Închide meniul

Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB: „Nu eu decid”! Cum l-a numit cipriotul pe Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 31 august 2024, 19:12

Reclamă
Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB: „Nu eu decid! Cum l-a numit cipriotul pe Gigi Becali

Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / Antena Sport

Elias Charalambous a avut un mesaj ferm despre transferurile la FCSB. Antrenorul cipriot a fost întrebat la conferinţa de presă de dinainte de meciul cu UTA despre Alex Cicâldău şi Mihai Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charalambous a transmis clar că nu el decide cine vine la FCSB. Antrenorul cipriot a precizat că Gigi Becali şi Mihai Stoica decid transferurile la campioana României.

Elias Charalambous, mesaj ferm despre transferurile la FCSB: „Nu eu decid”! Cum l-a numit cipriotul pe Gigi Becali

Charalambous l-a numit „boss” (n.r.: şeful) pe Gigi Becali. Cipriotul a subliniat că Becali e cel care ia deciziile în privinţa venirilor şi plecărilor de la FCSB.

„(n.r. Alex Cicâldău e o opţiune pentru tine, pentru echipă? Pintilii a spus că îl place) Îl place, şi mie îmi plac mulţi jucători. Dar ştiţi, nu eu decid. Nu decid ce jucător vine aici. O ştiţi foarte bine. Dacă un jucător vine, acest lucru este decis de boss (n.r: Gigi Becali) şi de MM. Ei sunt persoanele care decid în privinţa transferurilor. Îmi spun părerea, dar nu eu sunt cel care decide cine vine aici.

(n.r.: Patronul a spus că îl place mult pe Mihai Popescu) Patronul a spus. Dacă Mihai va veni, e binevenit! Dar, repet, e decizia patronului cine vine aici”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League! Dezvăluirea cipriotului despre Răzvan Lucescu

Reacţia lui Elias Charalambous după ce FCSB a picat cu PAOK în Europa League a venit la conferinţa de presă.

Antrenorul cipriot al FCSB-ului se bucură că roş-albaştrii o vor întâlni pe PAOK în Europa League. Charalambous a dezvăluit că Răzvan Lucescu l-a ajutat mult în cariera de antrenor. Cipriotul e fericit să îl revadă pe Răzvan Lucescu.

„(n.r: despre grupa din Europa League) E drăguţ, echipe mari, bune. Jucăm cu echipe diferite, United, echipe din Grecia.

Reclamă

Cu toţii avem o şansă, e o experienţă interesantă să joci astfel de partide. Sunt fericit că am picat cu PAOK, fosta mea echipă, am multe amintiri frumoase de acolo.

Răzvan m-a ajutat mult în cariera mea”

Răzvan m-a ajutat mult în cariera mea, am învăţat multe de la el.

Am fost de două-trei ori în cantonament la PAOK, urmărindu-l, şi în biroul lui. Mi-a dat câteva sfaturi. Sunt fericit să mă văd cu el.

(n.r.: E un avantaj că aţi făcut asta) E şi un dezavantaj (râde). Glumesc. E o experienţă plăcută pentru noi.

O să vă spun ceea ce am spus şi înainte. Nu ne vom duce să ne simţim bine şi să ne bucurăm. Ne vom duce să scoatem cât mai multe puncte”, a spus Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Elias Charalambous a evoluat, ca jucător, pentru PAOK în perioada 2005-2007. Cipriotul a punctat la conferinţa de presă că, înainte de partidele din Europa League, FCSB trebuie să se concentreze pe campionat. FCSB – UTA se va disputa duminică, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Charalambous a subliniat că obiectivul FCSB-ului este să ia toate cele 3 puncte din disputa cu arădenii.

În campionat, FCSB nu stă deloc bine. Roş-albaştrii ocupă în prezent penultimul loc în Liga 1. Echipa antrenată de Elias Charalambous a obţinut numai 5 puncte după 6 etape disputate. FCSB are şi o restanţă, cu FC Botoşani. Becali sublinia că punctele pierdute sunt importante, dar că a fost necesar ca anumiţi jucători să fie odihniţi pentru meciurile din Europa. Becali a anunţat că de acum se va schimba strategia, iar cel mai important meci pentru roş-albaştrii va fi partida imediat următoare.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:05

LIVE SCORENapoli – Parma se joacă ACUM! Duel „de foc” pentru Man şi Mihăilă! Manchester City şi Barcelona, victorii categorice

23:05

Simona Halep a anunţat cine este noul ei antrenor! Revine în staff-ul româncei: „Un om deosebit!”

23:02

Simona Halep, mesaj tranşant despre cazul de dopaj al lui Jannik Sinner: „S-a judecat total diferit. Am avut mult de suferit”

22:52

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid! Istvan Kovacs a dictat penalty pentru giuleştenii, dar a întors totul la VAR

22:42

Simona Halep, la deschiderea patinoarului din Bucureşti: „Un lucru enorm, extraordinar”! Mesajul tenismenei pentru autorităţi

22:30

LIVE VIDEOSporting – Porto 0-0. Primul mare derby al sezonului din Portugalia. Spectacol total la intrarea echipelor pe teren

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 3 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic 4 Gigi Becali l-a văzut pe Marcel Ciolacu în Ghencea şi i-a cerut un singur lucru: „De ce să cheltuiţi 20 de milioane de euro?” 5 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 6 Gigi Becali a pronunţat numele celor doi jucători din Liga 1 pe care îi vrea la FCSB! Pregăteşte lovituri de proporţii
Citește și