Închide meniul

Coco Gauff, campioana din 2023, s-a calificat în turul 3 la US Open

Dan Roșu Publicat: 29 august 2024, 9:15

Reclamă
Coco Gauff, campioana din 2023, s-a calificat în turul 3 la US Open

Coco Gauff, campioana din 2023, s-a calificat în turul 3 la US Open

Coco Gauff, la US Open 2024 - Profimedia Images

Coco Gauff, campioana din 2023, s-a calificat în turul 3 la US Open. ultimul turneu de Grand Slam al anului, învingând-o în două seturi, 6-4, 6-0, pe germanca Tatjana Maria, miercuri la New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gauff, numărul 3 mondial, s-a arătat imprecisă în primul set, în care a comis 20 de greşeli directe, însă jocul său s-a îmbunătăţit pe parcurs, reuşind să câştige setul al doilea fără să cedeze niciun ghem adversarei sale.

Coco Gauff, campioana din 2023, s-a calificat în turul 3 la US Open

Favorita publicului de la US Open o va înfrunta în turul următor pe ucraineanca Elena Svitolina, care s-a impus cu 6-1, 6-2 în faţa compatrioatei sale Anhelina Kalinina.

Campioana olimpică de la Paris, chinezoaica Zheng Qinwen, a acces la rândul ei în turul al treilea la US Open, după o victorie în trei seturi, 6-7 (3/7), 6-1, 6-2, în faţa rusoaicei Erika Andreeva.

Jucătoarea asiatică, favorita numărul 7 la Flusing Meadows, o va avea ca adversară în turul 3 pe germanca Jule Niemeier, învingătoare cu 6-4, 6-0 în faţa japonezei Moyuka Uchijima.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:01

Insula Iubirii – sezonul fenomen naţional! Record după record, doborât de emisiunea de la Antena 1

15:01

Marius Şumudică anunţă noi transferuri la Rapid: „Vor fi peste nivelul celor pe care îi avem”. Criteriile giuleştenilor

14:48

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică! A dat cărţile pe faţă: de ce nu a venit, de fapt, la Rapid

13:59

LeBron James i-a interzis fiului său să îl strige „tată” pe teren. Cum preferă să i se adreseze noul său coechipier

13:33

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

13:32

Gigi Becali a luat decizia în privinţa lui Vlad Chiricheş! Ce a pregătit patronul FCSB pentru meciul cu LASK Linz

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și