Închide meniul

Mihai Pintilii, mesaj categoric pentru Darius Olaru, după ce FCSB s-a calificat în Europa League: „Să care echipa după el!”

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2024, 8:51

Reclamă
Mihai Pintilii, mesaj categoric pentru Darius Olaru, după ce FCSB s-a calificat în Europa League: Să care echipa după el!”

Mihai Pintilii i-a transmis un mesaj categoric lui Darius Olaru, după ce mijlocașul a contribuit la calificarea FCSB-ului în Europa League.

Colaj: Profimedia

Mihai Pintilii a venit cu un mesaj categoric pentru Darius Olaru după ce FCSB s-a calificat în Europa League. Antrenorul secund al campioanei a vorbit deschis despre importanța căpitanului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru a fost cel care a calificat-o pe FCSB în Europa League, după ce a înscris în prelungirile partidei cu LASK Linz, de la București.

Mihai Pintilii, mesaj categoric pentru Darius Olaru după ce FCSB s-a calificat în Europa League

Antrenorul secund a transmis că, în situația în care Olaru va rămâne la FCSB, va fi nevoit să își mențină actualul rol, în cadrul echipei: acela de a rezolva, singur, la nevoie, anumite partide.

”Olaru este căpitanul nostru, de aia e și cel mai valoros jucător al nostru. El trebuie să ducă greul și să care echipa după el. Acum, dacă va veni oferta și va pleca… dacă rămâne, nu are decât să-și arate valoarea și în grupe.

Echipa nu stă într-un jucător, se vor găsi soluții. Ne gândim și la viitorul lor. Se vor găsi soluții și pentru noi”, a spus Mihai Pintilii, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

În actualul sezon, Darius Olaru a ajuns la 7 goluri marcate în 11 meciuri jucate. în momentul de față este cotat la suma de 7 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mihai Pintilii, prima reacţie după ce a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League

Mihai Pintilii a avut prima reacţie după ce a aflat cu cine joacă FCSB în grupa principală din Europa League. Antrenorul secund al campioanei României este fericit că Manchester United vine la Bucureşti, dar şi că urmează o deplasare pe terenul lui PAOK.

Pintilii a precizat că obiectivul este calificarea în faza următoare a competiţiei. Se aşteaptă ca roş-albaştrii să obţină puncte cu Midtjylland şi Qarabag, dar şi să reuşească surprize importante.

Reclamă

„O să fie o experienţă frumoasă pentru băieţi. Ne bucurăm că jucăm cu Manchester United acasă, o să fie stadionul plin. Nu mai contează rezultatul, e important să se bucure de fotbal.

Rangers, Manchester United, PAOK, Olympiacos sunt echipe puternice. Cu celelalte este 50%-50%. Eu am zis că ar fi bine să jucăm cu Midtjylland.

Cred că va fi mai interesant meciul cu Răzvan Lucescu, cu PAOK. Mă bucur că am picat cu PAOK, acolo e o atmosferă senzaţională. Este o experienţă pentru noi şi pentru jucători.

Mi-e greu să dau un pronostic de puncte. Luăm fiecare meci în parte. Noi ne propunem să trecem mai departe, acum vedem dacă vom reuşi. Nimic nu este imposibil”, a declarat antrenorul secund al FCSB-ului la digisport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:02

„Revine Ianis Hagi la prima echipă?” Reacţie fermă a antrenorului lui Rangers! Ce se va întâmpla cu fiul „Regelui”

16:49

Răzvan Lucescu, lovitură de senzaţie pe piaţa transferurilor! A semnat cu PAOK jucătorul cumpărat de Chelsea cu 40 de milioane!

16:43

„Asta trebuie să facem contra lui!” Gică Hagi, mesaj categoric înaintea confruntării cu Dan Petrescu! Ce a spus despre Alibec

16:30

LIVE VIDEOCalificările din Marele Premiu al Italiei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi live stream în AntenaPLAY

16:29

Dănuţ Lupu şi-a ales favorita la derby-ul Universitatea Craiova – Rapid! Ştie unde se va decide meciul: „Ei vor ieşi la rampă”

15:00

VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 3 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 4 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!”
Citește și