Închide meniul

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 26 august 2024, 18:30

Reclamă
Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid

Dan Şucu, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu, pentru jucătorii de la Rapid, demonstrează faptul că acţionarul majoritar al giuleştenilor le oferă încredere totală elevilor lui Marius Şumudică. Şucu e gata să bage adânc mâna în buzunare, în cazul unui succes al echipei sale, în derby-ul cu Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a „spart gheaţa” şi a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga 1, în etapa precedentă. Marius Şumudică le-a adus giuleştenilor primul succes din această stagiunea şi ţinteşte victoria şi în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid

Dan Şucu le va oferi giuleştenilor o primă dublă, în cazul unui succes pe terenul Universităţii Craiova. Concret, conform fanatik.ro, fiecare jucător al Rapidului va încasa suma de 2000 de euro, dacă echipa va pleca cu cele trei puncte din Bănie.

În mod obişnuit, Dan Şucu oferea până acum o primă de 1000 de euro, pentru fiecare jucător. Pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, acţionarul majoritar al giuleştenilor a vrut să le ofere jucătorilor lui Marius Şumudică o motivaţie în plus.

De asemenea, Dan Şucu vrea să le demonstreze jucătorilor că îi susţine pe deplin, în ciuda startului dezastruos de sezon. Un succes în Bănie ar propulsa-o pe Rapid la doar trei puncte distanţă de Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă

Rapid se va deplasa pe terenul liderului Universitatea Craiova, în etapa a opta din Liga 1. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Jucătorul pe care Marius Şumudică îl aşteaptă la Rapid

După succesul cu Poli Iaşi, Marius Şumudică a anunţat că îşi mai doreşte transferuri la Rapid, ţinând cont şi de plecarea lui Albion Rrahmani.

Până la eventuale mutări, Marius Şumudică a găsit jucătorul care va rezolva problemele de la echipa sa. Concret, conform fanatik.ro, „Şumi” aşteaptă revenirea lui Jakub Hromada, jucător pe care îl consideră extrem de important la Rapid.

Reclamă

Marius Şumudică s-a interesat de situaţia mijlocaşului slovac, imediat după ce a semnat cu Rapid. Hromada a revenit la antrenamentele giuleştenilor, însă nu este refăcut complet după accidentarea suferită la umăr.

Conform sursei citate anterior, după ce Jakub Hromada se va reface, Marius Şumudică îl va titulariza pe mijlocaş. Acesta ar urma să evolueze într-un sistem cu doi închizători.

Hromada ar putea reveni pe teren după pauza datorată meciurilor naţionale, de la începutul lunii septembrie. Mijlocaşul nu va fi apt astfel pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, din etapa următoare din Liga 1.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:20

LIVE TEXTUTA – Farul Constanţa 1-0. Lovitură pentru echipa lui Gică Hagi! Van Durmen a deschis scorul

22:08

Sabrina Voinea a făcut apel la Tribunalul Federativ! Răsturnare de situaţie, după scandalul uriaş de la Jocurile Olimpice

22:00

Mihai Stoica, reacție vehementă după ce FCSB a avut un gol anulat în 0-2 cu Hermannstadt: „E viciere de rezultat!”

21:26

Alexandru Chipciu, savuros după ce U Cluj a urcat pe primul loc: „Să fim ca Leverkusen!” Ce a spus despre convocarea la naţională

21:16

Dan Nistor a dezvăluit „problema” lui Ioan Ovidiu Sabău, după ce U Cluj a ajuns pe primul loc. Mesaj după 2-0 cu Gloria Buzău

21:04

„Va fi o problemă!” Helmut Duckadam, semnal de alarmă pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și