Închide meniul

Gică Hagi a răbufnit după UTA – Farul 1-1: „E penalty clar, s-a văzut din tribună. Cine sunt eu să cer explicaţii?”

Dan Roșu Publicat: 27 august 2024, 8:32

Reclamă
Gică Hagi a răbufnit după UTA – Farul 1-1: „E penalty clar, s-a văzut din tribună. Cine sunt eu să cer explicaţii?

Gică Hagi a răbufnit după UTA - Farul 1-1: "E penalty clar, s-a văzut din tribună. Cine sunt eu să cer explicaţii?"

Gică Hagi, la o conferinţă de presă - Antena Sport

Gică Hagi a răbufnit după UTA – Farul 1-1 şi l-a acuzat pe Marcel Bîrsan că a arbitrat împotriva echipei sale. Regele a cerut un penalty după o oră de joc, în urma unui presupus fault la Bălaşa, primind şi cartonaşul galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Să mă aștept la ceva mai mult din partea arbitrului sau a noastră? Eu zic că am făcut ce a trebuit, am venit în deplasare la UTA, o echipă bună făcută de Mircea, am condus jocul, am avut ocazii, am depus presiune, dar să nu dai penalty la Bălașa e… chiar ne ia… e prea mult! Eu așa cred.

Gică Hagi a răbufnit după UTA – Farul 1-1: „E penalty clar, s-a văzut din tribună”

Ce să analizeze? E penalty, s-a văzut din tribună! L-a ținut, a dat cu capul și aia a fost. Cine sunt eu să cer explicații? Eu sunt doar un antrenor, dar când îl vezi că e clar… cu FCSB am primit în ultimul minut penalty. Nu a ieșit, nu a zis nimeni nimic. Tot timpul câte 2 minute pauză, dacă a făcut arbitrul semn de ce a iuțit jocul adversarul.

Atunci să jucăm la 2-3 minute. Ce să facem? Știam că întâlnim o echipă foarte bună acasă, publicul chiar e fantastic, își încurajează echipa. Lăsând la o parte tranziția negativă, da, am ținut jocul sus, am fost și eu inspirat când l-am trimis pe Dican sus și a dat cu capul”, a spus Hagi, după meciul de la Arad, la digisport.ro.

Mihai Bălaşa: „Arbitrul a venit cu obiectiv clar”

Fundaşul Farului Constanţa, Mihai Bălaşa, a pus şi el tunurile pe arbitrajul lui Marcel Bîrsan, pe care l-a acuzat că ar fi venit cu temele făcute, după penalty-ul pe care nu l-a acordat la faza din minutul 58.

Reclamă
Reclamă

„Cred că în seara asta merităm mult mai mult, am dominat jocul. Am avut ocazii, meritam mult mai mult, dar domnul arbitru și domnii de la VAR nu știu ce au făcut. Nu știu ce vrea domnul Bîrsan. Dacă te duci la el îți zice să pleci.

Din păcate, ăștia sunt arbitrii de la noi din țară. A venit cu un obiectiv clar în seara asta. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar să continuăm așa nu se poate!

Dacă nu mă înșel, UTA a avut o singură fază de poartă din cornerul nostru. Am ratat foarte mult, dar cred că o să vină și momentul nostru. Nu avem ce să facem, mergem înainte și sperăm să creștem de la meci la meci”, a declarat şi Mihai Bălașa.

Reclamă
Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:49

„FCSB devine al doilea Rapid!” Semnal de alarmă pentru Gigi Becali, în cazul plecării lui Darius Olaru

17:33

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 august

17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

17:05

Cristiano Ronaldo, invitat de marcă la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor. Moment special pregătit de UEFA

16:47

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

16:37

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și