Închide meniul

„Regreţi că nu vei fi pe teren cu United?” Florinel Coman, reacţie fermă după ce FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2024, 18:20

Reclamă
„Regreţi că nu vei fi pe teren cu United? Florinel Coman, reacţie fermă după ce FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League

Florinel Coman, reacţie fermă după ce FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Florinel Coman a oferit o reacţie fermă, după ce FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League. „Mbappe” s-a declarat foarte bucuros că fosta sa echipă s-a calificat în grupa competiţiei, fiind convins că roş-albaştrii pot produce surpriza în duelul „de foc” cu Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va avea dueluri stelare în Europa League. Campioana se va duela cu Manchester United, PAOK, Olympiacos, Mydtjylland, RFS, Qarabag şi Hoffenheim.

Florinel Coman, reacţie fermă după ce FCSB şi-a aflat adversarele din Europa League

Florinel Coman nu a uitat-o pe FCSB şi a reacţionat imediat după ce campioana şi-a aflat adversarele din Europa League. Fostul jucător al campioanei a transmis că fanii vor lua cu asalt stadionul, la confruntările cu Olympiacos şi Manchester United.

De asemenea, Coman a transmis că nu regretă faptul că nu se va duela şi el cu Manchester United, şi se bucură pentru faptul că România va fi reprezentată de FCSB în grupele unei competiţii europene.

„Mă bucur pentru ei că s-au calificat până aici, în primul rând. Tot ce se va întâmpla de acum înainte e un bonus. Vor fi niște teste importante, niște experiențe foarte tari, dar sunt convins că echipa va face față. E foarte bine că au ieșit în cale rivali tari, să-și poată măsura forțele cu echipe de top.

Reclamă
Reclamă

Nu-mi pare rău că nu voi fi pe teren cu Manchester United. E o bucurie însă că această calificare urcă fotbalul românesc în atenție.

FCSB e singura formație care a ajuns în grupe, iar lumea era dornică să vadă partide deosebite. Va fi o nebunie pe Arena Națională, pentru că FCSB e cea mai iubită echipă din România, iar Manchester United sau Olympiakos vor atrage ca un magnet zeci de mii de oameni.

Sunt fericit pentru foștii mei colegi că e momentul în care văd rezultatele unei munci de un an de zile. Te pregătești și transpiri ca să ai parte de astfel de momente. Și de ce să nu credem că FCSB poate face un meci istoric împotriva lui United? Nu mi se pare imposibil”, a declarat Florinel Coman, conform gsp.ro.

Reclamă

Reacţia scurtă a celor de la Manchester United, după ce au aflat că vor juca cu FCSB la Bucureşti

Reacţia scurtă a celor de la Manchester United, după ce au aflat că vor juca cu FCSB la Bucureşti, nu a întârziat să apară. „Diavolii” au transmis imediat un mesaj, după tragerea la sorţi a grupei principale din Europa League.

Oficialii lui Manchester United au reacţionat, la scurt timp după ce echipa de pe Old Trafford şi-a aflat adversarele din Europa League. Englezii au menţionat că vor întâlni în premieră FCSB, şi au amintit şi de trecutul echipei roş-albastre.

Deşi FCSB nu are legătură cu CSA Steaua, cei de la Manchester United dă de înţeles că roş-albaştrii sunt continuatorii formaţiei din Ghencea.

„Nu am jucat niciodată împotriva românilor de la FCSB, nici măcar când se numeau Steaua București, câștigătoarea Cupei Campionilor Europeni în 1986”, au transmis cei de la Manchester United, conform site-ului oficial.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:27

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

22:14

Toto Wolff a dat verdictul după accidentul lui Kimi Antonelli din Marele Premiu al Italiei: „Cred că avem o problemă”

22:09

„Te aşteptai?” Răspunsul dat de Alexandru Chipciu, după ce a fost convocat de Mircea Lucescu la naţională! Cine i-a dat vestea

21:52

LIVE VIDEOMoreirense – Benfica ACUM, în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria ţinteşte a treia victorie consecutivă în Liga Portugal

21:49

LIVE SCOREOţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu este neînvinsă în Liga 1

21:42

Cât vor costa, de fapt, biletele la meciurile de acasă ale FCSB-ului din Europa League! Mihai Stoica l-a contrazis pe Gigi Becali

1 FotoDenis Alibec radiază de fericire în braţele iubitei! Gest tandru al starului din România pentru fosta gimnastă Anca Surdu 2 FCSB – LASK Linz 1-0. Olaru, gol FA-BU-LOS. Campioana României s-a calificat în grupa Europa League 3 Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet 4 Pafos – CFR Cluj 3-0! Ardelenii, eliminaţi din Conference League după un retur de coşmar! Umilinţă pentru Dan Petrescu 5 Foto„Rebela tenisului românesc” a luat o decizie surprinzătoare şi şi-a atras numeroase critici: „Echipa de suflet nu se trădează” 6 Cristiano Ronaldo a dezvăluit următorul mare obiectiv al carierei: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”
Citește și