Închide meniul

Rapid transferă din Serie A! Viorel Moldovan a confirmat negocierile cu Filippo Melegoni: „Sperăm să închidem azi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 septembrie 2024, 14:30

Reclamă
Rapid transferă din Serie A! Viorel Moldovan a confirmat negocierile cu Filippo Melegoni: „Sperăm să închidem azi

Rapid transferă din Serie A! Viorel Moldovan a confirmat negocierile cu Filippo Melegoni

Filippo Melegoni, într-un meci Genoa - Juventus / Profimediaimages

Rapid nu se opreşte şi transferă din Serie A. Dan Şucu este gata să facă sacrificii pentru a-i aduce întăriri lui Marius Şumudică. Filippo Melegoni este jucătorul cu care patronul giuleştenilor este în negocieri avansate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viorel Moldovan a confirmat discuţiile care se poartă cu oficialii lui Genoa. Mijlocaşul de 25 de ani are o cotă de 1.2 milioane de euro şi ar putea ajunge sub formă de împrumut în Giuleşti.

Rapid transferă din Serie A. Filippo Melegoni, la un pas de a ajunge în Giuleşti

Melegoni a costat-o 4 milioane de euro pe Genoa, în 2022. Mijlocaşul central nu a confirmat în tricoul „grifonilor” şi a fost împrumutat apoi la Standard Liege şi Reggiana.

Suntem în discuții foarte avansate. Sperăm să reușim să închidem acest transfer la finalul acestei zile. Așteptăm niște date din parte agenților și vom vedea. Noi suntem optimiști și sperăm să închidem acest transfer. Lucrurile sunt foarte pozitive. Așteptăm să-l închidem. Problema e alta – trebuie să eliberăm aceste locuri de pe listă și încercăm să facem loc nu numai lui Melegoni.

Melegoni este un mijlocaș interesant, care a fost o mare speranță la vremea lui. A fost cumpărat de Genoa cu o sumă interesantă, 4 milioane de euro, dar n-a reușit să facă acel pas și să devină un jucător important pentru Genoa. A mai fost împrumutat și în alte campionate, la Standard Liege. E un mijlocaș care poate să lege jocul și să ne aducă mingea în față. E un optar cu travaliu și abilitate tehnică destul de bună.

Reclamă
Reclamă

Se știe că vrem și un atacant, sunt mai multe discuții pe care le purtăm în paralel. Sunt discuții cu mai mulți atacanți„, a spus Viorel Moldovan la fanatik.ro.

Dan Şucu ar urma să îl împrumute pe Filippo Melegoni şi să achite 50% din salariul pe care mijlocaşul central îl primeşte la Genoa. Mai exact, ar urma să îi plătească 50.000 de euro pe lună. E de aşteptat să existe şi clauza unui transfer definitiv.

Mutarea surpriză încercată de Marius Şumudică la Rapid

O nouă mutarea surpriză este încercată de Marius Şumudică la Rapid. Antrenorul giuleştenilor a cerut întăriri, iar Dan Şucu este dispus să îi facă toate poftele. Un jucător cu două selecţii în naţionala României poate semna cu alb-vişiniii.

Reclamă

Alex Dobre, fotbalistul care s-a despărţit în această vară de portughezii de la Famalicao, ar putea ajunge la Rapid. Cotat la un milion de euro, mijlocaşul ofensiv ar purta deja negocieri pentru a reveni în fotbalul românesc.

E născut 97. E un jucător care excelează la capitolul fizic. Un jucător de bandă stânga, dreapta. A jucat și la naționala de seniori a României. A jucat la toate loturile, a fost și la Olimpiadă în 2021. Sincer m-a surprins că n-a rezistat în vest pentru că avea caracteristici de a rămâne acolo.

Mă așteptam să vină la CFR Cluj în România. Cei de la CFR Cluj îl cunosc foarte bine. Eu cred că poate fi o soluție. Eu zic că poate ajuta Rapidul. Cred că se potrivește spiritul Rapidului în ceea ce privește implicarea în joc. E genul care aleargă după toate mingile”, a declarat Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, la sursa citată anterior.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:03

Răzvan Lucescu a tras un grav semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor de care are parte echipa lui: „PAOK este furată”

17:52

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste curse”. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

17:24

Dennis Man, pe locul 2 în Serie A! Topul în care este depăşit doar de un star de la Inter

17:12

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 septembrie

17:08

Pan Zhanle, rivalul lui David Popovici, anunţă supremaţia în nataţie: „O să vă arăt eu”. Marele obiectiv al înotătorului chinez

17:00

LIVE SCORESteaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa se înfruntă cu Marius Croitoru într-un derby din Liga 2

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și