Închide meniul

Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 30 august 2024, 7:16

Reclamă
Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi

Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB

Gigi Becali şi Ianis Hagi - Profimedia Images

Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB. Patronul campioanei vrea să dea lovitura pe piaţa transferurilor după ce a obţinut calificarea în Europa League, în urma victoriei cu LASK Linz 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a refuzat-o pe Rapid, dar Becali crede că îl poate aduce la FCSB, ţinând cont de problemele pe care mijlocaşul de 25 de ani le întâmpină la Rangers, unde a ajuns la echipa a doua. Recent, Regele Hagi a vorbit despre anumite „interese meschine” ale scoţienilor, astfel că şansele ca Ianis să rămână pe Ibrox sunt extrem de mici.

Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB

Astfel, Gigi Becali va încerca să-l convingă pe Naşul Hagi să-l lase pe Ianis la FCSB, punând o clauza incredibilă: chiar Gică Hagi va stabili cât joacă Ianis în echipa lui Elias Charalambous. Evident, Ianis ar fi titular în toate meciurile europene, dacă va fi apt de joc.

„O să vorbesc mâine cu Gică. Dacă vrea, o să facem o înțelegere. Mă oblig să joace titular în toate cele 8 meciuri europene, iar Gică să-l scoată când vrea el, el să decidă schimbarea”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică

Ianis Hagi a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Marius Şumudică. Mijlocaşul de 25 de ani i-a spus antrenorului de la Rapid de ce a refuzat transferul în Giuleşti, ţinând cont că Rangers l-a trimis la echipa a doua.

Reclamă
Reclamă

Şumudică a dezvăluit că Ianis Hagi a aşteptat să se elibereze un loc la o altă echipă de „afară” pentru a prinde un transfer tot în străinătate.

„Da, am vorbit cu Ianis, m-a sunat. Am o relaţie bună cu Ianis. Mi-a zis că opţiunea lui este de a rămâne în continuare în străinătate. A rămas să lupte pentru asta. Am înţeles că erau şi alte variante, dacă ar fi plecat de la Rangers.

Aştepta să se elibereze în altă parte, nu mi-a zis echipele. Nu am intrat în amănunte. Este un tip cu o personalitate extraordinară. Mi-a zis că dacă va rămâne la Rangers, se va bate până la ultima picătură de sudoare să demonstreze că merită să joace acolo.

Reclamă

Eu cred că sunt şanse minime spre nule, nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Domnul Şucu a spus că-l doreşte foarte mult, dar sunt şanse mici să revină în campionatul intern şi, dacă ar reveni, eu cred că ar alege Farul în dauna Rapidului. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă a Rapidului, înainte cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:08

VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 3 al Italiei au fost LIVE în AntenaPLAY! Liderul Leonardo Fornaroli, în pole-position

16:49

„Cum să nu-l chemi?” Gigi Becali, mesaj ferm despre surprizele din lotul convocat de Mircea Lucescu! Ce a spus despre Lixandru

16:41

VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Italiei a fost LIVE în AntenaPLAY. Kimi Antonelli, accident la Monza

16:38

Reacţia scurtă a celor de la Manchester United, după ce au aflat că vor juca cu FCSB la Bucureşti! Mesajul „diavolilor”

15:53

Gigi Becali face o avere cu FCSB după ce a aflat adversarele din Europa League. Cât va costa pachetul pentru meciurile de acasă

15:42

Eduard Novak a ratat finala la para ciclism, C4 – 5 1000 m contratimp de la Jocurile Paralimpice

1 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 2 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și