Închide meniul

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste”. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 17:52 / Actualizat: 2 septembrie 2024, 20:13

Reclamă
Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: "Una dintre cele mai proaste curse". Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

Toto Wolff, în timpul unei conferinţe de presă, la Marele Premiu al Italiei / Profimedia

Toto Wolff este şocat de cursa făcută de Red Bull la Monza. Charles Leclerc s-a impus pentru a doua oară în Marele Premiu al Italiei şi a adus o nouă victorie pentru Ferrari în „Templul vitezei”, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monegascul a fost urmat de Oscar Piastri şi Lando Norris, cei doi piloţi McLaren, care au adus puncte importante pentru echipă în clasamentul constructorilor.

Toto Wolff, şocat de cursa făcută de Red Bull: „Una dintre cele mai proaste”. Verdictul şefului Mercedes în lupta la titlu

Red Bull, liderul din clasamentul constructorilor, vrea să uite cât mai repede cursa de la Monza. Max Verstappen a încheiat pe locul 6, în timp ce Sergio Perez s-a clasat pe locul 8. Cei doi piloţi Red Bull au adus în contul echipei doar 12 puncte.

Prestaţia celor de la Red Bull l-a uimit pe Toto Wolff, şeful celor de la Mercedes. Acesta este e părere că McLaren este favorită în cursa pentru titlul la constructori, chiar dacă Red Bull nu trebuie scoasă din calcul din această luptă:

„Chiar este ciudat. Nu cunosc detalii din interior, dar nu seamănă deloc cu echipa care domina la începutul sezonului. Cred că Max a fost capabil să ducă lupta de unul singur.

Reclamă
Reclamă

A fost una dintre cele mai proaste curse pe care le-am văzut în ultimii ani, nu au avut ritm. Dar cine sunt eu să spun asta? Noi am avut doi ani în care nimic nu a funcţionat şi la fel era şi în cazul celor de la Ferrari în urmă cu câteva curse.

Nu cred că ar trebui să îi scoatem din calcul. Red Bull este o echipă formidabilă şi sunt sigur că vor mai avea curse bune. Acum, McLaren este favorită clară în ceea ce priveşte titlul la constructori. Ei au doi piloţi care punctează. Sunt convins că Red Bull nu s-a aşteptat la asta la începutul anului”, a declarat Toto Wolff, citat de planetf1.com.

După 16 etape, Red Bull se află pe primul loc în clasamentul constructorilor, cu 446 de puncte. McLaren, echipă care a avut cel puţin un pilot pe podium în ultimele 12 curse, se află pe locul 2, cu 438 de puncte.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:11

Răspunsul lui Răzvan Lucescu la întrebarea dacă se aştepta ca tatăl lui să revină la naţională: „Un singur lucru i-am spus”

23:03

Jack Draper, în premieră în sferturile US Open! Jessica Pegula s-a impus şi ea în optimile de la New York

22:50

LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Duel între revelaţiile acestui sezon. Bic a deschis scorul pentru „şepcile roşii”

22:30

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

22:29

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK a picat cu FCSB în grupa Europa League: „Bucuria voastră”! Cum a numit echipa lui Becali

22:03

Mihaela Peneş a încetat din viaţă! Campioana olimpică la aruncarea suliţei avea 77 de ani

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 3 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând
Citește și