Închide meniul

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi! Ianis Hagi, desfiinţat. „Se crede mai bun decât clubul”

Antena Sport Publicat: 29 august 2024, 12:13

Reclamă
Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi! Ianis Hagi, desfiinţat. „Se crede mai bun decât clubul

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi! Ianis Hagi, desfiinţat

Colaj Ianis Hagi şi Gică Hagi - Profimedia Images

Un atac fără precedent a fost lansat la adresa lui Gică Hagi, dar şi a lui Ianis Hagi, de către presa din Scoţia. Cei de la Ibrox Noise susţin că românii formează un tandem toxic ce trebuie să dispară de la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duritatea scoţienilor a fost provocată de declaraţiile făcute în această săptămână de Gică Hagi, cel care i-a acuzat pe cei de pe Ibrox de „interese meschine”.

Atac fără precedent la adresa lui Gică Hagi! Ianis Hagi, desfiinţat

Altfel, jurnaliştii au considerat mesajul postat pe reţelele de socializare de către Ianis Hagi o formă de a-l face „mincinos” pe antrenorul Philippe Clement.

„Între coordonatorul de joc al lui Rangers, Ianis Hagi, și antrenorul Philippe Clement a avut un schimb dur de replici, după ce românul a ales să spună despre managerul lui Rangers că este mincinos. La asta se mai adaugă și că tatăl său a făcut praf clubul pentru tratamentul oribil la care a fost supus fotbalistul, iar totul a devenit foarte neplăcut.

Pe rețelele sociale, Hagi Jr. a decis să spună că el nu a cerut niciodată să plece de la Rangers și l-a contrazis direct pe Philippe Clement, care a zis că fotbalistul român și agentul său au cerut exact acest lucru.

Reclamă
Reclamă

Acesta este încă un moment de rebeliune pe Ibrox, în care un jucător se crede mai bun sau mai important decât clubul și mai mare decât antrenorul.

Cititorii Ibrox Noise sunt conștienți că fanii nu sunt niște susținători ai lui Clement. El a făcut o mulțime de greșeli și s-a dovedit a fi încăpățânat și mai degrabă neplăcut în rolul de antrenor, dar el este antrenorul și are ultimul cuvânt”, au notat cei de la Ibrox Noise.

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid

Ianis Hagi a venit cu lămuriri după ce a refuzat-o pe Rapid. Internaţionalul român de 25 de ani a ajuns la echipa a doua a celor de la Rangers, viitorul său în Scoţia fiind sub un mare semn de întrebare.

Reclamă

„Sunt conștient de speculațiile privind situația mea, rolul meu și contractul meu la club. Mi-a plăcut întotdeauna să joc pentru Rangers și pentru fani din clipa în care am ajuns aici.

Vreau să fiu clar, nu am cerut niciodată să părăsesc acest club. O să fiu mereu disponibil și va exista mereu o cale să trec prin orice situație dacă există o dorință din ambele părți, iar acest lucru a fost comunicat oficial de către mine şi de către echipa mea în urmă cu câteva săptămâni.

Sunt aici, cu dorință, și gata să ajut Rangers, să muncesc și să lupt pentru club, colegi și antrenor”, a scris Ianis Hagi pe contul său de Instagram.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:20

„Am vrut să îl luăm şi acum doi ani” Daniel Niculae, detalii despre jucătorii cu care negociază Rapid!

17:11

VideoAntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 29 august, pe AS.ro

16:51

Dezvăluiri teribile despre tragedia care a zguduit România! Prin ce a trecut Iryna Glibko, handbalista care a murit la 34 de ani

16:50

După refuzul lui Ianis Hagi, Rapid „forţează” transferul unui alt jucător din naţionala României! Lovitura încercată de Dan Şucu!

16:21

Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează”

16:01

FotoIonela Cozmiuc a primit noua maşină de la Ion Ţiriac! Cum arată premiul campioanei mondiale

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și