.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-1. Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

18:30

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și