Închide meniul

Tony Da Silva şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Să vadă ce ruşine au produs. Îmi cer scuze clubului”

Bogdan Stănescu Publicat: 31 august 2024, 21:44

Reclamă
Tony Da Silva şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Să vadă ce ruşine au produs. Îmi cer scuze clubului

Tony Da Silva şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt

Tony Da Silva, într-un meci / Profimedia Images

Tony Da Silva şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt. Antrenorul lui Poli Iaşi a avut un discurs dur la adresa fotbaliştilor lui după ce Poli Iaşi a pierdut cu 6-2 meciul cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tony Da Silva a transmis că va avea o discuţie cu conducerea. El a dat de înţeles că nu o va părăsi pe Poli Iaşi, în ciuda umilinţei cu Hermannstadt.

Tony Da Silva şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Să vadă ce ruşine au produs. Îmi cer scuze clubului”

De când am venit aici, toată lumea știe că mi-am apărat jucătorii. Astăzi n-am făcut nimic din ce am pregătit. N-am fost agresivi, concentrați, pare c-am venit aici în vacanță. Astăzi n-au nicio scuză.

Eu, ca lider, trebuie să îmi asum responsabilitatea. Nu fug! Dar băieții trebuie să vadă ce vor ei în viața lor. Și azi n-am văzut o echipă, n-am văzut jucători cu voință de a căștiga, sincer. Dacă asta e ambiția noastră, e o mare problemă. Nu poți să joci cu echipele mari și să ai o atitudine ca asta.

Nu e echipa pe care o vreau eu. Nu m-am regăsit în această echipă. Le-am spus tot ce trebuie să facem și nu s-a făcut nimic. Îi respectăm pe suporteri că au venit, unii nu mănâncă să plătească bilet, vin sâmbătă la meci în loc să stea cu familia, iar noi ne-am făcut de rușine.

Reclamă
Reclamă

Bravo pentru Hermannstadt, o echipă bună. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Azi am arătat mentalitate mică și nu vreau așa ceva. Cine nu e fericit la Poli, să-și caute echipă! O să am o discuție cu conducerea, n-am venit în România să fur niciun euro.

Am câștigat un meci cu cancerul, a fost cel mai greu meci din viața mea. Am venit aici să îmi trăiesc pasiunea și sacrific multe. Azi e o dezamăgire foarte mare, nu ne-am respectat blazonul.

Să se uite în oglindă și să vadă ce rușine au produs astăzi. Sincer, îmi e rușine și îmi cer scuze clubului. Astăzi merităm ce am primit”, a spus Tony Da Silva pentru digisport.ro imediat după Hermannstadt – Poli Iaşi 6-2.

Reclamă

FC Hermannstadt a reuşit scorul campionatului, 6-2 cu Poli Iaşi! E prima oară când sibienii dau 6 goluri într-un meci din Liga 1!

FC Hermannstadt a reuşit scorul campionatului, 6-2 cu Poli Iaşi! Fondată în 2015, Hermannstadt nu a marcat niciodată până acum 6 goluri într-un meci din Liga 1. Hermannstadt a promovat în prima ligă în 2018. În sezonul 2020-2021 a retrogradat în Liga 2, după ce a încheiat campionatul pe locul 14. A revenit în Liga 1 după doar un sezon petrecut în Liga 2.

Multe goluri la Sibiu, acolo unde gazdele de la Hermannstadt au condus cu 2-0 în minutul 9, după un început incredibil. Silviu Balaure a deschis scorul în minutul 3, iar Ronaldo Deaconu a făcut 2-0 în minutul 9. În minutul 23 a fost validat şi al treilea gol al meciului, reuşit de Ianis Stoica, cu patru minute mai devreme.

Scorul pauzei a fost însă 4-1 pentru gazde, Aurelian Chiţu înscriind şi el, în minutul 42, iar ieşenii au replicat prin Teixeira, în minutul 45+4, relata news.ro.

Silviu Balaure a reuşit dubla în minutul 58, pentru ca Robert Popescu să înscrie în minutul 78, scor 6-1. Până la final ieşenii au mai înscris odată, în minutul 82, prin Stefanovici, şi FC Hermannstadt a învins pe Poli Iaşi cu 6-2. Elevii lui Măldărăşanu au ajuns la 11 puncte şi sunt pe locul 5, în vreme ce Poli Iaşi este pe 13, cu 7 puncte.

FC HERMANNSTADT: Căbuz – Oroian, V. Găman, Ionuţ Stoica, Tiago Goncalves – A. Ivanov (Al. Luca 76) – S. Balaure (Neguţ 64), Murgia, R. Deaconu (Biceanu 64), Ianis Stoica (R. Popescu 76) – A. Chiţu (S. Buş 64). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Arbitri: Andrei Moroiţă – Alexandru Cerei, Ionuţ Traian Neacşu – Rareş Vidican

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și