Închide meniul

Lando Norris, săgeţi către Oscar Piastri şi McLaren: „Nu ţine numai de mine”. Discurs acid după Marele Premiu al Italiei

Alex Masgras Publicat: 1 septembrie 2024, 22:03

Reclamă
Lando Norris, săgeţi către Oscar Piastri şi McLaren: „Nu ţine numai de mine. Discurs acid după Marele Premiu al Italiei

Lando Norris, săgeţi către Oscar Piastri şi McLaren: "Nu ţine numai de mine". Discurs acid după Marele Premiu al Italiei

Lando Norris, înaintea Marelui Premiu al Italiei / Profimedia

Lando Norris a trimis săgeţi către Oscar Piastri şi McLaren după Marele Premiu al Italiei. Plecat din pole-position, britanicul a încheiat abia pe locul 3 cursa de la Monza, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Leclerc şi-a trecut în cont a doua victorie de la Monza, în timp ce Oscar Piastri s-a clasat pe locul al doilea.

Lando Norris, săgeţi către Oscar Piastri şi McLaren: „Nu ţine numai de mine”. Discurs acid după Marele Premiu al Italiei

Plecat din pole-position, Norris şi-a pierdut poziţia încă din virajul 4, după ce a fost depăşit de Oscar Piastri. Duelul cu coechipierul său i-a dat şansa lui Leclerc să urce pe locul 2, iar Norris a ajuns încă din primul tur pe locul 3:

„Nu a fost cursa pe care mi-am dorit-o. Totul s-a stricat în virajul 4. Evident, nu m-am aşteptat la o asemenea mişcare. Aveam mult spaţiu în spatele nostru, aşa că nu a existat vreun motiv pentru care trebuia să riscăm. El a venit mai aproape decât mă aşteptam şi, dacă frânam un metru mai târziu, amândoi am fi abandonat. Faptul că am terminat în spatele Ferrari m-a costat mult. Greu, dar asta este.

Sunt aici să câştig titlul, dar nu mă voi ruga de alţii pentru a câştiga poziţii. Nu sunt aşa şi nu vreau să câştig aşa un titlu mondial”, a declarat Lando Norris, potrivit marca.com.

Reclamă
Reclamă

„Dacă veţi continua aşa, veţi pierde titlul?”, a fost întrebarea reporterului.

„Pe ei (n.r. echipa) trebuie să îi întrebaţi, nu pe mine. Acestea sunt întrebări pentru echipă. Mi-aş dori să lupt pentru titlul mondial, dar nu ţine numai de mine. Timpul se scurge”, a mai spus Lando Norris.

Charles Leclerc, prima reacție după ce a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei

Charles Leclerc a transmis, la finalul cursei, că sentimentul de a câștiga la Monza este unul, cu adevărat, special. Totodată, acesta nu și-a uitat nici adversarii și a transmis faptul că cei de la McLaren au cea mai rapidă mașină, din acest sezon de Formula 1.

Reclamă

„E un sentiment incredibil. Nu am crezut că a 2-a victorie de la Monza să fie atât de specială pentru mine. Mă uitam la tribune, la spectatori..

Îmi doresc să câștig cât de multe curse pot și să câștig campionatul mondial cât mai repede posibil.

Atmosfera de aici este absolut incredibilă, suporterii sunt incredibili.

În 2019, la prima mea victorie aici, a fost special, dar și acum este un succes cu adevărat special. Mulțumită sprijinului vostru (n.r. al fanilor) am reușit.

Nu cred că vom avea aceași performanță pentru restul sezonului, McLaren are cea mai rapidă mașină, dar încercăm să câștigăm și la Baku.”, a spus Charles Leclerc.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și