Închide meniul

Thomas Muller, bornă istorică după Bayern – Freiburg 2-0! Ce a reușit mijlocașul bavarezilor

Alex Ioniță Publicat: 1 septembrie 2024, 22:14

Reclamă
Thomas Muller, bornă istorică după Bayern – Freiburg 2-0! Ce a reușit mijlocașul bavarezilor

Thomas Muller, bornă istorică după Bayern - Freiburg 2-0

Thomas Muller / Profimedia

Thomas Muller a atins o bornă istorică după Bayern – Freiburg 2-0! Muller a înscris un gol şi a ajuns la 150 de reuşite în Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bavarezii au primit un penalti în minutul 37, când Gunter a fost lovit în mână de mingea trimisă cu o lovitură de cap de Kane.

Thomas Muller, bornă istorică după Bayern – Freiburg 2-0

Tot Harry Kane a executat lovitura de pedeapsă şi a deschis scorul. Thomas Muller a stabilit rezultatul final în minutul 78, marcând golul său cu numărul 150 în Bundesliga, toate fiind înscrise pentru Bayern, notează news.ro.

Oaspeţii au ratat un penalti în minutul 90+5, prin Lucas Holer şi Bayern s-a impus cu 2-0. Bavarezii au doua victorii şi, cu 6 puncte, se numără printre cele trei echipe cu maxim de puncte în acest sezon, alături de Heidenheim şi RB Leipzig, fiind pe poziţia a doua în clasament. Freiburg e pe zece, cu 3 puncte.

Thomas Muller şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei

Thomas Muller (34 de ani) şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei! Internaţionalul german şi-a anunţat oficial, luni, retragerea de la echipa naţională a ţării sale după eliminarea „Mannschaft” în sferturile de finală ale EURO 2024.

Reclamă
Reclamă

„După 131 de meciuri internaţionale şi 45 de goluri, eu spun astăzi la revedere Vulturului (emblema echipei Germaniei)”, a anunţat jucătorul într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare.

Muller şi-a făcut debutul la naţionala Germaniei în martie 2010 şi a adunat 131 de selecţii, fiind al treilea într-un clasament naţional all-time, după Lothar Matthaeus (150) şi Miroslav Klose (137).

După ce Germania a părăsit prematur Cupa Mondială din 2018, după faza grupelor, selecţionerul Joachim Loew a renunţat în 2019 la Muller, precum şi la fundaşii Mats Hummels şi Jerome Boateng.

Reclamă

Thomas Muller a revenit în lotul naţional la EURO 2020, la care Germania a fost eliminată de Anglia, în optimi. La EURO 2024, pe teren propriu, Muller a jucat din postura de rezervă în meciul de debut, cu Scoţia (5-1), precum şi în partida cu Spania, din sferturi (1-2 după prelungiri).

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 2 sept.

VIDEOGuimaraes – Famalicao 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie dramatică în minutul 90+1 pentru gazde

0:11 2 sept.

„Trebuie să dau mai mult!” Alex Băluță, mesaj sincer după criticile primite. Ce a spus după FCSB – UTA 2-0

0:06 2 sept.

Lixandru a dezvăluit diagnosticul primit după ce s-a accidentat: „M-am gândit doar la naţională”! Cum poate arăta piciorul lui

23:52

Siyabonga Ngezana, savuros după ce a fost întrebat despre plecarea de la FCSB: „O să stau până Gigi spune că e ok”

23:52

„Eu nu mă joc!” Mircea Rednic, măsură radicală după FCSB – UTA 2-0! Prima reacție, după ce a făcut scandal în vestiar

23:37

VideoMircea Rednic, scandal cu jucătorii în vestiar după înfrângerea cu FCSB! „Puriul” i-a certat serios şi a aruncat lucruri!

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 4 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 5 VIDEOAtromitos – PAOK 1-2. Campioana Greciei a obţinut dramatic a treia victorie a sezonului, cu un gol marcat în minutul 90! 6 FotoAlessandro Del Piero a fluturat steagul în momentul în care Charles Leclerc a trecut linia de sosire! Scenă fabuloasă la Monza
Citește și