Închide meniul

Prima reacţie a Yuliei Putintseva, după momentul scandalos pe care l-a provocat la US Open

Dan Roșu Publicat: 2 septembrie 2024, 14:29

Reclamă
Prima reacţie a Yuliei Putintseva, după momentul scandalos pe care l-a provocat la US Open

Prima reacţie a Yuliei Putintseva, dupămomentul scandalos pe care l-a provocat la US Open

Prima reacţie a Yuliei Putintseva, dupămomentul scandalos pe care l-a provocat la US Open

Prima reacţie a Yuliei Putintseva, dupămomentul scandalos pe care l-a provocat la US Open a venit. Ocupanta locului 32 mondial a umilit un copil de mingi, în timpul meciului cu Jasmine Paolini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jasmine Paolini s-a impus cu 6-3, 6-4, dar la Flushing Meadows am avut parte de un moment în care arena a huiduit-o pe kazahă. Jocul slab a făcut-o să îşi verse nervii pe un copil de mingi, pe care l-a ignorat total când aceasta îi trimitea mingile, înainte de serviciu.

Prima reacţie a Yuliei Putintseva, dupămomentul scandalos pe care l-a provocat la US Open

„Vreau să îmi cer scuze fetei pentru, pentru felul în care m-am comportat când îmi arunca mingile. Sincer vorbind, nu era vorba despre ea. Eram foarte supărată pe mine pentru că nu câştigasem un game în care avusesem o minge de break.

M-am descărcat de emoţii şi am rămas pe gânduri, nici măcar nu mă concentram la ce se întâmpla şi la cine îmi arunca mingile. Toţi copiii de mingi au făcut o treabă extraordinară, aşa cum o fac la US Open”, a scris Putintseva pe Instagram.

Yulia Putintseva a fost eliminată în turul 3 al turneului de Grans Slam de la US Open de Jasmine Paolini, care s-a impus cu 6-3, 6-4, după o oră şi 36 de minute.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:50

Steaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa nu a reuşit să îl învingă pe Marius Croitoru în derby-ul din Liga 2

18:49

FCSB l-a transferat pe Daniel Bîrligea! Anunţul făcut de Gigi Becali: „Am bătut palma cu Neluţu Varga”

18:38

Transfer uluitor în Arabia Saudită! Al Hilal a plătit de 36 de ori mai mult pentru a aduce un jucător

18:38

Mihai Lixandru ratează dubla cu Kosovo şi Lituania! Mircea Lucescu a decis cine îl va înlocui pe jucătorul FCSB-ului

18:03

Răzvan Lucescu a tras un grav semnal de alarmă în privinţa arbitrajelor de care are parte echipa lui: „PAOK este furată”

17:52

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste curse”. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 5 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând 6 Situaţia în care a ajuns David Popovici, la antrenamente, după Jocurile Olimpice. Ce i-a putut cere lui Ion Ţiriac
Citește și