Închide meniul

Valentin Mihăilă, mesaj de luptă înainte de meciurile din Liga Națiunilor: „Vrem să ducem România mai departe!”

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2024, 20:22

Reclamă
Valentin Mihăilă, mesaj de luptă înainte de meciurile din Liga Națiunilor: „Vrem să ducem România mai departe!

Valentin Mihăilă a transmis un mesaj de luptă, înainte ca România să debuteze în Liga Națiunilor.

Profimedia

Valentin Mihăilă a transmis un mesaj de luptă înainte ca România să debuteze în Liga Națiunilor. Fotbalistul a declarat, duminică, înaintea primului antrenament al reprezentativei după EURO 2024, că la echipa naţională este entuziasm după instalarea noului selecţioner Mircea Lucescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este entuziasm la naţională, avem un antrenor nou, avem şi colegi noi… vrem să facem un grup frumos şi să ducem România mai departe. Întâlnirea cu Mircea Lucescu a fost foarte plăcută, eu mă mai întâlnisem cu dânsul şi la Parma pentru că a venit la noi la un meci. Îl cunoştea foarte multă lume acolo, a făcut multe poze. Am discutat acum câteva lucruri, aşteptăm să vină şi ceilalţi colegi şi să punem la punct tot ce e nevoie”, a afirmat el.

Valentin Mihăilă, mesaj de luptă înainte de meciurile din Liga Națiunilor: „Vrem să ducem România mai departe!”

„Când vii la echipa naţională îţi doreşti să dai tot ce ai mai bun pe teren şi să ieşi învingător. Ne gândim doar la primul meci din Liga Naţiunilor, iar apoi vom vedea ce se va întâmpla. Normal ca această competiţie e ca un prim pas spre Cupa Mondială, dar mai este mult până acolo. Primul meci este mereu cel mai important”, a adăugat Mihăilă, potrivit agerpres.ro.

Jucătorul formaţiei italiene Parma speră ca partida cu Kosovo, prima din noua ediţie a Ligii Naţiunilor, să se dispute pe un gazon mai bun decât precedenta întâlnire de la Prishtina, încheiată 0-0, în preliminariile EURO 2024.

„Ştim ce ne aşteaptă în Kosovo. După cum se ştie, ultimul meci al nostru acolo a fost foarte urât, a plouat atunci, era terenul foarte greu, am jucat pe apă mai mult. Acum sperăm să fie un gazon bun, să putem practica fotbal şi să luăm cele trei puncte. Ne dorim ca noul selecţioner să înceapă cu dreptul, suntem la dispoziţia dânsului şi vrem să dăm tot ce avem mai bun. Nu m-am mirat când a venit la echipa naţională pentru că au tot fost zvonuri. M-am bucurat foarte mult că a venit dânsul, pentru că este un antrenor cu experienţă. Acum noi vom da sută la sută pentru dânsul şi pentru tricolor”, a menţionat el.

Reclamă
Reclamă

Echipa naţională a României întâlneşte Kosovo, la 6 septembrie, (ora 21:45, Stadionul ”Fadil Vokrri” din Prishtina, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY) şi Lituania, în 9 septembrie, (ora 21:45, Stadionul Steaua din Bucureşti), în primele sale două partide din cadrul ediţiei 2024-25 a Ligii Naţiunilor.

Nicolae Stanciu, plin de încredere înaintea meciurilor României din Liga Naţiunilor: „Aveam nevoie de Mircea Lucescu”

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a declarat, duminică, într-un interviu acordat FRF TV, că jucătorii primei reprezentative aveau nevoie de Mircea Lucescu şi speră ca toţi să se adapteze cât mai repede la modul de lucru al noului selecţioner.

„Chiar dacă nu a trecut aşa de mult timp de la EURO, îmi era dor de colegi şi de echipa naţională, de abia aştept să începem meciurile. Ne dorim să continuăm rezultatele bune pe care le-am avut vara aceasta. Suntem un grup foarte unit, suntem prieteni, toţi ştim ce avem de făcut pe teren. Sperăm doar să ne adaptăm cât mai repede la ideile noului selecţioner, să le punem în practică pe teren. Lotul e format, ne cunoaştem toţi foarte bine, trebuie să păstrăm lucrurile bune şi să ne îmbunătăţim şi mai mult performanţele.

Reclamă

L-am felicitat pe Mircea Lucescu pentru că a acceptat să preia postul de selecţioner şi să fie alături de noi. Cred că aveam nevoie de el, pentru că avem ce să învăţăm. Sperăm să ne adaptăm cât mai repede la modul lui de lucru şi să avem rezultate cât mai bune”, a afirmat Stanciu, notează agerpres.ro.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și