Închide meniul

Simona Halep, alături de Ion Ţiriac! Au mers la inaugurarea primului patinoar construit în Bucureşti, în ultimii 70 de ani

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2024, 21:08

Reclamă
Simona Halep, alături de Ion Ţiriac! Au mers la inaugurarea primului patinoar construit în Bucureşti, în ultimii 70 de ani

Simona Halep, surprinsă alături de Ion Ţiriac

Simona Halep a fost surprinsă alături de Ion Ţiriac. „Simo” a privit un meci de hochei alături de mliardarul român, iar cei doi au avut-o alături şi pe Elisabeta Lipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Ion Ţiriac au mers împreună la deschiderea primului patinoar construit în Bucureşti, în ultimii 70 de ani.

Simona Halep, surprinsă alături de Ion Ţiriac

Patinoarul din Berceni s-a deschis oficial astăzi, găzduind duelul din Supercupa României. Corona Braşov a înfruntat ACSH Gheorgheni.

Acesta a fost primul meci de hochei desfăşurat în Bucureşti, după o pauză de 12 ani. Patinoarul din Berceni este primul construit în Capitală, după nu mai puţin de 70 de ani.

Şi Ion Ţiriac a construit un patinoar în ultimii ani, însă la Otopeni. Patinoarul din Berceni a costat nu mai puţin de 10 de milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

La deschiderea arenei din Berceni, Ion Ţiriac şi Simona Halep au fost surprinşi în tribune, urmârind duelul dintre Corona Braşov şi ACSH Gheorgheni.

Ion Ţiriac şi Simona Halep, la Supercupa României la hochei
Ion Ţiriac şi Simona Halep, la Supercupa României la hochei

De asemenea, alături de cei doi au fost surpinşi şi Mihai Covaliu, dar şi Elisabeta Lipă, şefa sportului românesc.

Ce a putut spune Ion Ţiriac despre Serena Williams

Ce a putut spune Ion Ţiriac despre Serena Williams poate afecta imaginea marii campioane din Statele Unite. Magnatul român a vorbit despre cazurile de dopaj din ultima perioadă, Jannik Sinner sau Simona Halep, şi a făcut o dezvăluire despre Serena.

Reclamă

Conform spuselor lui Ion Ţiriac, din cauza unor probleme de sănătate, Serena Williams a avut dreptul de a avea 9 excepţii, în 9 direcţii diferite. Astfel, Williams ar fi avut dreptul să folosească produse de pe lista neagră, pentru că ar fi fost bolnavă.

Voi v-ați gândit vreodată la treaba care se numește waivers, în engleză? Se numesc excepții, în românește. Cum e posibil ca cineva să-ți dea dreptul, în 9 direcții diferite, să folosești produse care sunt pe lista neagră, interzisă, numai pentru că ești bolnav? Dar tu ai declarat: ‘eu sunt bolnav de spiritism, de nu știu ce’. Și ai 9 waivers-uri.

Să spunem că cel care a câștigat 100 de metri, la Paris, are 8. Cum poate un sportiv să aibă 8 excepții față de al doilea, care avea același timp și nu are nicio excepție? Iar din astea 8 excepții, multe din excepţii s-ar putea – că de aia sunt pe lista neagră – să îți ridice oarecum performanța. Unde mai e egalitatea, unde mai e dreptatea și cine este Dumnezeul ăla care îți dă excepțiile sau care hotărăște?

Nu, domnule, stai un pic, pentru că, știți, să vedeți, pentru că copilul… de când e copil, are bolile astea. Deci un copil cu nouă boli! Tenis! Nouă boli, la tenis! După câte înțeleg, Serena are nouă excepții dintotdeaua. Cum e posibil? Când ai un copil așa și are 9 boli, nu te duci cumva la un spital, la doctor? O dai la tenis, unde face șase ore pe zi și îi ruinezi viața?”, a spus Ţiriac.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și