Închide meniul

„Ce jucător bun!” Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după Cagliari – Como 1-1. Ce notă a primit românul

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 12:44

Reclamă
„Ce jucător bun! Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după Cagliari – Como 1-1. Ce notă a primit românul

Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după Cagliari - Como 1-1

Răzvan Marin, în Cagliari - Como / Profimedia

Răzvan Marin a fost lăudat în presa din Italia după Cagliari – Como 1-1. Mijlocașul echipei naționale a fost, din nou, integralist în Serie A și i-a impresionat pe specialiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Răzvan Marin, Cagliari, a primit vizita celor de la Como, în etapa a 2-a din Serie A. Duelul s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar Răzvan Marin nu a fost decisiv pentru echipa pe care o reprezintă.

Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după Cagliari – Como 1-1

Chiar și așa, publicațiile din peninsulă l-au lăudat pe român. Gazzetta dello Sport a scris că Răzvan Marin a fost „cel mai bun de la sarzi (n.r din echipa lui Cagliari).

De asemenea, jucătorul echipei naționale a fost lăudat și de Cagliari News 24, care a notat: ”Ce jucător bun! Farul echipei, joacă bine fiecare minge, aleargă și oferă dinamism”. Publicația amintită anterior i-a acordat nota 7 românului, pentru prestația din meciul cu nou-promovata lui Cesc Fabregas.

După meciurile din etapa a 2-a, echipa lui Răzvan Marin se află pe locul al 13-lea în Serie A, cu 2 puncte. În următarea etapă, Cagliari se va duela cu Lecce, pe 31 august, de la ora 19:30.

Reclamă
Reclamă

Răzvan Marin, în echipa primei etapei din Serie A!

Răzvan Marin a fost inclus în echipa etapei din Serie A! Internaţionalul român a avut o evoluţie apreciată în meciul Cagliari – AS Roma 0-0.

Pentru prestaţia lui din meciul cu Roma, Răzvan Marin a fost notat cu 7. Marin se află într-o companie selectă în echipa etapei din Serie A, alături de Mateo Retegui şi Marcus Thuram.

Iată echipa etapei din Serie A, potrivit tuttomercatoweb.com:

Reclamă

Lukasz Skorupski (Bologna, 6.5) – Andrea Cambiasso (Juventus, 7), Lautaro Gianetti (Udinese, 7), Diego Coppola (Hellas Verona, 7) – Cristiano Biraghi (Fiorentina, 7) – Răzvan Marin (Cagliari, 7), Ondej Duda (Hellas Verona, 7.5), Marco Brescianini (Atalanta, 7.5) – Daniel Mosquera (Hellas Verona, 7.5), Mateo Retegui (Atalanta, 8), Marcus Thuram (Inter, 8).

Presa italiană l-a lăudat pe Răzvan Marin imediat după meciul cu AS Roma. „Răzvan Marin -7. Aduce calitate în joc prin dribling, prin alternarea cu Prati. L-a încălzit pe Svilar și a făcut bara să tremure”, a notat publicaţia citată.

Tuttomercatoweb.com a remarcat faptul că Răzvan Marin a fost cel mai periculos jucător al echipei sale în meciul cu AS Roma.

„Este de notat startul bun de sezon al lui Răzvan Marin, care, pe lângă bara transversală, a fost cel mai periculos om al echipei sale, asta mulțumită abilității sale de la distanță medie”, au mai scris italienii.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:12

Gigi Becali, dezvăluiri fabuloase despre Gabi Tamaş: „Am pierdut campionatul! Voiau să-l dea afară!” Ce a spus şi Cristi Borcea

17:05

Cristiano Ronaldo, invitat de marcă la tragerea la sorţi a Ligii Campionilor. Moment special pregătit de UEFA

16:47

Sporting – Porto (sâmbătă, 22:30). Sezonul 2024-2025 din Liga Portugal e exclusiv în AntenaPLAY

16:37

Tatăl lui Max Verstappen a răbufnit după MP al Ţărilor de Jos! Discurs dur la adresa Red Bull: „N-ar trebui să o spun”

16:12

Gigi Becali, atac teribil asupra unui jucător venit la FCSB: „Dacă nu îl luam pe el, eram calificaţi în Liga Campionilor”

16:10

Ce se va întâmpla cu Vlad Chiricheş, la meciul cu LASK Linz! Anunţul lui Gigi Becali: „Avem emoţii!”

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 EXCLUSIVGigi Becali s-a răzgândit după ce a făcut iureş la TV şi a anunţat o decizie radicală la FCSB!
Citește și