Închide meniul

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului”

Dan Roșu Publicat: 2 septembrie 2024, 15:33

Reclamă
Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: "Este un monument al fotbalului"

Mircea Lucescu, în timpul unui antrenament al României - Profimedia Images

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României. Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lotul lui Il Luce, Andrei Burcă, l-a numit pe selecţioner „un monument al fotbalului”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu va debuta în al doilea său mandat pe banca naţionalei, în meciul Kosovo – România, ce va avea loc vineri, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mircea Lucescu i-a cucerit pe jucătorii României: „Este un monument al fotbalului”

„Mircea Lucescu este un monument al fotbalului, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai titraţi antrenori din lume şi este ceva extraordinar să beneficiem de experienţa lui după atâţia ani de performanţe. Este un nou început pentru noi şi eu chiar vreau să mă bucur pentru această experienţă cu Mircea Lucescu.

La naţională s-a încheiat o etapă, iar acum trebuie să fim toţi conştienţi că urmează alta. Trebuie să continuăm pe baza pe care am creat-o la turneul final şi să punem în fiecare zi câte o cărămidă.

Trebuie să creştem profesional şi să vedem până unde putem ajunge. Atât timp cât am făcut ceva în trecut, acum nu putem renunţăm la acest lucru. Şi cu siguranţă noul selecţioner va fi foarte exigent cu noi. Deci noi va trebui să arătăm cea mai bună variantă a noastră în fiecare meci”, a spus Burcă, pentru FRF TV.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi, entuziasmat să fie pregătit la naţională de Mircea Lucescu

Ianis Hagi e entuziasmat să fie pregătit la naţională de Mircea Lucescu. Fiul lui Gică Hagi a apărut în cantonamentul naţionalei de la Mogoşoaia cu un look schimbat. Ianis Hagi a renunţat la plete.

„(n.r: Spune-mi cum ești acum? Ai revenit aici) Sunt fericit, nerăbdător să pornim din nou la un drum, încrezător că putem crește ca grup.

Pentru mine, individual, am spus-o și în trecut, aș fi vrut să am posibilitatea să fiu antrenat de Mircea Lucescu, având în vedere câte performanțe a făcut pentru fotbalul mondial, câți jucători a reușit să crească și să scoată tot ce e mai bun din fiecare jucător.

Reclamă

Uite că am ajuns în momentul în care mi-am îndeplinit un vis. Sper să avem performanțe împreună”, a spus Ianis Hagi pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:45

Karolina Muchova s-a calificat în sferturi la US Open 2024! Performanţa reuşită după victoria cu Jasmine Paolini

20:30

U Cluj – Dinamo LIVE TEXT (21:30). Duel între revelaţiile acestui sezon. Ambele pot ajunge pe primul loc. Echipele de start

20:08

UEFA, anunţ important pentru fani! Decizia luată de forul continental înaintea sezonului european

19:54

Reacţia lui Gigi Becali după ce a reuşit să îl aducă pe Daniel Bîrligea la FCSB! A dat lovitura chiar la limită: „Mai aveam o zi”

19:14

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a decis să îl vândă pe Daniel Bîrligea la FCSB! Mesajul milionarului pentru jucător

18:50

Steaua – FCU Craiova 0-0. Daniel Opriţa nu a reuşit să îl învingă pe Marius Croitoru în derby-ul din Liga 2

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 3 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând
Citește și