Închide meniul

Scoţienii au ieşit la atac după declaraţiile lui Gică Hagi despre Ianis Hagi: „Să lase fotbalul să vorbească”

Dan Roșu Publicat: 29 august 2024, 9:05

Reclamă
Scoţienii au ieşit la atac după declaraţiile lui Gică Hagi despre Ianis Hagi: „Să lase fotbalul să vorbească

Scoţienii au ieşit la atac după declaraţiile lui Gică Hagi despre Ianis Hagi

Ianis Hagi şi Gică Hagi - colaj Profimdia Images

Scoţienii au ieşit la atac după declaraţiile lui Gică Hagi despre Ianis Hagi. Jurnaliştii nu au lăsat să treacă neobservate declaraţiile acide făcute de antrenorul Farului la adresa lui Rangers, club despre care vorbea întotdeauna la superlativ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul clubului pentru Ianis Hagi este unul clar: să îşi găsească altă echipă! Până atunci, mijlocaşul de 25 de ani a fost trimis la echipa a doua. Apoi, refuzul Rapidului a venit cu o reacţie extrem de dură a lui Gică Hagi, în care a vorbit şi despre anumite „interese meschine”.

Scoţienii au ieşit la atac după declaraţiile lui Gică Hagi despre Ianis Hagi

„Ianis Hagi n-a jucat deloc pentru Rangers de vara trecută încoace, dacă nu se pun meciurile de la echipa a doua, iar tatăl său, Gheorghe, a susținut că internaționalul român nu are nimic de demonstrat.

Jucătorul de 25 de ani nu stă niciodată departe de titlurile din presă, din moment ce fie agentul său, fie tatăl, antrenori sau foști jucători de națională din România își spun constant părerea despre viitorul lui Ianis.

Ianis trebuie să lase fotbalul să vorbească. Aceste lucruri nu îl ajută cu nimic. Hagi, în cel mai bun sezon al său de la Rangers, a fost foarte bun și chiar a fost premiat ca cel mai bun tânăr jucător, dar n-a fost niciodată ‘cel mai bun jucător’

Reclamă
Reclamă

Ce trebuie să facă Ianis, dacă primește altă șansă, e să se concentreze la fotbal, să muncească din greu la antrenamente și să se asigure că sfătuitorii săi și tatăl său îl lasă pe el să vorbească, pe teren, în loc să o facă ei”, au notat cei de la Rangers News.

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid. Internaţionalul român de 25 de ani a ajuns la echipa a doua a celor de la Rangers, viitorul său în Scoţia fiind sub un mare semn de întrebare.

„Sunt conștient de speculațiile privind situația mea, rolul meu și contractul meu la club. Mi-a plăcut întotdeauna să joc pentru Rangers și pentru fani din clipa în care am ajuns aici.

Reclamă

Vreau să fiu clar, nu am cerut niciodată să părăsesc acest club. O să fiu mereu disponibil și va exista mereu o cale să trec prin orice situație dacă există o dorință din ambele părți, iar acest lucru a fost comunicat oficial de către mine şi de către echipa mea în urmă cu câteva săptămâni.

Sunt aici, cu dorință, și gata să ajut Rangers, să muncesc și să lupt pentru club, colegi și antrenor”, a scris Ianis Hagi pe contul său de Instagram.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:01

FotoIonela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac! Cum arată premiul campioanei mondiale

15:01

Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional! Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

15:01

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

14:48

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

13:59

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipier

13:33

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și